Αριθμομαντεία -Ποιοι χωρίζουν και ποιοι θα σμίξουν?!

arithmologia

Αριθμομαντεία -Ποιοι χωρίζουν και ποιοι θα σμίξουν?!

Οι μέρες που κυλούν θα στρώσουν τους δρόμους για όλα τα ζώδια, έτσι ώστε να κλείσουν παλιούς κύκλους, και να ανοίξουν νέους και πολύ πιο ποιοτικούς όπου θα εμπεριέχουν, νέες αγάπες και χρήμα ικανό για πρακτικές αλλαγές.

Πιο αναλυτικά για όλους:

 

Χαρά και αισιοδοξία στους Κριούς που επιθυμούν να φτιάξουν την ερωτική τους ζωή, που τις τελευταίες εβδομάδες, έχει χαλάσει την ισορροπία της, ίσως και ένεκα των τρίτων. Επίσης, και πολλές οι προτάσεις για οικονομική ανεξαρτησία.
Το τυχερό 7

zodia-taro-45

Οι Ταύροι που έχουν την εύνοια της τύχης αυτό το χρονικό διάστημα, θα πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς και να πάρουν τις τελικές του αποφάσεις και για το παρελθόν και για το παρόν. Και τα δύο μαζί, δεν μπορούν να συμβαδίσουν.
Το επικοινωνιακό 3

Εσείς οι Δίδυμοι, που δεν σταματάτε ποτέ, αν δεν πετύχετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, να είστε σε μια ετοιμότητα καθώς, κάποιος που είχατε ξεχάσει από το παρελθόν, θα σας εμφανιστεί απρόσκλητα και θα σας προτείνει κάτι που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε.
Το μυστηριώδες 8

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Καρκίνοι που έχουν πάρει δραστικά μέτρα, για να προφυλάξουν την σχέση τους, από δέλεαρ και τρίτες ερωτικές επιθέσεις, ίσως και να πιέζουν άθελα τους, τον άνθρωπο τους. Κρατήστε και λίγο την αυτονομία σας.
Το έξυπνο 1

Οι Λέοντες που έχουν σκεφτεί τα πάντα γύρω, από μια πιο εντεταμένη και τελευταία προσπάθεια τους, για να φέρουν πίσω, κάποιον μεγάλο τους έρωτα, ίσως και τα γεγονότα, να είναι υποστηρικτικά για να συμβεί αυτό, πιο γρήγορα.
Το ακατανόητο 4

Εσείς οι Παρθένοι, που έχετε χάσει την ισορροπία σας μέσα στην σχέση που υποστηρίζετε με τόσο σθένος. Αυτό σημαίνει, ότι σας έχει ρουφήξει η άλλη πλευρά… και σας έχει βάλει μέσα στην ανασφάλεια για το μέλλον. Αυτό πρέπει να αλλάξει.
Το ασταμάτητο 9

tarw-taro-xartomanteia

Οι ρομαντικοί και αριστοκράτες Ζυγοί, έχετε μάθει πολλά αυτό το χρονικό διάστημα, μέσα από αποτυχημένες γνωριμίες και φλερτ. Μέσα στον ερχόμενο μήνα, θα έχετε καινούργιες και ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα σας ανεβάσουν το ηθικό.
Το ερωτικό 5

Είσαστε μέσα σε πολλά δρώμενα εσείς οι Σκορπιοί, αυτό το διάστημα, και μάλλον άθελα σας έχετε χάσει την ερωτική σας επιθυμία, με τον άνθρωπο που είσαστε μαζί. Το σύμπαν σας δίνει τις ευκαιρίες, για να λύσετε διαφορές και επικοινωνιακές αποστάσεις.
Το περίεργο 6

Όλα τα δύσκολα έχουν βρεθεί στον δρόμος σας, Τοξότες. Ωστόσο, αυτό δεν σας πτοεί. Αντιθέτως σας έχει κάνει πιο ώριμους, και πολύ πιο σαγηνευτικούς στο άλλο φύλο. Εργένηδες και χωρισμένοι, θα βρουν νέες αγάπες που θα τους δώσουν νόημα σε κάθε τομέα της ζωής τους.
Το σταθερό 2

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Αιγόκεροι, που έχουν σκεφτεί τι θα κάνουν με την σχέση γνωριμία το επόμενο χρονικό διάστημα, ίσως να έχουν πολλές εκπλήξεις από τον άνθρωπο τους. Μην φτάσετε κάτι στα άκρα, αν πρώτα δεν πάρετε κοινές αποφάσεις.
Το δυσνόητο 1

Οι κινήσεις και τα λόγια σας, Υδροχόοι, έχουν προβληματίσει το έτερον σας ήμισυ που έχει την ανάγκη από την παρουσία και την προστασία σας. Οι μέρες σίγουρα μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά και πιο αισθηματικά.
Το ιδιαίτερο 7

Ψαράκια, έχετε το προβάδισμα, σε όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας. Τρίτες καταστάσεις, νέες γνωριμίες, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αστάθειας, που θα πρέπει από πλευράς σας, να το ισορροπήσετε.
Το διαφορετικό 9