Αναπάντεχοι Χωρισμοί – Αναμενόμενα Διαζύγια, Μάιος

Αναπάντεχοι Χωρισμοί – Αναμενόμενα Διαζύγια Μάιος

Ο Απρίλιος φεύγοντας, έχει αφήσει πολλά κενά στις αισθηματικές σχέσεις. Πολλοί και οι χωρισμοί που προέκυψαν, σαν μέσο λύτρωσης για δεσμούς και γάμους που δεν είχαν μέλλον. Ωστόσο, ο Μάιος με τις καλές του αστρολογικές του όψεις θα φέρει τις λύσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

 

Αναλυτικά:

Κριός: Για εσάς χτυπούν οι καμπάνες. Η Αφροδίτη και ο Ερμής, σας έκαναν να ξεφύγετε τελείως από την γνωστή σας συμπεριφορά. Πειραματιστήκατε με καινούργιο κόσμο, χαλάσατε σχέσεις, γίνατε το τρίτο πρόσωπο. Τώρα μέσα στην μοναξιά σας, ισορροπήστε τα θέλω σας, και ψάξτε τις λύσεις.
Ιδιαίτερη Ημερομηνία: 19 Μαίου

Ταύρος: Δεν έχετε κανένα λόγο, να παραπονιέστε αυτές τις ημέρες όλο το σύμπαν είναι με το μέρος σας. Οι απανταχού Ταύροι, θα έχουν τις ευκαιρίες τους, για να πλησιάσουν το άτομο του έρωτα τους, ή και ακόμη να φύγουν από τελματωμένες ιστορίες που μόνο στεναχωρούν.
Ιδιαίτερη Ημερομηνία: 20 Μαίου

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Είσαστε αρκετά μπερδεμένοι, για όλα αυτά που πρέπει να πράξετε και να λύσετε μέσα στον Μάιο. Σίγουρα ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, σε αυτό θα βοηθήσει άμεσα, καθώς θα σας φανερώσει όλα αυτά που επιμελώς σας έκρυβαν, ακόμη και σε αισθηματικές υποθέσεις. Πολλά και αυτά, που θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε και σε φιλίες ετών.
Ιδιαίτερη Ημερομηνία: 17 Μαίου

Καρκίνος: Θα τολμήσετε να ρισκάρετε και να σπρώξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Η νέα σελήνη του Μαίου, θα σας φέρει στα όρια σας, έτσι ώστε να ξεχωρίσετε τι και ποιος αξίζει να παραμείνει στην ζωή σας. Δεν χρειάζεται να κρατάτε άτομα στην ερωτική σας ζωή, που ήδη έχετε αρχίσει και αντιλαμβάνεστε ότι δεν σας ταιριάζουν.
Ιδιαίτερη Ημερομηνία: 10 Μαίου

tarw-taro-xartomanteia

Λέων: Το σκέφτεστε εδώ και καιρό. Αν είστε ψυχικά έτοιμοι να τολμήσετε να φύγετε από μια σχέση που δεν σας καλύπτει, τότε πράξτε το. Τα αστρολογικά δεδομένα είναι υποστηρικτικά. Ότι και αν αποτολμήσετε, σίγουρα θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Όλος ο μήνας θα σας δώσει μεγάλες αλλαγές.
Ιδιαίτερη Ημερομηνία: 26 Μαίου

Παρθένος: Προσπαθείτε να φέρετε σε μια ισορροπία την προσωπική σας ζωή, που τον τελευταίο καιρό έχει αντιληφθεί ότι δεν σας αποδίδει όλα αυτά που έχετε ανάγκη. Από την αλλαγή του ζωδίου ( Ταύρος σε Διδύμους ), ανοίγουν οι δρόμοι, για να αποφασίσετε αν θα παραμείνετε και θα το παλέψετε, ή θα απομακρυνθείτε μόνιμα.
Ιδιαίτερη Ημερομηνία: 11 Μαίου

Ζυγός: Το άνοιγμα του μήνα θα σας βρει σε σκέψεις, για την πορεία του δεσμού σας. Διαζύγια και οικονομικές υποθέσεις, που είχαν παγώσει αυτό το διάστημα, θα βρουν την πορεία τους προς την ισότιμη λύση. Η Αφροδίτη λίγο πριν την πανσέληνο του Μαίου, ταρακουνάει τα θεμέλια και βγάζει στον αφρό ότι προβληματικό υπάρχει, προκειμένου θα θεραπευτεί.
Ιδιαίτερη Ημερομηνία: 21 Μαίου

Σκορπιός: Περάσατε δύσκολα όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα. Οι μέρες του νέου μήνα, ξεκινούν με ισχυρές αστρολογικές όψεις για όλα τα υδάτινα ζώδια, που έχουν σκοπό να εξωραίσουν τον αισθηματικό τους δεσμό, ή να τον διακόψουν εντελώς. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, σας φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων, που θα σας ωθήσουν στις αποφάσεις σας.
Ιδιαίτερη Ημερομηνία: 30 Μαίου

 

Τοξότης: Σίγουρα και αυτός ο μήνας θα έχει τις δυσκολίες του. Με τρεις ανάδρομους πλανήτες, και οι δύο πάνω στο δικό σας ζωδιακό οίκο, μόνο ανατροπές μπορούν να φέρουν. Πιθανή ‘επίθεση’ λεκτική, να δεχτείτε γύρω στις 10 -05, από το συντροφικό σας έτερο, που κάτι του λείπει ή δεν επιθυμεί πια την συμπόρευση.
Ιδιαίτερη Ημερομηνία: 25 Μαίου

Αιγόκερως: Δεν αρκείστε στα ημίμετρα και αυτό έχει την ανάλογη ισχύ του και στην αισθηματική σας ζωή. Οτιδήποτε θελήσετε, μπορείτε να το προβάλετε και να το λύστε από κοινού με το ταίρι σας. Μια προσοχή παραπάνω στις 12/05, που οι εξωτερικοί πλανήτες, κάνουν δύσκολες όψεις, και σας ωθούν να φωτίσετε τις σκοτεινές γωνίες.
Ιδιαίτερη Ημερομηνία: 12 Μαίου

Υδροχόος: Έχετε βάλει σκοπό να εκκαθαρίσετε, όλα αυτά που έχουν συσσωρευτεί στην ερωτική σας πραγματικότητα, και που συχνά – πυκνά σας απογοητεύουν. Η συντριπτική πλειοψηφία των Υδροχόων, μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαίου θα έχει απομακρυνθεί. Μην κοιτάτε πίσω, τα καλύτερα αναμένονται μέσα στο Καλοκαίρι.
Ιδιαίτερη Ημερομηνία: 15 Μαίου

Ιχθείς: Οι αισθηματικές σας υποθέσεις, δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που είχατε σχεδιάσει, και αυτό σίγουρα σας καθυστερεί. Σε όλες αυτές τις αποφάσεις σας, μην αφήσετε την γνώμη των τρίτων να παρέμβει. Θα ήταν λάθος. Όσοι είναι μόνοι τους, δεν είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να ενταχθούν σε νέα σχέση.
Ιδιαίτερη Ημερομηνία: 08 Μαίου