Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις. Γενιά του ’90+

typoi-antrwn

Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις. Γενιά του ’90+

Οι προσεχείς ημέρες είναι γεμάτες με πλανητικές όψεις, που θα δώσουν την ώθηση στη νέα γενιά για να κάνει την επικοινωνιακή επανάσταση της, σε υποθέσεις που συσχετίζονται με την αγάπη και το χρήμα. Εκπλήξεις, χαρούμενη ατμόσφαιρα και πολλές δημόσιες σχέσεις είναι στο μενού.

Ερωτικές προβλέψεις για την σύγχρονη γενιά του 90+…:

 

Κριός: Προσδεθείτε εσείς. Μην πείτε ή κάνετε τίποτα παραπάνω από αυτά που ήδη έχετε πράξει μέχρι τώρα. Πολλά τα μάτια που σας έχουν ξεχωρίσει και θέλουν να σας φέρουν πιο κοντά. Εσείς απλά κρατήστε το δύσκολο σας χαρακτήρα, που είναι και το καλύτερο σας φίλτρο. Οι υπόλοιποι ας περιμένουν.

zodia-taro-45

Ταύρος: Το βάρος των αισθηματικών σας υποθέσεων, και εσείς οι ίδιοι έχετε αντιληφθεί ότι επηρεάζει άμεσα την υπόλοιπη σας ζωή. Αυτό που θα περιμένετε τις επόμενες ημέρες είναι από την πλευρά του συντρόφου σας, μια παραπάνω τάση – εξωστρέφεια συζητήσεων, που θα σας λύσει τις απορίες.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Είσαστε σε πολλαπλά σταυροδρόμια τον τελευταίο καιρό και σίγουρα, όσο αέρηδες και να είστε, έχετε μπερδευτεί. Αποφασίστε όμως με την ησυχία σας και αφού πρώτα έχετε κάνει τις εξηγήσεις σας στον άνθρωπο που υπάρχει στην ζωή σας. Στην χειρότερη αλλά λυτρωτική περίπτωση… θα ακούσετε ένα ΌΧΙ.

Καρκίνοι: Πολλές οι συνεργασίες, οι καινούργιες παρέες που είναι στο δρόμο καθοδόν για εσάς. Μπορεί να έχετε αυτή την εποχή μια σχέση, που όμως και εσείς παραδέχεστε στον εαυτό σας, ότι δεν σας καλύπτει… επί του παρόντος. Σίγουρα μην ξοδέψετε όλο το επόμενο έτος αναμένοντας!

Λέων: Σιγά – σιγά τα πράματα αλλάζουν προς το συμφέρον σας. Έχετε κάνει τις θέσεις σας σαφέστατες, και στο τώρα απλά περιμένετε τις ερωτικές ανταποκρίσεις. Ακόμη και αυτοί που είναι μόνοι τους, ξαφνικά και μέχρι να λήξει ο μήνας του Οκτωβρίου, θα λάβουν ερωτική πολιορκία από δύο διαφορετικά πρόσωπα, το ένα του παρελθόντος.

Παρθένος: Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνεται, και σας ανοίγει τις πόρτες αλλά και τις ευκαιρίες για να βρείτε τον δρόμο προς την δέσμευση. Τώρα που ο Ήλιος κάνει καταπληκτικές όψεις πάνω σας, εσείς μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε και στα εργασιακά σας. Σκέψεις πολλών και για το εξωτερικό.

Ζυγός: Επικρατεί μια αναστάτωση στα αισθηματικά σας ζητήματα. Φταίτε και εσείς για αυτό, καθώς με την αέρινη νοοτροπία σας δημιουργείτε ανασφάλεια στο ταίρι σας. Για τις λίγες ημέρες που ακόμη ο Ήλιος θα είναι πάνω σας, εσείς θα έχετε την ευχέρεια να λύσετε όλες τις πιθανές διαφορές σας. Εν διαστάσει σύντροφοι θα έρθουν πιο κοντά, με την συναίνεση του φιλικού τους περιβάλλοντος.

Σκορπιός: Το επικοινωνιακό σας ενδιαφέρον, έχει τραβήξει και προσωπικότητα, που κατά τα δικά σας στάνταρτ είναι δύσκολη περίπτωση. Δηλαδή ότι πρέπει για τα γούστα σας. Θα έχετε τον Ήλιο προσεχώς να σας φωτίζει και να σας δίνει την ώθηση για να κατακτήσετε νέους έρωτες, επανασυνδέσεις και χρήμα αρκετό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Ο έρωτας για εσάς έχει την πρωτεύουσα σημασία αυτή την περίοδο. Όλα μπορείτε να τα καταφέρετε μέχρι να αλλάξει το ζώδιο. Οι δύσκολες σχέσεις έχουν μείνει σε στασιμότητα, και καλείστε εσείς να κάνετε πάλι το πρώτο βήμα αν τελικά θέλετε εξελίξεις. Μόνοι που έχουν πονέσει στο παρελθόν, θα έχουν τυχερές ερωτικές γνωριμίες.

Αιγόκερως: Ο παρορμητισμός είναι ένα όχι και τόσο οικείο σας χαρακτηριστικό, αλλά σίγουρα δεν σας αφήνει και αδιάφορους. Από τη νέα ζωδιακή εποχή στις 23/10, εσείς θα έχετε μπει στο ερωτικό επίκεντρο 2-3 νέων προσώπων, που θα κάνουν την ατομική τους προσπάθεια προς εσάς.

Υδροχόος: Η εικόνα που δείχνετε τεχνηέντως προς τα έξω, δεν είναι και η πραγματική σας. Αυτό ίσως και να το κάνετε για να δείτε τις αληθινές συμπεριφορές αυτών που σας ενδιαφέρουν. Σκεφτείτε όμως και τις πιθανές αντιδράσεις από την πλευρά τους.

Ιχθείς: Είστε στα καλύτερα σας. Αυτό είναι κάτι που ξεκινάει από την καλή σας ερωτική και συναισθηματική σας ζωή. Δικό σας επίτευγμα. Όσοι έχουν χωρίσει, μετά τις 20/10 θα πλησιαστούν από κοινά τους περιβάλλοντα έστω και έμμεσα, για να ξαναγίνει η πολυπόθητη επανασύνδεση.