Αριθμολογία BATISTA. Μαντική μέθοδος πρόβλεψης!

arithmologia

Αριθμολογία BATISTA. Μαντική μέθοδος πρόβλεψης!

Η γνωστή αριθμολογική μαντική τέχνη από την Γαλλία, που βασίζεται πάνω στην δύναμη των μαθηματικών ψηφίων και τους κραδασμούς που αποφέρουν. Ο έμπειρος Μάντης, μαζί και συνδυαστικά, με τις λοιπές μεθόδους αστρολογίας και χαρτομαντείας, μπορεί να αποδώσει τις προβλέψεις του για κάθε ζήτημα, που απαιτεί λύσεις και συμβουλές.

Προβλέψεις για όλους για τις επόμενες 5-8 ημέρες:

 

Κριός: 6 και 9
Δεν χρειάζεται να διατυμπανίζετε τα καλά και τα δύσκολα, που ίσως να συμβαίνουν μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Το πιο πιθανόν είναι να ακούστε κακοπροαίρετα σχόλια που θα σας απογοητεύσουν.

zodia-taro-45

Ταύρος: 5 και 8
Οι κινήσεις και οι προτάσεις που έχετε κάνει στον άνθρωπο σας, μπορεί να έχουν γίνει αποδεκτές, αλλά σίγουρα αυτό που πρέπει να περιμένετε είναι να δείτε από την πλευρά του, τις επιβεβαιωτικές του δράσεις.

Δίδυμοι: 1 και 4
Εσείς δεν αισθάνεστε ποτέ μόνοι. Έχετε όλη την εύνοια του σύμπαντος, που τόσο καιρό αποζητούσατε, για να κάνετε όλα αυτά που είχατε σχεδιάσει, πραγματικότητα. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

Καρκίνος: 4 και 7
Οι σκέψεις που κάνετε για κάποιον πρώην σας, ταυτίζονται λοιπόν μαζί του. Μην σας φανεί απίστευτο να ακούσετε κάτι το επόμενο χρονικό διάστημα, για αυτόν ή και ακόμη, να τον δείτε μπροστά σας.

Λέων: 7 και 8
Είσαστε μπλεγμένοι μέσα σε καταστάσεις, που αν δεν τις αποσαφηνίσετε άμεσα, μάλλον κάποιον θα πληγώσουν. Σκεφτείτε βάση της τετράγωνης σας λογικής… και όχι του πύρινου παρορμητισμού σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: 1 και 6
Κινήστε βάση αισθηματικού σχεδίου. και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά στα αναμενόμενα. Άρα στο τώρα λίγη υπομονή και θα δείτε, ότι όλα θα έρθουν προς όφελος σας.

Ζυγός: 2 και 4
Στατικές καταστάσεις, που σας καθυστερούν, θα τερματιστούν. Δεν θα δεχτείτε να είστε μέρος υποθέσεων και συναισθημάτων, που δεν εκφράσουν τα θέλω και τον χαρακτήρα σας.

Σκορπιός: 3 και 8
Είσαστε αυτόν τον καιρό αρκετά τυπικοί μέσα στον δεσμό σας. Κάτι σίγουρα σας έχει ενοχλήσει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις πρακτικές σας εξηγήσεις, έτσι ώστε να βρείτε και πάλι τους καλούς σας ρυθμούς.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Τοξότης: 4 και 8
Πολλά τα δέλεαρ και οι αισθηματικές προτάσεις, που θα σας γίνουν μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες, και θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Εσείς οι ελεύθεροι, μην βιαστείτε να διαλέξετε και να πείτε το ΝΑΙ.

Αιγόκερως: 1 και 7
Κάποιος ο οποίος ακόμη σας αγαπά πολύ, αλλά για πρακτικούς λόγους, δεν είναι στην καθημερινότητα σας, έχει σκοπό να σας ξαναπλησιάσει και να σας κάνει πρόταση επανασύνδεσης.

Υδροχόος:3 και 4
Κοιτάτε μια το παρελθόν και μια το παρόν. Αυτό μόνο σας καθυστερεί. Μην το κάνετε λοιπόν. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν, ακούστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν και μετά πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις.

Ιχθείς: 4 και 9
Μην έχετε νεύρα, επειδή ο άνθρωπος σας, δεν σας δίνει την πλήρη προσοχή του. Όλα έχουν τον σκοπό τους. Κάτι ετοιμάζει και το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα σας κάνει μεγάλες εκπλήξεις… σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65