Αρης αντιθεση Κρονος – Η Μαχη της Καρδιας

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 29/05 – 04/06

Πώς ορίζεται το «υπερβολικά πολύ»; Αυτό είναι το ερώτημα που θα επικρατήσει τη Δευτέρα 29 Μαΐου. Το έναυσμα γι’ αυτό θα δώσει ο Άρης που κινείται ανάδρομος στους αδιάκριτους Διδύμους, και θα βρεθεί σε μια σπάνια όψη με τον – υποχόνδριο με τη δομή των πραγμάτων – Κρόνο από τον επεκτατικό Τοξότη.

Αυτή η πολωτική πίεση δεν θα είναι εύκολη στη διαχείρισή της. Ο Άρης είναι ο επιταχυντής, ενώ ο Κρόνος είναι το φρένο κινδύνου. Εκεί που είστε έτοιμοι να φουλάρετε τις μηχανές, να ορμήσετε προς ένα τολμηρό σχέδιο, ο καταπέλτης του πραγματισμού ενδέχεται να σας προσγειώσει και πάλι στη γη – καταραμένη βαρύτητα!

 

Ωστόσο υπάρχει μια υποβόσκουσα ευλογία σε όλο αυτό.

zodia-taro-45

Ο Κρόνος κινείται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 25 Αυγούστου, και αποτελεί την επίπονη φωνή που απαιτεί να εξευγενίσετε όλα τα σχέδια που έχετε οραματιστεί. Κάποιοι κανόνες απλά δεν μπορούν να παραβιαστούν, όπως η βαρύτητα… Ο πολύτιμος ρόλος του Άρη σε αυτή τη συγκυρία, είναι να σας κρατήσει σε εγρήγορση ώστε να μην παγιδευτείτε σε έναν βάλτο.

Ο συνδυασμός των δονήσεων Κρόνου – Άρη, μπορεί να σας ενισχύσει να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό ανάμεσα στα κεκτημένα και τις νέες απαιτήσεις. Τα καλούπια μπορούν να εξυπηρετήσουν τη λειτουργικότητα, αναδύοντας ταυτόχρονα μια καινοτομία!

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις με τις μορφές εξουσίας γύρω στη Δευτέρα, μια συνεχής αντιπαλότητα ανάμεσα στην «παλιά φρουρά» και στους ηγέτες με προοδευτική σκέψη. Η ικεσία για αλλαγή μπορεί να έρθει αντιμέτωπη με διελκυστίνδες, που θα απαιτούν να μείνουν τα πράγματα «ως έχουν». Στην καλύτερη περίπτωση, η φιλονικία του Άρη με τον Κρόνο θα καταφέρει να σας βοηθήσει να βρείτε μια θετική μέση λύση – στη χειρότερη περίπτωση, θα τραβηχτούν γραμμές πολέμου που θα απομακρύνουν ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους.

Το ευτύχημα είναι ότι την Πέμπτη, η ειρηνοποιός Αφροδίτη από τον Κριό, θα συνευρεθεί με τον Κρόνο από τον Τοξότη σε ένα αρμονικό τρίγωνο . Τώρα θα αναδυθούν δημιουργικοί συμβιβασμοί, κατά πάσα πιθανότητα με το έναυσμα δυναμικών γυναικών, εφόσον στο προσκήνιο είναι η θηλυκότερη θεά των θεών!

zwdia-768

Πρόσθετο φως θα πέσει στη σκηνή το Σάββατο, όταν ο ζωογόνος Ήλιος θα σχηματίσει ένα αποδοτικό τρίγωνο με τον παγκόσμιας επιρροής Δία που βρίσκεται στον Ζυγό – που αντιπροσωπεύει την αρχή «η αγάπη σώζει τα πάντα». Είναι εφικτό να παραγκωνιστούν τα σπαθιά και να γίνει μπροστάρης η καρδιά; Φυσικά! Όχι όμως χωρίς τα κατάλληλα όρια.

Την Κυριακή ο Ήλιος θα συγκρουστεί με τον Ποσειδώνα της αυτοθυσίας, μια όψη που σας προειδοποιεί να στήνετε ξεκάθαρες συμφωνίες και να αποφεύγετε την υπερβολή στην αλληλεξάρτηση, πριν προχωρήσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Ταυτόχρονα, στις 4 Ιουνίου ο Άρης ξεκινά μια περιοδεία επτά εβδομάδων στον Καρκίνο. Μετά από έναν φρενήρη αλλά εξαιρετικά κοινωνικό κύκλο του στους Διδύμους (που ξεκίνησε στις 21 Απριλίου), οι πιο ράθυμες και αισθησιακές δονήσεις αυτού του υδάτινου ζωδίου θα εκτιμηθούν δεόντως!

zwdia

Ο Καρκίνος είναι ο εκπρόσωπος του σπιτιού, της οικογένειας, της φροντίδας, της ενδυνάμωσης των γυναικών. Ρίξτε τώρα την προσοχή σας στον εσωτερικό σας κύκλο, εστιάστε στους δικούς σας ανθρώπους. Χωρίς ένα στιβαρό πλέγμα στήριξης, πού θα ήταν ο καθένας ατομικά;

Με τον γενναίο Άρη να εγκαθίσταται στο καβούκι του καβουριού μέχρι τις 20 Ιουλίου, είναι πολύ πιθανό να αναδυθούν και να ηγηθούν ισχυρές γυναικείες φιγούρες και υπέρμαχοι της ισότητας.

Η συναισθηματική ευφυΐα θα καταστεί η πιο σημαντική μονάδα μέτρησης της νοημοσύνης. Γι’ αυτό μειώστε τους ρυθμούς σας, συντονιστείτε με το περιβάλλον και ακούστε τη σοφία της καρδιάς σας

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot