Αστρα και ζωδια για τους δεσμευμένους Μάρτιος

zwdia-tetraplotites

Άστρα και ζωδια για τους δεσμευμένους Μάρτιος

Οι πρώτες 2 εβδομάδες του νέου μήνα, θα φέρουν απρόσμενες εξελίξεις γύρω από αισθηματικά θέματα που έχουν μείνει στάσιμα σε όλο το εύρος τους. Η κίνηση του Άρη, του Ερμή και της Αφροδίτης σε επόμενους ζωδιακούς οίκους, ταρακουνούν την λήθη και δίνουν τις ευκαιρίες για πρωτοβουλίες που γυρίσουν τον τροχό της αγάπης.

 

 

Κριός: Θα επωφεληθείτε από τις αλλαγές και τις όψεις των γοργών πλανητών, κάτι που θα επηρεάσει εν αρχή την προσωπική σας κατάσταση, που εδώ και εβδομάδες δεν δείχνει σημάδια εξέλιξης. Το πρώτο δεκαήμερο, θα σας βάλει μέσα σε μια ψυχική αναζήτηση για τι ακριβώς επιθυμείτε πια να γίνει στην προσωπική σας ζωή, και μετά την δεύτερη έκλειψη θα παρθούν και οι αποφάσεις.
Δυσκολίες στις: 02 και 07 Μαρτίου
Ταύρος: Έχετε παρασυρθεί σε υπερβολές όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Κάτι που έχει αλλοιώσει την εικόνα σας, στον περίγυρο σας, αλλά και στα μάτια του ατόμου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η αστάθεια αυτή προκαλείται από το άσχημο παρελθόν, που ακόμη κουβαλάτε μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας. Η κίνηση του κυβερνήτης σας στον Ιχθύ, θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Δυσκολίες στις: 09 και 10 Μαρτίου
Δίδυμοι: Ο τρόπος που επεξεργάζεστε την ερωτική σας ζωή, δεν είναι και ο καλύτερος. Έχετε κάνει μια σωρεία από λάθη που στο τώρα δεν σας επιτρέπουν να ξαναπροσπαθήσετε. Από την πρώτη έκλειψη, θα αρχίσουν οι καταστάσεις να εξομαλύνονται και να δίνουν μια χροιά καλύτερης επικοινωνίας και διάθεση για συμβιβασμό. Αυτοί που είναι μόνοι θα έχουν νέο κόσμο να τους πλησιάζει..
Δυσκολίες στις: 10 και 19 Μαρτίου

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
Καρκίνος: Είσαστε αυτές τις ημέρες λίγο αφηρημένοι και ονειροπόλοι. Αυτό οφείλετε στις υπέροχες αστρολογικές όψεις που γίνονται πάνω στον ζωδιακό σας οίκο. Οι προτροπές για νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και δεν αποκλείεται μέσα στην εποχή του Κριού, να βρείτε και κάτι που να ταιριάζει στις προδιαγραφές σας. Μια προσοχή για τους δεσμευμένους στις 15/03, που ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι τους.
Δυσκολίες στις: 07 και 12 Μαρτίου
Λέων: Οι αλλαγές που σας περιμένουν θα σας βελτιώσουν την ψυχολογία. Μετακινήσεις, εκδρομές και πολλές συναντήσεις από το τρίτο δεκαήμερο, θα σας βάλουν σε έναν κύκλο καινούργιου κόσμου που θα σας ανοίξει τους ορίζοντες. Αυτοί που στην ζωή τους διατηρούν υπόγειες καταστάσεις – παράλληλες ερωτικές ζωές, θα χρειαστεί να πάρουν άμεσα αποφάσεις.
Δυσκολίες στις: 06 και 20 Μαρτίου

Παρθένος: Η αυστηρή φιγούρα και συμπεριφορά που έχετε, σίγουρα δεν σας ενισχύουν προς τον σκοπό σας, να κατακτήσετε το άτομο σας έχει γοητεύσει. Ο κυβερνήτης σας από τον Ιχθύ, θα σας δώσει μια περισσή ευκολία στις επικοινωνίες, άρα προσπαθήστε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτοί που έχουν χωρίσει από τις αρχές του έτους, θα έχουν νέα από το πρώην ταίρι τους, για απόπειρα επανένωσης.
Δυσκολίες στις: 08 και 28 Μαρτίου
Ζυγός: Βρίσκετε συνεχώς σε μια ετοιμότητα, για να μπορέσετε να σταματήσετε οτιδήποτε πια ενοχλεί την ζωή σας. Οι αλλαγές Ερμή και Αφροδίτης, σας προκαλούν να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να διορθώσετε οτιδήποτε μπορεί να βελτιωθεί. Εστιάστε την ουσία των γεγονότων και μην παραμείνετε στην επιφάνεια. Αυτό έχει την αξία του για σχέσεις που δεν εξελίσσονται προς κάποιο σκοπό…και απλά υπάρχουν.
Δυσκολίες στις: 11 και 15 Μαρτίου

Σκορπιός: Κάντε λίγη ακόμη υπομονή και θα δείτε ότι μόλις ο Άρης απομακρυνθεί από πάνω σας θα έχετε μια καλύτερη εικόνα για την γενικότερη στάση, που θα πρέπει να κρατήσετε με άτομα που σας απογοητεύουν. Οι μέρες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για χρονό-καθυστερήσεις. Άρα κάντε την προσπάθεια σας, μέχρι την πρώτη έκλειψη, να έχετε ισορροπήσει αυτά που επιθυμείτε.
Δυσκολίες στις: 14 και 22 Μαρτίου
Τοξότης: Είσαστε πιεσμένοι και ξεσπάτε σε λάθος άτομα. Προσοχή αυτό ίσως θα σας ανταποδοθεί από το συντροφικό σας ταίρι. Οι δύο πρώτες εβδομάδες, είναι κρίσιμες για την λήψη τελικών αποφάσεων για μακροχρόνιους δεσμούς – γάμους που πια έχουν χάσει το χρώμα του ενθουσιασμού τους. όσοι είναι μόνοι, ας περιμένουν να λείψουν οι εκλείψεις, και ύστερα, ας ψάξουν πιο πολύ.
Δυσκολίες στις: 18 και 21 Μαρτίου

Αιγόκερως: Είσαστε το πιο ευνοημένο ζωδιο για αυτήν την δύσκολη αστρολογική περίοδο. Όλα τα περίεργα του μήνα ευτυχώς δεν σας αγγίζουν σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Η θέση σας στο μυαλό ιδιαίτερων ατόμων θα ισχυροποιηθεί, και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά, αλλά και πυροδοτήσει μια σειρά από συζητήσεις – σκέψεις για κοινή πορεία – μέλλον. Επίσης και ο οικονομικός τομέας θα σας υποστηρίξει.
Δυσκολίες στις: 04 και 23 Μαρτίου
Υδροχόος: Θα σας αναζητήσουν παλιές σας υποθέσεις μέχρι τα μέσα του Μαρτίου. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας προβληματίσει εσάς που ήδη βρίσκεστε μέσα σε μια νέα ερωτική κατάσταση. Όσοι έχουν σχέση που υπάρχουν μονόπλευρα δεσμεύσεις, θα χρειαστεί πια να κάνετε την πρόταση σας και να απομακρυνθείτε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λάθη.
Δυσκολίες στις: 06 και 30 Μαρτίου

tarw-wroskopio-4ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Ιχθείς: Είσαστε κάτω από την αστρολογική εύνοια του σύμπαντος. Όλα σας ανοίγουν δρόμους προς τις επιθυμίες που υπάρχουν σε αναμονή. Όλον τον μήνα θα γνωρίσετε ομοϊδεάτες και θα ενταχθείτε μέσα σε κύκλους που, θα σας δώσουν μια καλή ψυχολογία. Τα οικονομικά εμπόδια, θα απομακρυνθούν, με πρακτικό αποτέλεσμα να αισθανθείτε πιο έτοιμοι από ποτέ.
Δυσκολίες στις: 05 και 27 Μαρτίου