Αστρολογία 12-18/06 Ανατροπες και Ευκαιριες

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογία ζωδια  εβδομαδιαια προβλεψη 

Το σύμπαν βρίσκεται στο ζενίθ της εποχής των Διδύμων, γι’ αυτό είναι πολύ εύκολο να παρασύρονται όλοι από την έξαρση της κάθε στιγμής και να απολαμβάνουν τις εναλλαγές του παρόντος. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, η αυθόρμητη διάθεση θα χρειαστεί την προσθήκη λίγης ισορροπίας στις κινήσεις σας, γιατί δεν πρέπει να ξεφύγετε πολύ από την προγραμματισμένη σας διαδρομή.

Ειδικά γύρω στην Πέμπτη 15 Ιουνίου, θα είναι καλό να κάνετε μια μικρή παύση στην πορεία σας. Αυτό θα απαιτήσει ο οργανωτικός Κρόνος, που από τον οραματιστή Τοξότη θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον Ήλιο που θα επισκέπτεται τους ανέμελους Διδύμους. Μην ανησυχήσετε για αυτή την ανάπαυλα, θα είναι μικρής διάρκειας.

 

Θα πρέπει τώρα να συμβουλευτείτε ξανά τον εσωτερικό πλοηγό σας, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι έχετε οργανώσει στρατηγικά την επόμενη σοβαρή κίνησή σας. Ρωτήστε ρεαλιστικά τον εαυτό σας, κατά πόσο οδεύετε προς ένα υπολογισμένο ρίσκο ή τζογάρετε άνευ λόγου και αιτίας… Αν κλίνετε προς το δεύτερο, είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσετε τις ισχυρές διερευνητικές δυνάμεις του Ήλιου στους Διδύμους για να εντοπίσετε την πλέον ενδεδειγμένη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε.

zodia-taro-45

Αυτή η αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνο, έχει τη δυναμική να ενεργοποιήσει τον δύσκολο ατομικό έλεγχο. Ενώ ο Ήλιος προάγει την αυτοπροβολή, ο Κρόνος αποδίδει επαίνους με βάση την αξία του καθενός. Είναι προτιμότερο να παραμένετε σιωπηλοί, παρά να μιλάτε ακατάπαυστα και να φανείτε ως τσαρλατάνοι. Αν όμως είστε σε θέση να αποδώσετε τα μέγιστα, θα νιώσετε ότι πραγματικά οδεύετε προς το καλύτερο σημείο σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου ο προφητικός Ποσειδώνας θα κάνει την ετήσια στροφή του, για να γυρίσει ανάδρομος μέσα στους Ιχθύες – που είναι κυβερνήτης τους – μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Αυτή η στοχαστική πεντάμηνη περίοδος μπορεί να αποτελέσει μια συναισθηματικά έντονη ευλογία, που θα δώσει σε όλους το περιθώριο να κάνουν μια ουσιαστική εσωτερική ανασκόπηση. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να επουλώσετε κάποιες βαθιές πληγές αλλά και να χειριστείτε εθισμούς (σε ουσίες ή ποτό, μέχρι και σε απόψεις ή ανθρώπους).

Η επίγνωση είναι το κλειδί για κάθε πρόοδο, ενώ ο Ποσειδώνας είναι αυτός που διαχέει ομίχλη στο περιβάλλον. Γι’ αυτό το πέρασμά του σε «αναστολή» θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις σας πιο εύκολα – αν είστε διατεθημένοι να τις δείτε! Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να διερευνήσετε τα σκιερά σημεία… Μόνο αν εντοπίσετε τις ανθυγιεινές πρακτικές σας θα βρείτε τρόπους να τις σταματήσετε.

zwdia-768

Με τον νυκτόβιο Ποσειδώνα στους ονειροπόλους Ιχθύες, κάποιες από τις καλύτερες ιδέες σας ενδέχεται να σας γεννηθούν ενώ κοιμάστε, ενώ διαλογίζεστε ή ενώ απλά κοιτάτε τον ουρανό. Μάλιστα η ανάδρομη υπόστασή του θα σας επιτρέψει να πάτε ακόμη βαθύτερα στις δημιουργικές σας εξερευνήσεις, αν και πρέπει και κρατήσετε σε ετοιμότητα τις ψυχολογικές σας ασπίδες…

Η πλεύση με την όπισθεν του θεού των υδάτων μέσα στα ευάλωτα ψάρια, μπορεί να σας κάνει πιο ευαίσθητους στις μύχιες ενέργειες. Μπορεί να απορροφάτε σαν σφουγγάρι τη διάθεση του κάθε χώρου ή να επηρεαστείτε ψυχολογικά από τις αρνητικές δονήσεις ενός αγνώστου. Αν νιώσετε να γίνεστε εριστικοί ή να αποσπάται η προσοχή σας χωρίς «εμφανή» αιτία, ίσως χρειάζεται να καθαρίσετε το ενεργειακό σας πεδίο.

Συμβουλευτείτε έναν θεραπευτή ή βυθιστείτε σε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με άλατα. Φροντίστε επίσης να αποτοξινώνετε και να φορτίζετε θετικά το σώμα σας με άφθονο νερό, στη διάρκεια αυτού του κύκλου του υδάτινου Ποσειδώνα.

Παράλληλα, δείτε ξανά τα προσωπικά σας όρια. Μήπως η γενναιοδωρία σας έχει καταστεί θυσία ή μήπως είστε υπερβολικά άκαμπτοι; Ίσως πρέπει να γίνετε πιο αποφασιστικοί ή αντιστοίχως πιο ελαστικοί, προκειμένου να αφήσετε περιθώριο να σας προσεγγίζουν οι άλλοι.

taro-oroskopio-54

Η Κυριακή 18 Ιουνίου ο Ερμής θα βρίσκεται στους Διδύμους και θα βρεθεί σε αντίθεση με τον βαρύθυμο Κρόνο, όψη που θα σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε. Αποφύγετε συνειδητά να σχολιάσετε ευαίσθητα θέματα όπως η πολιτική, η θρησκεία, οικογενειακά κουτσομπολιά και άλλα συναφή.

Όχι μόνο θα χαλάσουν οι διαθέσεις, ενδέχεται να καταλήξετε να μαλώνετε με τον πατέρα που έχετε μαζευτεί οικογενειακώς να γιορτάσετε… Εστιάστε στα απλά πράγματα τώρα, παρακάμπτοντας αποφασιστικά την τάση του Ερμή στους Διδύμους να αποζητά την εκκεντρικότητα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65