Ανάγκη για ‘one night’ – ευκαιριακό σεξ?! Tips ζωδίων

aris-sex-zwdia

Ανάγκη για ‘one night’ – ευκαιριακό σεξ?! Tips ζωδίων

Διαχρονικά τα ζωδια που κρατάνε ψηλά τον πήχη και είναι και υπερήφανα για αυτό το ‘sport’, είναι οι παρορμητικοί Κριοί, οι μυστηριώδεις Σκορπιοί αλλά….
η ερωτική δράση, κρυφή και φανερή, δεν εξαντλείται μόνο σε αυτούς…!

Πιο… αποκαλυπτικά για όλους…:

 

Οι γήινοι Ταύροι, έχουν την μόνιμη φοβία μην μείνουν μόνοι, και αυτός είναι ο λόγος, που επιθυμούν, να έχουν μόνιμες και μακροχρόνιες σχέσεις. Αυτό είναι ένα στοιχείο, που τους αποτρέπει από το να μπλέκουν σε ερωτικές – εφήμερες καταστάσεις.

zodia-taro-45

Οι Υδροχόοι, έχουν κρυφά ταλέντα. Μπορεί να δηλώνουν σοβαροί και λακωνικοί, αλλά μέσα στους υπάρχει ένα σεξουαλικό ηφαίστειο, που αν βρει το σωστό άτομο να τους κάνει το κλικ, σίγουρα δεν θα κλείσουν την πόρτα…!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα Διδυμάκια, που είναι και τα πιο ζωηρά του κύκλου, είναι και αυτά, που μπορούν εύκολα να ‘υποτροπιάσουν’, είτε είναι σε σχέση …είτε μόνα. Λειτουργούν με βάση τα οπτικά ερεθίσματα και …μετά το ξεχνούν!! Το πέρας του χρόνου και της ηλικίας τους… δεν τους πτοεί.

Σίγουρα οι Λέοντες, σε καμία των περιπτώσεων, δεν χαλάνε την εικόνα τους, αλλά και δεν είναι και οι “εύκολοι”. Προτιμούν, κάτι σταθερό και δικό τους. Από τα ζώδια, που σπανίως θα κάνουν κάτι “έκτακτο” και αμαρτωλό!

Τα παιδιά του Άρη οι Κριοί, έχουν το όνομα του Καζανόβα, αλλά τελικά δεν είναι τόσο πολύ του ευκαιριακού… όσο του παρατεταμένου κυνηγιού. Πιο πολύ, αρέσκονται στο να κατακτήσουν και λιγότερο… για να αποκτήσουν μια ακόμη ερωτική εμπειρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τα Καρκινάκια, κάνουν ότι θέλουν και αποκλειστικά με το άτομο που αγαπούν πολύ! Είναι τυπικά, σωστά, τιμούν την σχέση τους, και σπανίως ως ποτέ, δεν χάνουν τον χρόνο τους, με εφήμερες γοητείες και άτομα!

Στην κατηγορία των δύσκολων, είναι και οι Αιγόκεροι, που απολαμβάνουν την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Επιλέγουν, ακόμη και για κάτι “έκτακτο”, κάποιον που θα τους τραβήξει με την διαφορετικότητα του, την ερωτική τους προσοχή.

Ολιγαρκές είναι και το ζώδιο της Παρθένου, που γενικά, δεν έχει τάσεις να παίζει, καθώς, μάλλον θα απογοητεύσει τον “παρτενέρ” του. Αισθάνονται μόνιμα ασφαλείς, στην μοναξιά ή στην βολεμένη σχέση τους.

Στους ασταμάτητους του ζωδιακού κύκλου, θα μπουν και οι Τοξότες οι γιοι του Δία, που φέρουν και την χάρη του! Αν θέλουν κάτι, για λίγο ή για πολύ, θα το πολιορκήσουν και μέχρι να το κατακτήσουν. Δεν κολλάνε στους τύπους, και έχουν ‘περιορισμένη μνήμη’!

zwdia-zodia-astrologia-65

Η βίβλος του Κάμα Σούτρα, έχει γραφτεί για τους Σκορπιούς. Δεν ελέγχουν σε καμία των περιπτώσεων και ποτέ, τις ερωτικές τους παρορμήσεις, και δεν πατούν φρένο. Αυτός, που θα τους κουνήσει το κόκκινο πανί, είναι και ήδη ο επόμενος κατακτημένος στόχος.

Για τα αγαπημένα Ψαράκια, που είναι συνεχώς μπλεγμένα σε κάποιο ερωτικό δίλημμα… οι ‘παρασπονδίες’ είναι κάτι σχετικά εύκολο και χωρίς όμως να αφήνει ενοχές. Όταν το ερωτικό, θα συναντηθεί με το ποιοτικό συναίσθημα, εκεί βάζουν και το στοπ.

Δεν υπάρχει χειρόφρενο στους Ζυγούς, σε θέματα έρωτα και πάθους. Είναι παιδιά της Αφροδίτης, και πρέπει να το αποδεικνύουν. Δεν είναι καθόλου εγκρατή ζώδια, και δεν λένε όχι, σε μια ακόμη ερωτική απόλαυση εμπειρία. Δύσκολες και οι μόνιμες σχέσεις τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera