Αναζητώντας το άλλο σας μισό – Ζωδια της Φωτιάς

zwdia-fwtia

Αναζητώντας το άλλο σας μισό – Ζωδια της Φωτιάς

Όλοι, αυτήν την εποχή στην ζωή των πύρινων ζωδίων, επηρεάζονται από το τι συμβαίνει στα άδυτα του οίκου του Τοξότη. Ανάδρομος Άρης δίπλα στον Κρόνο, σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο. Αυτό μέχρι και την εποχή της αλλαγής του ζωδίου από Ταύρο σε Δίδυμο, θα πολλαπλασιαστεί, αλλά μετά θα αποδώσει τα δώρα του, σε όλους αυτούς που έχουν την αληθινή διάθεση, να κάνουν διορθωτικές κινήσεις στην αισθηματική τους ζωή.

 

 

Εύνοια στους γεννημένους στις: 28 / 03, 02 /04, 06 / 04, 12 / 04, 15 / 04, 19 / 04, 05 / 08, 06 / 08, 10 / 08, 17 / 08, 25 / 11, 05 / 12, 12 /12, 15 / 12, 17 / 12

και οι κάτωθι ζωδιακοί συνδυασμοί:

zodia-taro-45

Κριός με ωροσκόπο Αιγόκερω
Κριός με στέλιουμ σε Ταύρο
Λέοντας με γενέθλια ανάδρομη Αφροδίτη
Λέοντας με γενέθλιο Άρη σε σύνοδο με Ερμή
Τοξότης με ωροσκόπο σε γήινο ζώδιο
Τοξότης με γενέθλιο Ανάδρομο Ερμή

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Προβλέψεις για Κριούς – Λέοντες – Τοξότες

Πολλά από τα καλά σχεδιασμένα σας όνειρα, είναι κάτω από μεγάλη καθυστέρηση. Δεν βοηθάει το πλανητικό σύστημα κανένα πύρινο ζώδιο, αυτήν την εποχή για την επίτευξη των στόχων του. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε κάτι σε όλα αυτά που ήδη κάνετε, απλά να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας, μέχρι την πανσέληνο του μήνα Μαίου στις 21. Υποθέσεις διαζυγίων – διατροφών και περιουσιακών, ίσως να είναι πιο μπλεγμένες και σταματημένες πιο πολύ από ποτέ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να πιέσετε, παραπάνω ένεκα συναισθηματικής φόρτισης.

tarw-taro-xartomanteia

Αυτοί που είναι σε παράλληλες σχέσεις, δεν θα αντέξουν την αδικία, και πιθανόν να θελήσουν να διακόψουν, χωρίς να δώσουν άλλη ελπίδα και χρόνο. Καλύτερα είναι τα πράματα, για τους αδέσμευτους η τους χωρισμένους πρόσφατα, που έχουν από τις 15 Μαίου τις θετικές όψεις της ερωτικής Αφροδίτης να τους αποδίδουν ευκαιρίες για ανάληψη δράσεων, που θα δώσουν μόνιμες λύσεις. Τα ‘τρίτα’ εμπόδια, θα παραμεριστούν. Υποθέσεις εργασίας και οικονομικών που σας ταλαιπωρούν, θα υποχωρήσουν με την βοήθεια των συνεργατών – τρίτων οικείων σας.

Ερωτική Έλξη: 95%
Τυχερά νούμερα: 01, 06, 15, 20, 22
Εύνοια με ζώδια του Νερού και του Αέρα