Αλλαγή ώρας και αποκαλύψεις για τα ζώδια!

Αλλαγή ώρας και αποκαλύψεις για τα ζώδια!

Την Κυριακή αλλάζει η ώρα, και αυτό σαν γεγονός επηρεάζει υποσυνείδητα όλα τα ζώδια για να κάνουν κάτι περισσότερο – καλύτερο, σε κάθε τομέα της ζωής τους. Με περισσότερη ηλιοφάνεια πια, ο έρωτας θα ανθίσει, αλλά και η εργασία θα γίνει περισσότερο παραγωγική.

Για όλα τα ζώδια:

 

Οι Κριοί, που έχουν μείνει μόνοι τους, μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα καταφέρουν να βρουν ένα νέο ταίρι, που θα ανακουφίσει την καρδιά τους, από τα άσχημα περασμένα.

zodia-taro-45

Οι ασταμάτητοι Ταύροι, στην πλειοψηφία τους, έχουν τακτοποιήσει τα αισθηματικά τους ζητήματα και το μόνο που χρειάζονται, είναι να λύσουν και τα πρακτικά πια.

Οι αλλαγές στην ζωή σας Δίδυμοι, θα έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες, και θα αφορούν έναν παλιό σας έρωτα. Ετοιμαστείτε για μεγάλες αισθηματικές εκπλήξεις.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δεν χρειάζεται να καρτερείτε Καρκίνοι, κανέναν. Ο Απρίλιος έρχεται και σας κάνει να έχετε μια πολλή καλύτερη διάθεση. Οικονομικές ειδήσεις σας χαροποιούν.

Δεν έχετε πια χρόνο Λέοντες να ασχολείστε, με άτομα που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό και ποιοτικό να σας προσφέρουν. Τερματίστε τις εμμονές στο μυαλό σας.

Η τύχη είναι με το μέρος σας Παρθένοι. Κάποια χρήματα που έρχονται, σας λύσουν τα χέρια, και σε επόμενο στάδιο, μια παλιότερη σας γνωριμία, επανεμφανίζεται.

Με τον χέρι στην καρδιά Ζυγοί, δεν είσαστε και απόλυτα ευτυχισμένοι μέσα στην σχέση που διατηρείτε. Αυτό που έχει σημασία, είναι να βρείτε άμεσα ποιος και τι φταίει.

tarw-taro-xartomanteia

Αν δεν έχετε κάτι καλό να προσφέρετε Σκορπιοί, στον δεσμό σας, ίσως και θα πρέπει να μην εγκλωβίζετε την ζωή σας, γύρω από ακατάλληλα άτομα.

Θα πρέπει να βρείτε το κουράγιο Τοξότες, να τραβήξετε ένα μεγάλο Χ, σε αυτά που έγινα στο παρελθόν και η θύμηση τους, ακόμη σας πονά.

Από τον καινούργιο μήνα, όλοι οι Αιγόκεροι θα έχουν νέες προτάσεις στα εργασιακά τους, που θα τους κάνουν πια να αισθανθούν ότι πατάτε καλά στα πόδια τους.

Εσείς και οι δύσκολες σας συμπεριφορές Υδροχόοι, δεν βοηθούν τον άνθρωπο που σας αγαπά, να έρθει εύκολα πιο κοντά σας. Αλλάξτε το λοιπόν.

Τα Ψαράκια έχουν τύχη σε νέους έρωτες, που θα εμφανιστούν από τον καινούργιο μήνα. Το πιο πιθανόν είναι να βρεθεί και το καρμικό σας έτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις