Αστρολογία προβλέψεις 24/09 Κυριακή

erwtika-mystika-zwdiwn

Αστρολογία προβλέψεις 24/09 Κυριακή

Αυτή την Κυριακή θα κληθείτε να ασχοληθείτε με ένα θέμα που θα αφορά μια γυναίκα από τον οικογενειακό ή τον φιλικό σας κύκλο. Το πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίζει μια δυσχέρεια εξαιτίας κάποιου λάθους που έκανε, από μια απροσεξία ή την αφέλειά της.

Κατά τα άλλα η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα και ζωηρή, με ευχάριστες εκπλήξεις. Ωστόσο ενδέχεται να νιώθετε κάποια θλίψη, αβεβαιότητα ή άγχος χωρίς προφανή αιτία. Δεν αποκλείεται να ανακύψει ένα απρόβλεπτο πρόβλημα ή βλάβη στο χώρο του σπιτιού σας. Αν εργάζεστε σήμερα, να αναμένετε μια συζήτηση ή μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη με συνεργάτες ή πελάτες σας.

 

Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, κάποια σχόλια ή ειδήσεις ή ανόητες εισηγήσεις ενδέχεται να σας ενοχλήσουν. Η μέρα θα σας φέρει ευκαιρίες, που θα σχετίζονται με αύξηση του εισοδήματός σας. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους άντρες, γιατί κάποιος έχει κρυφά κίνητρα ή αναζητά τρόπο να ωφεληθεί από εσάς.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, οι πράξεις σας σήμερα θα καθοριστούν με βάση τα οικονομικά ή τα υλικά σας ενδιαφέροντα. Θα βρείτε λύση στα σχέδιά σας αυτού του τομέα ή θα έχετε σχετικές συναντήσεις. Σήμερα θα σας χαροποιήσουν ειδήσεις ή γεγονότα που θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Η μέρα ευνοεί τα ταξίδια, άσχετα με τον σκοπό που θα γίνουν, την απόσταση ή τη διάρκειά τους.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα χρειαστεί να επιλύσετε κάποια προβλήματα οικογενειακής φύσεως, που το βάρος τους θα είναι μεγάλο και δεν αποκλείεται να επηρεάσει την υγεία σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, μια χρόνια ασθένεια θα σας δημιουργήσει σήμερα πρόσθετη δυσφορία. Είναι πιθανό να έχετε κάποια συνάντηση ή συζήτηση, για έναν άντρα που σχετίζεται με το παρελθόν σας.

Αν ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο σε ένα παιδί ή ένα αγαπημένο σας άτομο, και αυτό θα συνοδευτεί από μια ευχάριστη εμπειρία ή μια έκπληξη. Η μέρα ενδείκνυται για να συναντήσετε φίλους ή συγγενείς, κατά προτίμηση κοντά στη φύση ή να οργανώσετε μια σύντομη απόδραση. Ίσως να δεχθείτε την επίσκεψη ατόμων που θέλουν να συζητήσουν μαζί σας κάποια προσωπικά ή οικογενειακά τους θέματα, γι’ αυτό θα έχουν ανάγκη να τους ανακουφίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις