Αστρολογία 06-12/02- Γυμνες Αληθειες

genia-paidiwn-indigo

Αστρολογία ζωδια εβδομαδιαια πρόβλεψη 

«Η ειρήνη δεν μπορεί να διατηρηθεί με τη βία, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατανόηση», υποστήριζε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν. Με ένα παγκόσμιο σκηνικό τόσο άκαμπτα διαιρεμένο, η εύρεση ομοφωνίας φαντάζει εξαιρετικά μεγαλεπήβολο όνειρο αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο δεν πρέπει να θεωρείται και ως απόλυτα ακατόρθωτο…

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ο κοσμογυρισμένος Δίας παίρνει την ετήσια «άδειά» του, την οποία θα περάσει στον Ζυγό μέχρι και τις 9 Ιουνίου. Με το πολιτικό κλίμα ανά το παγκόσμιο σε κατάσταση χάους, αυτή η μείωση ταχύτητας του πλανήτη – πρεσβευτή μπορεί να αποδειχθεί μια ανακούφιση.

 

Τα πάντα συμβαίνουν πάρα πολύ γρήγορα και βιαστικά στο παγκόσμιο σκηνικό, εναλλάσσονται με την ταχύτητα που προτιμά ο Δίας. Όμως παραείναι γρήγορα! Παραείναι αλλόφρονα! Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που ηγείται των διπλωματικών θεμάτων και των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων, ενώ παράλληλα αναζητά την ισορροπία των δυνάμεων σε όλες τις σχέσεις. Με τον Δία να έχει ενδυθεί αυτή την αμφίεση από τις 9 Σεπτεμβρίου του 2016, οι ηγέτες ανά τον κόσμο έχουν πάρει πολύ περισσότερα ρίσκα – για να το θέσουμε ευγενικά.

zodia-taro-45

Όταν είναι ανεξέλεγκτος ο άρχων των θεών, μπορεί να επιφέρει οχλαγωγίες, διογκωμένους εγωισμούς και απτόητα κόλπα ισχύος. Αυτά όμως δεν γίνονται αποδεκτά, όταν εμπλέκεται ο Ζυγός με τον γλυκόφωνο τόνο του και την ψυχραιμία της αυτοπεποίθησής του.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όταν όμως ο Δίας θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, ο «γυμνός αυτοκράτορας» θα δυσκολευτεί πολύ να υποκριθεί… Οι αλήθειες που έχουν αποσιωπηθεί ή έχουν χρυσωθεί, είναι πιθανό να αποκαλυφθούν με τραχύτητα από τώρα και μέχρι τις 9 Ιουνίου. Και ενώ πολλές από αυτές μπορεί να αποτελέσουν είδηση, μην ξεχνάτε τον πνευματικό κανόνα: «μπορείτε με τα πολλά, μπορείτε και με τα λίγα»!

Στη διάρκεια αυτού του τετραμήνου θα δοθούν οι ευκαιρίες για να βελτιωθεί το κλίμα, τόσο στο πολιτικό όσο και στο προσωπικό πεδίο. Πώς μπορείτε να επιτύχετε περισσότερη γαλήνη, συνεργασία και αρμονία στην καθημερινότητά σας; Αρχίστε από αυτό, έχοντας παράλληλα ζωντανή συνεχώς την έγνοια και για την παγκόσμια ειρήνη.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Την Τρίτη, ο Ερμής της επικοινωνίας θα βγει από τον συμβατικό Αιγόκερω για να περάσει στον ιδιόρρυθμο Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου. Να έχετε σε ετοιμότητα την χαρακτηριστική επιστημονική ρόμπα σας, καθώς οι νέες ιδέες και οι καινοτομίες θα βρίθουν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναβαθμίσετε τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό ή να κάνετε έρευνες αγοράς για είδη αυτού του τομέα που χρειάζεστε.

Ο καταμερισμός αποτελεί ενδιαφέρον υπό την επίδραση του κοινωνικού Υδροχόου. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει τώρα να αναπτύξετε νέους δεσμούς, τόσο σε ψηφιακό όσο και σε ρεαλιστικό επίπεδο. Η κοινωνικότητα θα αποδειχθεί επουλωτική και ανορθωτική για το ηθικό, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς έντασης. Η ανάγκη αυτής της περιόδου θα είναι η στοργή και η προσέγγιση, για να αντικρούετε το άγχος. Γι’ αυτό μην απομονώνεστε!

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, η πρώτη έκλειψη του 2017 θα καταλάβει τους ουρανούς. Αυτή η Πανσέληνος είναι ταυτόχρονα έκλειψη σελήνης στον Λέοντα, και είναι η πρώτη από τις δύο διαδοχικές ετησίως που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου.

zwdia shmera

Λάμψη, ρομάντζο, πάθος και πολλά άλλα! Αυτές οι σεληνιακές ακτίνες θα φέρουν αρκετή μαγεία κόκκινου χαλιού στον κόσμο, μιας και επίκεινται και τα Βραβεία Γκράμι. Συνδυάστε το αυτό με την Ημέρα των Ερωτευμένων που προσεγγίζει, και θα νιώσετε την ερωτοχτυπημένη ενέργεια του λιονταριού να μαγνητίζει προς το μέρος σας αρκετές ρομαντικές επαναστάσεις! Μην μπείτε καν στη διαδικασία να αντισταθείτε, το σημάδι του φτερωτού Έρωτα είναι μοναδικά ακριβές!

Οι εκλείψεις είναι προάγγελοι αλλαγών, που επιταχύνουν κάθε αναπόφευκτη κίνηση και ωθούν να κοιτάξετε προς νέες κατευθύνσεις. Αν το σκεφτείτε κυριολεκτικά, μια έκλειψη αποκαλύπτει μια σκιά – κάτι που μπορείτε να το εκλάβετε και μεταφορικά. Στη διάρκεια των εκλείψεων είναι πιθανό να γίνετε μάρτυρες στην πρώτη σειρά, των άσχημων πλευρών της ζωής. Πρόκειται όμως για όλα αυτά που είναι πραγματικά ανάγκη να δείτε.

zodia-zvdia-75

Οι δύο εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα παίξουν με την ισορροπία, ανάμεσα στην παραπλανητική πίστη του Λέοντα και το πνεύμα της «κοινωνίας της μίας αγάπης» του Υδροχόου. Η μάχη ανάμεσα στους κρατούντες και τους αναξιοπαθούντες μπορεί να γίνει αδυσώπητη. Όλοι θα πρέπει τώρα να πάρουν λίγα μαθήματα, για το πότε να μοιράζονται (Υδροχόος) και πότε να κανακεύουν τον εαυτό τους (Λέων).

zodia-99

Πώς μπορείτε να διατηρήσετε την ατομικότητά σας, ενώ θα μετέχετε ταυτόχρονα στον συλλογικό ανθρώπινο αγώνα; Μπορείτε να απολαύσετε την πολυτέλεια, με υπευθυνότητα αλλά και με διάρκεια; Είναι εφικτό να υπάρξει ένα σύστημα ισχύος που να μην καταπιέζει την ατομική έκφραση;

Τέτοιας φύσης θα είναι τα καίρια ερωτήματα που θα τεθούν τώρα στο τραπέζι. Οι απαντήσεις που θα δοθούν, ίσως να αποτελέσουν αναγέννηση για τις τέχνες, τον ακτιβισμό και τις τεχνολογικές εξελίξεις. Όταν υπάρχει συνειδητή και ουσιαστική σύμπνοια και ομόνοια, το υβρίδιο των Υδροχόου – Λέοντα μπορεί να επιφέρει την απόλυτη επανάσταση και στην αγάπη. Είστε όλοι έτοιμοι και γι’ αυτήν!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot