Αναμενόμενα διαζύγια και απρόβλεπτοι χωρισμοί NOV’16

Αναμενόμενα διαζύγια και απρόβλεπτοι χωρισμοί NOV’16

Η σκληρή εποχή του υδάτινου Σκορπιού, είναι σε πλήρη εξέλιξη και ταρακουνάει τους όλους τους ερωτικούς δεσμούς. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και πειρασμοί να προβληθούν και να προκαλέσουν έριδες, ανάμεσα σε ζευγάρια. Όλος ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας, που θα ανοίξει τους δρόμους μόνο στις υγιείς σχέσεις… κάθε είδους.

Για όλα τα ζώδια για τον μήνα του Νοεμβρίου:

 

Οι Κριοί και οι Τοξότες έχουν πολλές εκκρεμότητες, που πρέπει να διευθετήσουν πριν την πανσέληνο του μήνα. Με την ερωτική Αφροδίτη να σας ευνοεί εσείς θα έχετε αυτό που ζητάτε. στο 100 %. Το χρήμα σας υποστηρίζει στους σκοπούς σας.
Τυχερές στον έρωτα ημέρες: 05 και 17 Νοέμβρίου

zodia-taro-45

Διασκεδάζετε εσείς οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Ακόμη και οι μόνοι, απολαμβάνουν μια εποχή που όλοι ασχολούνται μαζί τους. Το οικονομικό – επαγγελματικό σας κομμάτι, θα δείξει βελτίωση από το δεύτερο δεκαήμερο.
Τυχερές στον έρωτα ημέρες: 15 και 20 Νοέμβρίου

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αρνείστε πεισματικά εσείς οι Ταύροι και ακόμη περισσότερο οι Παρθένοι, να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στο παρελθόν σας. Μπορεί επειδή έχετε πονέσει πολύ. Να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα σας χτυπήσει την πόρτα. Ανοίξτε λοιπόν.
Τυχερές στον έρωτα ημέρες: 09 και 22 Νοέμβρίου

Δίδυμοι και Ιχθείς, είναι στο επίκεντρο του αστρολογικού γίγνεσθαι, και όλα είναι πιθανά. Παρελθόν και παρόν θα σας απλώσουν κόκκινο χαλί, γεμάτο με προτάσεις και δώρα που θα σας δελεάσουν. Όλα λειτουργούν υπέρ σας. Διαλέξτε και κρατήστε ότι καλύτερο για τον εαυτό σας.
Τυχερές στον έρωτα ημέρες: 04 και 19 Νοέμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Καρκίνοι μαζί με τους Αιγόκερους έχουν άπειρες ευκαιρίες για να επανασυνδεθούν με το ταίρι τους. Οι όψεις των γοργών πλανητών είναι υπέρ σας και σας αποδίδουν χρήμα, ταξίδια, νέα πρόσωπα που θα σας υποστηρίξουν. Νέοι έρωτες για τους χωρισμένους.
Τυχερές στον έρωτα ημέρες: 07 και 10 Νοέμβρίου

Οι Λέοντες και οι Ζυγοί είναι ένα βήμα, πριν απομακρυνθούν από σχέσεις που δεν εξελίσσονται με υγιή τρόπο. Δεν θα δεχτείτε να παραμείνετε με συντρόφους που δεν σας δίνουν κάτι περισσότερο από τα βασικά. Εργασιακά θα απογειωθείτε πολύ σύντομα.
Τυχερές στον έρωτα ημέρες: 02 και 23 Νοέμβρίου

Αναμενόμενα διαζύγια και απρόβλεπτοι χωρισμοί NOV’16

tarw-wroskopio-4