Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις. Η γενιά του ’80

zwdia-sexualiko-profil-tayrou

Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις. Η γενιά του ’80

Μετά την πανσέληνο στις 16/10, πολλά πράματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον αργοκίνητο Πλούτωνα θα δοκιμάσουν τις ψεύτικες σχέσεις, και θα δώσουν ισχυρά κίνητρα για μόνιμες δεσμεύσεις, μέσα στο τρέχον έτος.

Όλα για την αγάπη για την πιο γλυκιά γενιά, αυτή του ’80:

Κριός: Οι φιλικές σας παρέες αυτό το χρονικό διάστημα, είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε. Σίγουρα περάσατε από το Καλοκαίρι και μέχρι τώρα, ένα διάστημα που είχε πολλές ανατροπές και εμπόδια. Από τη στιγμή που θα εισέλθει ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού, όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε σχέσεις και χρήμα.

zodia-taro-45

Ταύρος: Διαλέξτε και πάρτε. Είσαστε η ευνοημένη γενιά των ημερών, άρα ότι και να ζητήσετε το πιο πιθανό είναι να το εισπράξετε, και ειδικά από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ακόμη και αυτοί που έκαναν τη διπλωματική τους κίνηση για επανένωση, θα έχουν θετικές ανταποκρίσεις.

 

Δίδυμοι: Έχετε περάσει τη θέση σας και τις επιθυμίες σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να περιμένετε, χωρίς αγωνία, τις αντιδράσεις, που σίγουρα είναι θετικές. Παραμείνετε μόνοι σας εσείς οι πολύ καιρό αδέσμευτοι, και μην κάνετε εκπτώσεις στο τώρα, προσεχώς έρχεται κάτι διαφορετικό και ανατρεπτικό.

Καρκίνοι: Είσαστε δοσμένοι σε έναν μεγάλο έρωτα, που το μόνο σίγουρο είναι ότι σας αδικεί. Αυτό όμως δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, καθώς η σχέση είναι μη ισότιμη. Από την στιγμή που ο ήλιος προσεχώς θα πάει στον συγγενικό Σκορπιό, εσείς θα μπορέσετε να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις,

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Δεν είσαστε διατεθειμένοι πια να κάνετε τα χατίρια σε κανέναν, ούτε καν στον άνθρωπο σας. Μετά την αλλαγή του ζωδίου, όλα θα τροποποιηθούν προς το δικό σας συμφέρον. Ο άνθρωπος σας θα καταλάβει τι χρειάζεται ο δεσμός σας για να γίνει πιο στέρεος και θα σας το προσφέρει. Τύχη θα έχουν και οι αδέσμευτοι μέσα σε νέες γνωριμίες.

Παρθένος: Έχετε γενικότερα μείνει μακριά από τα ωραία της ζωής, και αυτό πρέπει άμεσα να τροποποιηθεί. Μην περιμένετε από τους άλλους. Οι μέρες του Ζυγού είναι άκρως θετικές επάνω σας, και σας κάνουν πόλο έλξης για νέο κόσμο που σας ταιριάζει. Περιπέτειες και ιστοριούλες του παρελθόντος θα χαθούν.

Ζυγός: Είσαστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του ερωτικού παιχνιδιού, και σε κάθε επίπεδο. Ακόμη και μετά που θα αποχωρήσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας, εσείς θα συνεχίσετε να είστε οι ευνοημένοι και σε χρήμα και σε αληθινά συναισθήματα. Μετά την αλλαγή σε Σκορπιό, θα έχετε εσείς οι δεσμευμένοι και κάποιες παραπάνω συζητήσεις με τον άνθρωπο σας.

Σκορπιός: Τέλος στις δυσαρμονίες μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Τα αστρολογικά θα βοηθήσουν για να βγουν στην επιφάνεια οι αλήθειες. Ο Ήλιος επάνω σας, θα επιφέρει μοιραίες αλλαγές που μόνο σε καλό σας, μπορούν να βγουν. Ενισχυμένα και τα ζευγάρια που είχαν απομακρυνθεί για λίγο διάστημα.

Τοξότης: Εσείς είστε αυτοί που δίνετε το ρυθμό της χαράς σε όλους γύρω σας. Μέχρι να φύγει και ο επόμενος μήνας, εσείς θα έχετε πάρει και τις τελικές σας αποφάσεις για την τελική ευθεία που θα πάρει η αισθηματική σας ζωή. Ταίρια που δεν μπορούν να βρουν μια κοινή συνισταμένη, ίσως μέχρι να λήξει ο χρόνος αυτός να έχουν ξεχωρίσει τις ζωές τους.

Αιγόκερως: Αντισταθείτε σε ελαφρότητες που σας πλησιάζουν, αλλά και σε δικές σας συμπεριφορές που ίσως και να μην σας τιμούν. Άρης και Πλούτωνας επάνω σας είναι σε πλήρη ασυμφωνία και σύγκρουση, και το πιο πιθανό είναι να σας βγάζουν έναν δύσκολο εαυτό. Σκέψεις παλιάς σας αγάπης θα έρθουν, με τη μορφή προτάσεων για σμίξιμο.

Υδροχόος: Κινηθείτε από τώρα, και προλάβετε καταστάσεις που ακουμπούν τη σχέση σας αλλά και γενικότερα την οικογένεια σας. Αυτό ίσως και να ξεκινάει από τις υπόγειες και δεύτερες – παράλληλες σας «δράσεις»! Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι επειδή έτσι θέλουν, να βρουν τον εαυτό τους μέχρι τη λήξη του Οκτωβρίου μέσα σε ερωτικές γνωριμίες.

Ιχθείς: Οι διπλωματικές σας συμπεριφορές πρέπει να εμφανιστούν και να κάνουν τη διαφορά, τώρα που και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι όλα είναι ζορισμένα και απαιτούν λύσεις. Τα ζευγάρια που είχαν μείνει εν πλήρη κατανόηση ο ένας μακριά από τον άλλον, τώρα επανέρχονται με διάθεση για ένωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις