Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις. Γενιά του ’70

flirt-zwdia

Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις. Γενιά του ’70

Σε λίγες ημέρες θα υπάρξει μια μεγάλη αστρολογική αλλαγή στον ουράνιο θόλο, που θα ανατρέψει τις στατικές υποθέσεις αισθηματικών. Είτε αυτές αφορούν νέους έρωτες, είτε μακροχρόνιες σχέσεις – γάμους. Θα αναπτυχθούν συναισθήματα ολικής απελευθέρωσης από τα παλιά, αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες.

Για όλους τους ιδιαίτερους ανθρώπους της γενιάς του 1970!

 

Κριός: Η ερωτική τύχη σας, έχει δοκιμαστεί πολλές φορές τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά χωρίς τελικό αποτέλεσμα. Οι μέρες που έρχονται, δίνουν τις ευκαιρίες για είσοδο στηνζωή σας νέου κόσμου, που θα συμπληρώσει όλα αυτά που λείπουν από την αισθηματική σας καθημερινότητα.

zodia-taro-45

Ταύρος: Τώρα που ακόμη η Αφροδίτη σας ρίχνει ερωτικές ματιές, εσείς μπορείτε να βρείτε τον τρόπο για να φέρετε και πάλι τον άνθρωπο που αγαπάτε στη ζωή σας. Θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, για να συναντηθείτε σε προσωπικό επίπεδο και να ξεδιαλύνετε τις εκκρεμότητες.

Δίδυμοι: Σίγουρα είστε αυτοί που ίσως και να φταίτε περισσότερο. Οι όψεις του Ερμή και του ανάδρομου Πλούτωνα, σας δίνουν τη δυναμική για να κερδίσετε την καρδιά αυτού που αγαπάτε. Ακόμη και οι ελεύθεροι που αποζητούν κάτι διαφορετικό, θα το έχουν.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνοι: Διάθεση για μεγάλες αλλαγές υπάρχει σε κάθε τομέα της ζωής σας, και το μόνο που μπορείτε πια να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να αφήσετε το σύμπαν, που πραγματικά σας χρωστάει πολλά, να σας αποδώσει συναισθήματα αγάπης, μέσα από μια νέα γνωριμία που έρχεται στα τέλη της εποχής του Ζυγού.

Λέων: Θα δεχτείτε ένα κύμα από παλιές σας ιστορίες στο τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, που θα σας αναστατώσουν ποικιλοτρόπως. Είσαστε από τα πιο δημοφιλή ζώδια και στο τώρα… αυτό θα το εισπράξετε. Οι δεσμοί που δέχτηκαν πλήγματα από εξωτερικούς παράγοντες και δεν κλονίστηκαν, θα πάνε σε πιο ισχυρές δεσμεύσεις.

Παρθένος: Κρατήστε τις κινήσεις σας υπό έλεγχο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και επαναλήψεις. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών, σίγουρα σας δίνουν μια παραπάνω ισχύ για να αναλύσετε με περισσότερη προσοχή αυτά που σας εμφανίζονται, σαν συμπεριφορές και σαν καταστάσεις. Μην κλείνετε τα μάτια.

Ζυγός: Μια ερωτική σχέση έχει ήδη αρχίσει και εξελίσσεται ανάμεσα σε εσάς και μια νέα προσωπικότητα. Θα δείτε ότι δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να έρθετε πιο κοντά, και απλά να ξεκινήσετε. Πολλά τα δρομολόγια και οι τάσεις απελευθέρωσης, για τους δεσμευμένους.

Σκορπιός: Η υπομονή που έχετε δείξει με τον ιδιότροπο χαρακτήρα του ανθρώπου σας, θα σας δικαιώσει. Όλα έχουν φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Σχέσεις που παρεμβαίνουν τρίτα πρόσωπα, ίσως και να βγουν στην επιφάνεια, με δύσκολες στιγμές να ακολουθούν. Πάρτε από τώρα τα μέτρα σας.

Τοξότης: Πολλές από τις υποθέσεις της ζωής σας πια σταθεροποιούνται, και εσείς περνάτε σε μια πιο αυστηρή θέση απέναντι σε όλους. Μικρές συζητήσεις και επί του θέματος των δεσμεύσεων θα έχετε με τον άνθρωπο σας, που θα καταλήξουν σε κοινή ομοφωνία. Νέοι έρωτες για τους χωρισμένους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Ότι και να διαλέξετε τελικά να κάνετε, θα σας βγει σε επιτυχία. Είτε αυτό λέγεται επανασύνδεση, θα την έχετε και με πρωτοβουλίες του ανθρώπου σας, είτε ζητάτε ένα νέο και συναρπαστικό έρωτα που θα σας ανανεώσει σε κάθε επίπεδο.

Υδροχόος: Μην φέρνετε συνέχεια αντιρρήσεις σε ότι σας προτείνεται από το συντροφικό σας ταίρι. Είναι πιθανό αυτή η αδικαιολόγητη συμπεριφορά σας να διώξει ότι όμορφο υπάρχει στο μεταξύ σας. Οι σημαντικές σχέσεις, μέχρι να φύγει αυτό το έτος θα έχουν μπει σε διαδικασίες δέσμευσης.

Ιχθείς: Δεν υπάρχουν προοπτικές άμεσης επανασύνδεσης. Κάντε λίγη υπομονή και θα διαπιστώσετε ότι μετά τις 17-10, θα έρθουν έτσι τα πράματα που θα έχετε την ευκαιρία για να σώσετε συναισθήματα και σχέσεις. Πολλές και οι παρεμβάσεις των τρίτων, που θα πρέπει άμεσα να αποτρέψετε.