Αριθμολογία MILVA – Η Τύχη των Ερωτευμένων

arithmologia

Αριθμολογία MILVA – Η Τύχη των Ερωτευμένων

Η πιο δυσνόητη αριθμολογία MILVA, στον τομέα των μαντικών τεχνών, που αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις των ερωτευμένων. Αστρολογικοί συνδυασμοί και ονοματοσοφικές ερμηνείες, δίνουν τον χρησμό για τις επόμενες ημέρες. Σκέψεις – συναισθήματα και δράσεις… αποκαλύπτονται.

Για όλους του Ερωτευμένους:

 

Κριός: Το Πέντε ( 05 )
· Δεχτείτε τις αλλαγές που έρχονται και μέσα από τις προτάσεις, που προκύπτουν από το έτερον σας ήμισυ. Μόνο για το καλό σας είναι.
· Υπάρχουν καλές εξελίξεις ανάμεσα σε χωρισμένους, που είχαν απομακρυνθεί από την κοινή τους πορεία, που θα οδηγήσουν σε μόνιμο σμίξιμο.
Ερωτική συμβατότητα με το: 7 και 9

zodia-taro-45

Ταύρος: Το Εφτά ( 07 )
· Θα σας προκαλέσουν σε κάθε επίπεδο. Αυτό έχει να κάνει με τον νέο άνθρωπο που έχει μπει στην ζωή σας, και προσπαθεί να σας αντιληφθεί.
· Οι καταστάσεις που σας πληγώνουν θα τερματιστούν με δική σας ευθύνη. Είτε θα υπάρξει μια ποιοτική κατάσταση, είτε τίποτα πια.
Ερωτική συμβατότητα με το: 1 και 3

Αριθμολογία MILVA – Η Τύχη των Ερωτευμένων

Δίδυμοι: Το Οχτώ ( 08 )
· Εσείς και η έντονη προσωπικότητα σας, βάζετε εμπόδια σε άτομα που είναι γοητευμένα από εσάς. Χαλαρώστε και απολαύστε τις προτάσεις.
· Η ερωτική ζεύξη που υπάρχει μεταξύ εσάς και του ανθρώπου που το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε γνωρίσει, θα γίνει πιο δυνατή.
Ερωτική συμβατότητα με το: 4 και 6

Καρκίνος: Το Δύο ( 02 )
· Ο μονόδρομος που έχετε πάρει, σας κάνει και αισθάνεστε ασφαλείς. Αυτό όμως σαν μια μόνιμη κατάσταση, σας οδηγεί στην απομόνωση.
· Θα αρχίσετε να ανακάμπτετε μετά από ένα χρονικό διάστημα, που όλα έδειχναν ζοφερά. Πολλά τα ευχάριστα από τα οικονομικά σας δρώμενα.
Ερωτική συμβατότητα με το: 2 και 8

Λέων: Το Τέσσερα ( 04 )
· Δοκιμάστε να κάνετε και κάτι διαφορετικό με τον άνθρωπο σας. Ίσως έχει έρθει η σωστή ώρα, για να ανανεωθείτε και να κάνετε από κοινού τις επόμενες επιλογές σας.
· Μπορεί να είστε αρκετά μπερδεμένοι και ανάμεσα σε 2 έρωτες… όμως αυτό αν το τραβήξετε πολύ, ίσως και να μείνετε τελικά μόνοι σας.
Ερωτική συμβατότητα με το: 4 και 7

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Το Πέντε ( 05 )
· Είναι πολλά τα πρόσωπα, που σας περιτριγυρίζουν και το μόνο που μπορείτε στο τώρα να κάνετε, είναι να βάλετε μια ιεραρχία σε όλα… ακόμη και στις υπερβολές τους.
· Ξεκινήστε από σήμερα, να διορθώνετε πράματα επάνω σας. Από την εξωτερική σας εμφάνιση, μέχρι και το να διευρύνετε το πνεύμα σας.
Ερωτική συμβατότητα με το: 2 και 6

Ζυγός: Το Οχτώ ( 08 )
· Έχετε χαθεί μέσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και έχετε ξεχάσει την πολύτιμη αισθηματική σας ζωή. Πιθανόν, το ταίρι σας να σας το θυμίσει.
· Οι ανατροπές είναι πολλές και ξαφνικές. Αν τελικά αυτό που ζείτε, δεν σας ταιριάζει, το καλύτερο θα ήταν να το αλλάξετε άμεσα.
Ερωτική συμβατότητα με το: 8 και 9

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Το Εννέα ( 09 )
· Τα κεκτημένα του έρωτα, δεν χρειάζεται να τα παρουσιάζετε σε κανέναν. Το μόνο που θα εισπράξετε είναι ζήλια και κουτσομπολιά.
· Μπορείτε αυτήν την εποχή να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που σας ενοχλούν και αφορούν το παρελθόν του. Θα τα διορθώσει.
Ερωτική συμβατότητα με το: 2 και 4

Τοξότης: Το Τρία ( 03 )
· Σίγουρα αναλογεί και σε εσάς ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης, για την μέτρια κατάσταση που υπάρχει αυτήν την εποχή μέσα στην σχέση σας. Ενεργοποιηθείτε.
· Δεν έχετε καμία διάθεση εσείς οι μόνοι, να ξαναμπλέξετε με άτομα που απλά περνάνε την ώρα τους μαζί σας. Προσέχετε τις υπερβολές.
Ερωτική συμβατότητα με το: 1 και 4

Αιγόκερως: Το Ένα ( 01 )
· Τα λόγια τα υπερβολικά, που ακούσατε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σας έχουν πληγώσει. Δεν χρειάζεται να ανταποδώσετε.
· Οι σκέψεις των χωρισμένων, είναι στο πως θα βρεθούν εκείνοι οι τρόποι που θα τους κάνουν και πάλι να τα ξαναβρουν, με τον άνθρωπο τους.
Ερωτική συμβατότητα με το: 6 και 7

Αριθμολογία MILVA – Η Τύχη των Ερωτευμένων

Υδροχόος: Το Πέντε ( 05 )
· Η αυστηρή σας ματιά, δεν είναι αυτό που περιμένει το ταίρι σας για να σας ανοιχτεί και να σας εκφράσει, όλα αυτά που υπάρχουν στο μυαλό του.
· Διάλογος θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, με το παρελθόν. Κάποιος έχει ακόμη ερωτήματα για τα συναισθήματα σας, στο τώρα.
Ερωτική συμβατότητα με το: 5 και 8

Ιχθείς: Το Έξι ( 06 )
· Μην εκπλήσσεστε με τα λεγόμενα του ανθρώπου σας. Ίσως κάποια πράματα έχουν αλλάξει να χρειάζονται να τα συζητήσει μαζί σας.
· Πάνω σε ταξίδια και δρομολόγια, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας αποδώσουν έναν καινούργιο έρωτα ζωής.
Ερωτική συμβατότητα με το: 6 και 9