Αναζητώντας το άλλο σας μισό – Ζωδια του Αέρα

Αναζητώντας το άλλο σας μισό – Ζωδια του Αέρα

Οι επόμενες μέρες είναι ενεργειακά φορτωμένες, για όλα τα ζώδια του Αέρα. Ο πλανήτης των επικοινωνιών, θα εξυπηρετεί μόνο αυτούς που επιθυμούν πραγματικά να κάνουν βήματα για να ξεκαθαρίσουν το σκοτεινό τοπίο, στην αισθηματική τους ζωή. Οι μέρες γύρω από την πανσέληνο στις 21 /01, θα αναδείξουν τις ευκαιρίες για ουσιαστικές δράσεις και λυτρωτικές λύσεις.

 

 

Εύνοια στους γεννημένους αέρηδες στις: 29 / 05, 02 / 06, 08 / 06, 10 / 06, 01 / 10, 02 / 10, 09 / 10, 15 / 10, 17 / 10, 05 / 02, 10 / 02, 12 / 02, 14 / 02, 18 / 02

και οι κάτωθι ζωδιακοί συνδυασμοί:
Ζυγός με ωροσκόπο σε πύρινο ζώδιο
Ζυγός με στέλιουμ σε Σκορπιό

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Προβλέψεις για Διδύμους – Ζυγούς – Υδροχόους

Υπάρχει μεγάλη εύνοια σε όλα τα αέρινα ζώδια, για να κάνουν τις μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα τους. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, για τις επόμενες εβδομάδες, αναστατώνει όλες τις στατικές καταστάσεις, και αναδεικνύει τα προβλήματα. Αυτοί που είναι ανάμεσα σε αποφάσεις, για το αν θα παραμείνουν ή αν θα χωρίσουν, καλύτερα ας το σκεφτούν περισσότερο μέχρι την ερχόμενη πανσέληνο στις 21 Μαίου. Αυτοί που έχουν διπλές ζωές, το πιο πιθανόν είναι να χωρίσουν, αφού τα πράματα δεν εξελίσσονται όπως το είχαν προγραμματίσει.

tarw-taro-xartomanteia

Για τους αδέσμευτους τα πράματα είναι καλύτερα, καθώς δεν υπάρχει πια σκέψη για επιστροφή στο παρελθόν, αλλά μόνο ανάγκη για καινούργιες γνωριμίες και κόσμο, που θα βοηθήσουν και την ψυχολογία τους να ανέβει. Οι πλειοψηφία των ζωδίων του αέρα, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια νέα ερωτική εμπειρία, που θα οδηγήσει και σε μόνιμη δέσμευση. Σε όλα αυτά, τα οικονομικά – περιουσιακά – επαγγελματικά, θα λειτουργήσουν καταλυτικά. Ως γνωστόν τα ζώδια του αέρα, αν δεν έχουν την υλική σταθερότητα – ασφάλεια, δεν λειτουργούν. Υποθέσεις που ακουμπούν το εξωτερικό ή μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, θα επιλυθούν μέσα από προσωπικές συναντήσεις και προτάσεις, για κοινό μέλλον. Μια μικρή μερίδα των χωρισμένων, ιδίως του πρώτου δεκαήμερου, θα κάνει την τελευταία της προσπάθεια μέσα στον Μάιο, για να γεφυρώσει αισθήματα – δράσεις και αποτελέσματα.

taro-oroskopio-54

Ερωτική Έλξη: 90%
Τυχερά νούμερα: 06, 7, 12, 14 και 15
Εύνοια με ζώδια του Νερού και της Φωτιάς