Αστρολογία 14 – 16/09 Καρμικα Δωρα

erwtiki-astrologia

Αστρολογία 14 – 16 Σεπτεμβρίου

Αστρολογία 14 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη συναντά το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης

Ο έρωτας, η ομορφιά και η αισιοδοξία διέπουν όλο το είναι σας και αυτό είναι ορατό από όλους. Θα είστε στην πιο ελκυστική στιγμή σας, τόσο σωματικά όσο και ως προσωπικότητες. Είναι η ιδανική μέρα για να έλξετε όσα λαχταρά η ψυχή σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με το τι εύχεστε!

zodia-taro-45

 

Αυτά που θα σας έλξουν μπορεί να είναι υλικά αγαθά, θαυμασμός και εκτίμηση από τους άλλους, είτε μια αισιόδοξη αίσθηση ευημερίας που θα επιφέρει ομορφιά και ισορροπία στις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Η συγκυρία είναι ευοίωνη για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση ή να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια διαδρομή που θα κάνετε εσάς και τον κόσμο γενικότερα, ένα πιο όμορφο, ευγενικό και τρυφερό μέρος. Στη χειρότερη περίπτωση – αν υπάρχουν δύσκολες όψεις επιρροής στο χάρτη σας – ίσως να έχετε μια τάση να κάνετε υπερβολές, να γίνετε επιφανειακοί και να λειτουργείτε παρορμητικά και απερίσκεπτα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογία 15 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία

Η ατμόσφαιρα θα είναι πλούσια από δημιουργική έμπνευση, υλική απόλαυση και ευχάριστες ικανοποιήσεις! Οι πιθανότητες να σας χαμογελάσει η τύχη, να ανορθωθεί η αυτοεκτίμησή σας και να έλξετε χρήμα και αγάπη προς το μέρος σας, σήμερα θα είναι στο ζενίθ τους.

Θα είναι σχετικά εύκολο να προσεγγίσετε τα άτομα, τα αγαθά και τις ευκαιρίες που χρειάζεστε ή θέλετε, παρά το γεγονός ότι θα χρειαστεί να εργαστείτε για να τα κατακτήσετε.

Να είστε προσεκτικοί ως προς αυτά που νομίζετε ότι θέλετε, καθώς θα μπείτε στον πειρασμό να γοητεύσετε και να φλερτάρετε ή να αστειευτείτε σε περιστάσεις που δεν είστε συνηθισμένοι… Ίσως να υπάρχει επίσης και μια τάση για υπερβολές. Όσο αθώες κι αν είναι οι προθέσεις σας, θα είναι συνετό να αξιοποιείτε την κάθε ενέργεια με σωστή κρίση – να μην την χαραμίζετε!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία 15 – 16 Σεπτεμβρίου: Ερμής, Άρης και Ουρανός σε Παράλληλη Όψη

Ο Ερμής και ο Άρης θα διανύσουν το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου σε μια παράλληλη πορεια , με τις διαδρομές τους να διασταυρώνονται με ακρίβεια στις 10 και στις 16 Σεπτεμβρίου. Κατά την 15η και 16η μέρα του μήνα, οι πορείες τους θα συγκλίνουν και με τον Ουρανό , ωθώντας τα επίπεδα της ενέργειας σε μια ήδη εξαιρετικά δυναμική παράλληλο (μεταξύ Ερμή και Άρη).

Αφού οι δύο πλανήτες θα είναι συνδεδεμένοι εκείνη τη στιγμή, η παράλληλη όψη τους θα ενισχύσει κατά πολύ την γρήγορη σκέψη, το θάρρος και τον παρορμητισμό, την ευγλωττία και την ανυπομονησία – αν προσπαθείτε να εξηγήσετε κάτι και η άλλη πλευρά απλώς δεν το κατανοεί…

zwdia

Με την ένταξη του Ουρανού στην εικόνα, η ενέργεια του περιβάλλοντος είναι πιθανό να γίνει λίγο πιο χαοτική, ανεξέλεγκτη και αυθόρμητη. Είναι ένας πλανητικός σχηματισμός που ταιριάζει απόλυτα στο ρητό «να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό πριν μιλήσετε»! Θα είναι συνετό να επιλέξετε με προσοχή τις μάχες που θα δώσετε, να κάνετε ένα διάλειμμα όποτε νιώθετε να πιέζεστε από τις συγκυρίες και να επιστρέφετε να τις χειριστείτε όταν θα είστε πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι.

Να έχετε υπόψιν σας ότι αυτή η συνδυασμένη ενέργεια έχει τη δυναμική να σας ενδυναμώσει για να εκφράσετε ή να υποστηρίξετε τις θέσεις σας, με τρόπο που θα καταρρίψει κάθε άρνηση (δική σας ή άλλων) και θα αναδείξει την ουσιαστική αλήθεια και μόνο. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιες συνήθειες ή κάποια δεδομένα της ζωής σας, η τριανδρία των Ερμή – Άρη – Ουρανού θα σας δώσει το έναυσμα που χρειάζεστε για να ελευθερωθείτε και να μπείτε σε καινούργια πορεία!

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot