Ανδρικός Οδηγός για νέες κατακτήσεις τον ΦΕΒ 16

apistia-lyseis

Ανδρικός Οδηγός για νέες κατακτήσεις τον ΦΕΒ 16

Ο μήνας Φεβρουάριος ξεκινάει με άριστες προδιαγραφές για τον αντρικό πληθυσμό. Ο Άρης που κυβερνάει το αρσενικό φύλο, βρίσκεται μέσα στον σεξουαλικό Σκορπιό….και δίνει πια παραπάνω πικάντικη νότα σε όσους είναι στο ψάξιμο για κάτι περισσότερο!

Κριός: Η καλή συνεννόηση με το ταίρι σας, θα βοηθήσει στο να επιλυθούν οριστικά, τα θέματα προόδου μέσα στον δεσμό σας. Η κούραση και οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δεν θα πρέπει να σας κρατούν μακριά από αυτούς που σας αποζητούν – αγαπούν.
Τυχερές ημέρες: 05 και 24 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Κριός και Ιχθείς

Ταύρος: Η επίτευξη ενός πολυπόθητου στόχου, θα γίνει πραγματικότητα μέσα στις πρώτες δυο εβδομάδες του Φεβρουαρίου. Αυτό πιθανόν να αφορά και ευχάριστα νέα για κληρονομιά, εργασία, ολοκλήρωση διαζυγίου κτλ. Οι ελεύθεροι, θα έχουν πολλές νέες γνωριμίες που θα τους γοητεύσουν.
Τυχερές ημέρες: 02 και 10 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Ταύρος και Καρκίνος

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Οι μέρες θα σας φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, και με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Κυβερνήτης σας σε αρμονικές όψεις με τον Άρη… σας δίνει το ερέθισμα να ασχοληθείτε πιο ενεργά, με την γυναίκα που σας ενδιαφέρει….και μέχρι του σημείου να την κατακτήσετε.
Τυχερές ημέρες: 05 και 11 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Σκορπιός και Αιγόκερως

Καρκίνος: Εύκολα παρεξηγούνται οι προθέσεις σας. Μην τολμήσετε κάτι ακραίο, προ το άτομο του ερωτικού σας ενδιαφέροντος, αν δεν πάρετε πρώτα το πράσινο φως. Πολλές και οι εξαπατήσεις, για όσους είναι μπλεγμένοι με ήδη δεσμευμένες γυναίκες.
Τυχερές ημέρες: 07 και 17 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Λέων και Ζυγός

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Χρειάζεται να φροντίσετε αρκετά περισσότερο τους τρόπους σας και το επικοινωνιακό σας ταλέντο, αν τελικά σας ενδιαφέρει σοβαρά να κατακτήσετε το άτομο του συναισθηματικού σας ενδιαφέροντος. Αυτό έχει την ισχύ του για τους αδέσμευτους, που πολιορκούν εδώ και καιρό κάτι νέο.
Τυχερές ημέρες: 11 και 23 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Τοξότης και Αιγόκερως

Παρθένος: Ο νέος μήνας σας καλεί να αναδιοργανωθείτε…σε όλους τους τομείς. Οι έχοντες σχέση θα καταφέρουν να προγραμματίσουν τους προσεχείς μήνες κάτι περισσότερο στην αισθηματική τους ζωή. Πολλές και οι προκλήσεις για τους αδέσμευτους.
Τυχερές ημέρες: 21 και 27 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Ταύρος και Τοξότης
Ζυγός: Μην προσπαθήστε τις επόμενες ημέρες, να διευκρινίσετε με το ταίρι σας… τα κακώς κείμενα της σχέση σας. Ακόμα και όσοι έχουν παράλληλη σχέση με δεσμευμένο άτομο, θα πρέπει να προχωρήσουν σε διευκρινήσεις.
Τυχερές ημέρες: 15 και 20 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Καρκίνος και Τοξότης

Σκορπιός: Πολλές οι δυσκολίες που βιώνετε στον ερωτικό σας δεσμό, και αυτό πιθανόν να έχει κουράσει το συντροφικό σας ταίρι, που σας έρχεται με αρκετά παράπονα. Βρείτε πρακτικές και λειτουργικές λύσεις με το δημιουργικό σας μυαλό.
Τυχερές ημέρες: 07 και 14 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Ταύρος και Ζυγός

Τοξότης: Η καταπιεστική επίδραση που έχει στην καθημερινότητα σας, το συντροφικό σας έτερο, θα πρέπει να περιοριστεί. Αν τελικά δεν είστε ευτυχισμένοι, δηλώστε και την ταλαιπωρείτε και την άλλη πλευρά. Οι δημόσιες – κοινωνικές σχέσεις σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις.
Τυχερές ημέρες: 15 και 28 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Παρθένος και Τοξότης

Αιγόκερως: Θέλετε να εμπλακείτε σοβαρά σε έναν συναισθηματικό δεσμό, που θα σας δίνει την αίσθηση της σιγουριάς. Αυτό σαν ευκαιρία θα το έχετε μέσα στον Φεβρουάριο, καθώς η Αφροδίτη σας ετοιμάζει πολλά και ευχάριστα δώρα.
Τυχερές ημέρες: 04 και 17 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Λέων και Ιχθείς

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Οι περιορισμοί δεν είναι για εσάς. Οι πρώτες 2-3 εβδομάδες του Φεβρουαρίου, που ο Ήλιος θα είναι ακόμη στον ζωδιακό σας οίκο, θα έχετε τις ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά… σε καινούργια πρόσωπα, που δείχνουν να επιθυμούν και αυτά την συντροφιά σας.
Τυχερές ημέρες: 06 και 19 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Ταύρος και Σκορπιός

Ιχθείς: Δεν πρέπει πια να επηρεάζεστε από άσκοπους συναισθηματισμούς που μόνο σας καθυστερούν. Αν τελικά η σύντροφος σας, δεν σας είναι αυτό που πραγματικά σας λείπει….καλύτερα απομακρυνθείτε…και ψάξτε κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα δεδομένα σας.
Τυχερές ημέρες: 17 και 20 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Λέων και Αιγόκερως