Αλλαγή ώρας και ευχάριστες ανατροπές στα ζευγάρια

Αλλαγή ώρας και ευχάριστες ανατροπές στα ζευγάρια

Την Κυριακή τα ρολόγια θα πάνε μια ώρα πίσω. Αυτόματα μια ώρα ύπνου – αναψυχής παραπάνω για όλους… και μέσα στην ζωδιακή εποχή του Σκορπιού. Ιδανικές αστρολογικές συνθήκες, για νεο-ερωτευμένους και αυτούς, που κάνουν την προσπάθεια για να επανασυνδεθούν.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Ο καινούργιος μήνας, εισέρχεται με τις καλύτερες περγαμηνές. Οι σχέσεις θα γίνουν πολύ πιο ζεστές με τον άνθρωπο σας και το πιο πιθανόν είναι να οδηγήσουν σε δέσμευση μέσα στο τρέχον έτος.
Εύνοια με ζώδια της Γης

zodia-taro-45

Ταύρος: Σας έχουν αναθέσει τα δύσκολά. Ευτυχώς τα αντέχετε. Μέσα σε όλα αυτά και μια νέα παρουσία που θα ταράξει τα νερά. Το νερό του Σκορπιού, θα κάνει το έδαφος σας γόνιμο.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Δίδυμοι: Οι εκτιμήσεις σας πέσανε έξω. Θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που ξέρετε εσείς, ότι σας ευχαριστούν. Προσέξτε αυτήν την εποχή τον εαυτό σας πολύ περισσότερο.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Είναι μοναδικές οι ημέρες. Έχετε πολλά να εισπράξετε από τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχει πάρει μεγάλες αποφάσεις για επίσημες δεσμεύσεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Θα σας προλάβει ο ίδιος με τις προτάσεις του.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Λέων: Μάλλον κυνηγάτε τον λάθος άνθρωπο. Όλα είναι η εποχή που θα πρέπει να αλλάξετε πορεία και σκέψη. Τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι ότι είσαστε μόνοι είτε εντός, είτε εκτός σχέσης. Τουλάχιστον είστε τυχεροί στο χρήμα.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Παρθένος: Πολλές οι προκλήσεις, που θα σας έρθουν από το άτομο που ήδη διαισθάνεστε ότι σας θέλει ερωτικά. Είστε οι τυχεροί της εποχής. Προσέχετε και την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, που την έχετε παραμελήσει.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Ζυγός: Τα κίνητρα του συντρόφου σας είναι δημιουργικά, και το μόνο που απομένει είναι να σας κάνει και μια επίσημη πρόταση. Η ίδια τύχη θα υπάρξει και για τους χωρισμένου που θα έχουν ευκαιρίες για επανασύνδεση.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Σκορπιός: Οι συνθήκες του τώρα, δεν είναι και οι καλύτερες, για να τολμήσετε ξεκαθαρίσματα με τον άνθρωπο σας, που εδώ και μήνες, σέρνετε μια αρρωστημένη κατάσταση μέσα στον ερωτικό σας συσχετισμό.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Τοξότης: Αφήστε να εισέλθει ο καινούργιος μήνας, και θα δείτε τεράστιες αλλαγές στον άνθρωπο σας και τις συμπεριφορές του. Όσοι θα ταξιδέψουν, πιθανόν και να βρεθούν στον ίδιο χώρο και με ένα πρώην ταίρι τους.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Ξέρετε ότι έχετε τραβήξει το ενδιαφέρον μια καινούργια προσωπικότητας, που επί του παρόντος το παίζει αδιάφορη. Δεν χρειάζεται να πιέστε, από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε επικοινωνιακή προσέγγιση.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Υδροχόος: Αρμονία και ισορροπία επιτέλους υπάρχει στην ζωή σας και το μόνο που απομένει, είναι να τα βρείτε και με τον σύντροφο σας. Ίσως μια πρόταση από την πλευρά σας, να άλλαζε προς το καλύτερο τα πάντα.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ιχθείς: Πολλά τα σενάρια που έχετε μέσα στο μυαλό σας για τις επόμενες εξελίξεις μέσα στον δεσμό σας. Οι συζητήσεις θα είναι πολλές και μην δεχτείτε κάτι λιγότερο από τις ανάγκες σας. Οι σχέσεις είναι για να περνάτε καλά και όχι για να καταπιέζεστε.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς