Αισθηματικές προβλέψεις 2016 μόνο για γυναίκες

Αισθηματικές προβλέψεις 2016 μόνο για γυναίκες

Το νέο έτος θα είναι σίγουρα πολύ πιο σκληρό στον γυναικείο πληθυσμό του ζωδιακού κύκλου. Πολλά από τα δεδομένα θα αλλάξουν και αυτό θα έρθει σε μια γενικευμένη σύγκρουση με το κατεστημένος το μυαλό κάθε θηλυκής ύπαρξης…που ζητάει την συναισθηματική ασφάλεια.

Κριός: Είσαστε κατά γενική ομολογία, από τα πιο ατίθασα ζωδια και αυτό το προηγούμενο έτος σας κόστισε ακόμα και την καλή σας σχέση – γάμο. Αυτή η συμπεριφορά δεν θα συνεχιστεί… και στο επόμενο διάστημα, καθώς πολλές θα είναι οι ξαφνικές ανατροπές.. Νέοι έρωτες και πολλά υποσχόμενοι θα εμφανιστούν …και θα διώξουν κάθε απαισιόδοξη σκέψη – μνήμη του παρελθόντος.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 15 – 31 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Λέων και Τοξότης
Μπορείτε να: Ανανεώσετε την ίδια και πολύχρονη εμφάνιση σας

Ταύρος: Βαρύ το τίμημα που πληρώνεται για τα λάθη που έμπλεξαν σχέσεις – τρίτα πρόσωπα και τελικά πίκραναν πολύ κόσμο. Οι μέρες μετά την λήξη του ανάδρομου Ερμή, θα σας καθαρίσουν το μυαλό και θα καταφέρετε να κάνετε πια τις σωστές επιλογές στους ανθρώπους, που θα μείνουν δίπλα σας….. αυτό ισχύει και για το φιλικό – οικογενειακό σας περιβάλλον.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 20 – 29 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Αιγόκερως και Ιχθείς
Μπορείτε να: Διορθώσετε σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Από το προηγούμενο έτος, είναι γνωστές οι προθέσεις και οι σκέψεις σας για την ερωτική σας ζωή. Συνειδητή μοναξιά και επέκταση των κοινωνικών σας δραστηριοτήτων. Πολλές οι αστρολογικές όψεις που δεν σας επιτρέπουν, να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Μετά την λήξη του ανάδρομου κυβερνήτη σας, πολλές οι νέες γνωριμίες που θα εισέλθουν στα μονοπάτια σας. Επίσης, ουδείς λόγος για επανασύνδεση με το παρελθόν.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 19 -25 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με :Λέων και Ζυγός
Μπορείτε να: Ταξιδέψετε σε μέρη που πάντα ονειρευόσασταν

Καρκίνος: Οι συνέπειες των πράξεων σας είναι ακόμη χαραγμένες στο μυαλό σας. Άρα μην ξανακάνετε τα ίδια. Αυτοί που είναι σε μια σχέση μεταξύ φθορά, επανασύνδεσης και τρίτων προσώπων, σοφό θα ήταν να δώσουν λόγια ακόμη χρόνο στον ίδιο τους τον εαυτό για τις τελικές αποφάσεις. Η κατανόηση, που θα βρουν οι αδέσμευτοι από μια νέα κοινωνική γνωριμία, θα τους βάλει σε δρόμους αγάπης.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 18 -31 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Τοξότες και Ιχθείς
Μπορείτε να: Πάρετε μέρος σε κοινωνικές δράσεις

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Είναι αναγκαίο για το ζωδιο σας, να έχετε δίπλα σας έναν άντρα που μπορεί να σας στηρίζει, και να σας καταλαβαίνει στην καθημερινότητα σας. Οι σχέσεις – γάμοι που δεν έχουν αυτό το συστατικό, μέχρι τις αρχές της Άνοιξης θα υποστούν σοβαρές ανατροπές. Οι Λιονταρίνες που είναι ακόμα σε μια μοναχική φάση…., θα ξαφνιαστούν από τις πολλές κατακτήσεις που θα έχουν μέσα στον Φεβρουάριο.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 23 – 31 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Σκορπιός και Αιγόκερως
Μπορείτε να: Ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα και τα λοιπά αξεσουάρ σας

Παρθένος: Η αέναη υπομονή, που έχετε δείξει στον άνθρωπο που σας έχει ταλαιπωρήσει και θα συνεχίσει έτσι να σας ταλαιπωρεί… αν δεν κάνετε κάτι να το διορθώσετε. Οι μέρες του Φεβρουαρίου θα είναι οι καλύτερες για να προβείτε σε βασικές αλλαγές ακόμα και σε οριστικό χωρισμό, αν τα ζητήματα σας δεν επιλύονται. Όσες γυναίκες έχουν στην ζωή τους και κάτι τρίτο, να είναι προσεχτικές καθώς ο ανάδρομος κυβερνήτης τους έχει διάθεση αποκαλύψεων.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 17 – 29 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Τοξότης και Αιγόκερως
Μπορείτε να: Κάντε περισσότερα από το σύνηθες για την εξωτερική σας εμφάνιση

Ζυγός: Δεν έχουν έρθει όλα έτσι όπως ελπίζατε και τα είχατε σχεδιάσει. Περιορίστε τις δηλώσεις, και σκεφτείτε μέσα σε αυτόν τον μήνα τι θα πράξετε και που να είναι διαφορετικό πια. Ο δρόμος για την νέα αγάπη, είναι κοντά και αυτό ισχύει για τους ελεύθερους, που επιθυμούν μια υγιή και σταθερή σχέση να τους καλύπτει.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 15 – 23 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Παρθένος και Ιχθείς
Μπορείτε να: ίσως να αγοράσετε ένα κατοικίδιο

tarw-taro-xartomanteia

Σκορπιός: Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την ζωή σας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, με το τέλος του ανάδρομου Ερμή στις 25-01. Είναι μια κομβική χρονιά που θα δείτε την προσωπική σας ζωή, να τροποποιείται προς το ποιοτικότερο. Η παρουσία του Κρόνου στον διπλανό οίκο, θα σας έχει συνεχώς σε μια εγρήγορση για να μην επαναλάβετε τα ακραία λάθη τους παρελθόντος. Οι αδύναμες συναισθηματικά Σκορπίνες, θα βρουν τον ιδανικό σύντροφο μέχρι την έναρξη της εποχής των Ιχθύων.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 01 – 09 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Ζυγός και Ιχθείς
Μπορείτε να: Επεκτείνετε την μόρφωση σας

Τοξότης: Έχετε ανάγκη πια να βάλετε σε μια πειθαρχία την προσωπική σας ζωή, που μπορεί στο τώρα να χαρακτηριστεί μέτρια. Από τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, μέσα από γεγονότα και αποκαλύψεις μυστικών, θα έχετε την ευκαιρία να αποτραβηχτείτε από αρρωστημένες σχέσεις που δεν σας κάνουν ευτυχείς. Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα πολλαπλασιαστούν για τους αδέσμευτους, και μέσα στην Άνοιξη θα υπάρξεί και μοιραία γνωριμία ζωής.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 20 – 28 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Παρθένος και Σκορπιός
Μπορείτε να: Ανανεώστε σταδιακά το σπίτι σας

Αιγόκερως: Η παρουσία ακατάλληλων ατόμων στην καθημερινότητα σας, μόνο πια σας καθυστερεί. Έχετε στην διάθεση σας μερικές ημέρες μέχρι η επιθετική Αφροδίτη να σας επισκεφτεί να σας δώσει τις λύσεις ….και όχι με κομψό τρόπο. Η ανάγκη για ποιότητα σε δεσμούς ετών και γάμους θα πολλαπλασιαστεί. Οι Αιγοκερίνες που ακόμα κοιτάνε με αγωνία το παρελθόν, ας ρίξουν καλύτερα μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον τους.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 03 – 10 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Καρκίνος και Αιγόκερως
Μπορείτε να: Εμπλακείτε σε νέες δραστηριότητες

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Πολλές οι ευκαιρίες που θα έχετε από την στιγμή που ο Ήλιος θα μπει στον ζωδιακό σας οίκο, για να οριστικοποιήσετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Οι γάμοι – αρραβώνες – συγκατοικήσεις , στάσιμα διαζύγια, έρωτες σε εκκρεμότητα, θα κινηθούν με μεγάλες ταχύτητες…. και προς την κατεύθυνση των ολοκλήρωσης των στόχων. Αυτό θα έχει εφαρμογή και τις γυναίκες στο ζωδιο του Υδροχόου… που είναι ακόμη μόνες.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 02 -15 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Κριός και Λέων
Μπορείτε να: Ταξιδέψτε στο εξωτερικό

Ιχθείς: Πολλές οι εξελίξεις που θα συμβούν σε όλα τα επίπεδα στις γυναίκες εκπροσώπους των Ιχθύων. Θα λάβετε εσείς οι ελεύθερες, σημαντικές ειδήσεις από παλιά σας αγάπη που θα θελήσει να σας ξαναπλησιάσει για μια ευκαιρία ακόμη. Όσοι είναι ακόμη σε δυσλειτουργία μέσα σε ερωτικές διαδικασίες, θα αποφασίσουν να τις τερματίσουν…. πριν η άλλη πλευρά πάει την πρωτοβουλία προς την ίδια κατεύθυνση.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 12 – 21 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Παρθένος και Ιχθείς
Μπορείτε να: Ασχοληθείτε πιο ενεργά με την κοινωνική σας ζωή.