Αστρολογία 08-14/05 Μια Νεα Εποχη

sxeseis-kerdise-pisw

ζωδια Αστρολογία εβδομαδιαια προβλεψη 

Αυτή την εβδομάδα ο αέρας θα γεμίσει μυστήριο και αποπλάνηση, χάρη στην Πανσέληνο στον Σκορπιό την Πεμπτη  11 Μαΐου. Το ξέσπασμα ενός ανοιξιάτικου πυρετού μπορεί να πάρει επιδημικές διαστάσεις και να κάνει πιο μόνιμα τα ζευγαρώματα!

Τρέφετε κάποιο μυστικό παθους; Η έντονη έλξη μπορεί να γίνει ρουφήχτρα, με αυτές τις συγκυρίες να παίρνουν δραματικές τροπές. Αυτό που θα αρχίσει ως μια δυναμική ανάφλεξη, μπορεί να μετατραπεί σε έντονο καβγαδάκι ερωτευμένων, υπό το σκηνικό που στήνει ο Λέοντας και τη γενναία δόση ζήλιας που προσθέτει ο Σκορπιός. Προσέξτε ιδιαίτερα τα αντικείμενα που θα υπερίπτανται!

 

Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να είναι κακή ιδέα να αντιδράτε παρορμητικά στα ευερέθιστα συναισθήματά σας, ειδικά σε εκείνα που άπτονται των Επτά Θανάσιμων Αμαρτημάτων – βλέπε λαγνεία. Ωστόσο αυτή η σεληνιακή ενέργεια μπορεί να σπρώξει ζευγάρια πολλά υποσχόμενα, πέρα από τα όριά τους.

zodia-taro-45

Η ορμή για συνεύρεση μπορεί να είναι πανίσχυρη για πολλούς, με τον κατακτητικό Σκορπιό στο προσκήνιο. Συναρπαστικοί «συνεταιρισμοί» επίσης, μπορεί να καταστούν επισήμως επίσημοι πριν λήξει η εβδομάδα.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Επιλέξτε έναν τίτλο ευγενείας για τον εαυτό σας, και χειροκροτήστε τον! Αυτή την εβδομάδα η πυξίδα του σύμπαντος θα δείξει νέες κατευθύνσεις, καθώς οι δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται από τον άξονα των Παρθένου – Ιχθύων στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Σε ποια σημείο χρειάζεται κάθαρση το κάρμα του καθενός, σε ποιο πεπρωμένο πρέπει να εστιάσετε;

Αυτή η μετάβαση συντελείται κάθε 18,5 μήνες περίπου. Έχει τη δυναμική να μεταλλάξει πλήρως την παγκόσμια εστίαση, από τους προσωπικούς μέχρι τους πολιτικούς τομείς. Ο Νότιος Δεσμός αποκαλύπτει το φορτίο και τις ατασθαλίες του καθενός, καθιστώντας μας απόλυτα ενήμερους για όσα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε. Ο Βόρειος Δεσμός μας καθοδηγεί προς τη νέα μας αποστολή.

zwdia-taro-astra

Επί του προκειμένου, από τις 10 Μαΐου 2017 μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2018, ο καρμικός Νότιος Δεσμός οδεύει προς τον Υδροχόο – το ζώδιο της μαζικής κουλτούρας, του υψηλόφρονα μελλοντισμού και των κοινοτικών σχέσεων.

Η τεχνολογία (το βασίλειο του Υδροχόου) έχει αλλάξει άρδην το εργατικό σκηνικό. Η τεχνητή νοημοσύνη αντικαθιστά την ανθρώπινη εργασία. Πού πρέπει να τραβηχτεί η γραμμή; Οι μηχανές είναι σε θέση να καταγράφουν τις αγορές και να αυτοματοποιήσουν τα πάντα, όμως αυτός επιφέρει καταστρεπτικό αντίκτυπο σε μερίδα του πληθυσμού.

Ο θυμός αρχίζει να αυξάνεται σε αυτούς, από το φόβο ότι θα εγκαταλειφθούν και θα μείνουν πίσω. Πώς μπορούν όλοι να οδεύσουν προς το μέλλον, χωρίς να θυσιαστεί η πρόοδος; Αυτό είναι κάτι που πρέπει επιλυθεί μέσα σε αυτό τον κύκλο του Νότιου Δεσμού.

Η αφύπνιση του Βόρειου Δεσμού γίνεται στο ζώδιο του βασιλικού Λέοντα. Ακούστε, η σάλπιγγα έχει ηχήσει για νέες παγκόσμιες ηγεσίες και άλλες σχέσεις με τους ηγέτες. Ο Λέοντας μπορεί να είναι εστεμμένος, είναι επίσης το ζώδιο της προσωπικής ευθύνης και της εξουσίας. Είναι η στιγμή να πάψουμε να αναζητάμε υψηλά ιστάμενους πέρα από τον εαυτό μας, για να μας καθοδηγήσουν.

zwdia-765

Η γνήσια σοφία και η σχέση με το θεϊκό (όπως κι αν το ορίζει ο καθένας), βρίσκεται μέσα στον κάθε έναν ατομικά. Μέχρι το Νοέμβριου του 2018 μπορεί να αναδυθεί, μέσω μιας έκρηξης των τεχνών – που είναι από τα αγαπημένα μέσα του Λέοντα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να παραδώσει το στέμμα και το σκήπτρο του σε καινούργιο είδος ηγεσίας. Άραγε αυτό το νέο κεφάλαιο θα φωτίσει κάποιες γενναίες και λαμπρές ψυχές; Θα συνεχίσουν να ηγούνται οι αρχές αντί των εξουσιών; Μήπως και τα δύο; Θα παρακολουθούμε. Και θα πορευόμαστε, με κομμένα ανάσα και το πνεύμα της παγκόσμιας αγάπης ως φορτίο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65