Αστρολογία 16-19/09 Η Απελευθέρωση της Αγαπης

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Αστρολογία 16 – 19 Σεπτεμβρίου

Αστρολογία 16 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής ορθόδρομος συναντά τον Άρη

Αυθόρμητα ή παρορμητικά λόγια μπορεί να βγουν από το στόμα σας υπό αυτή την όψη. Αν συνηθίζετε να κρατάτε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας, τώρα ίσως να δυσκολευτείτε να μείνετε σιωπηλοί – ειδικά αν έχετε κάθετη θέση για κάποια θέματα! Η οπτική σας θα είναι πολύ πιο «στεγανή» απ’ όσο συνηθίζετε και μπορεί να ταράζεστε αν τα πράγματα δεν κυλούν με τον ευθύ και γρήγορο τρόπο που θέλετε.

zodia-taro-45

 

Παράλληλα, η στιγμή είναι αίσια για να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας ένα βήμα παρακάτω. Η μία πλευρά του νομίσματος είναι η θετική επιρροή της όψης, που θα σας δώσει το έναυσμα να θέσετε τις απόψεις σας και να στηρίξετε τον εαυτό σας με ειλικρίνεια και ευθύτητα. Η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι ότι μπορεί να βρεθείτε απέναντι σε έντονες και δύστροπες διαφωνίες, μέχρι και σε εχθρότητα, ειδικά αν για καιρό καταπνίγατε τον θυμό ή την πικρία σας για καταστάσεις.

Αυτή η όψη αντιπροσωπεύει ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο που χειρίζεστε την επιβεβαίωση του εαυτού σας, την επικοινωνία σας και τη λήψη αποφάσεων. Αν παρατηρήσετε τις παρορμήσεις, το πάθος και την ώθησή σας να πείτε τις αλήθειες σας, θα αποκτήσετε ουσιαστική γνώση για το πώς θέλει να εξωτερικεύεται η «εσωτερική» φωνή σας. Θα βρείτε τον τρόπο να το κάνετε, χωρίς να εκμηδενίζετε το άτομο που έχετε απέναντί σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο Ερμής θα βρεθεί την ίδια μέρα σε παράλληλη θέση ακριβείας με τον Άρη σε απόκλιση. Αυτό το διπλό ραντεβού του πλανήτη της επικοινωνίας με τον πολεμιστή, θα ανορθώσει κατά πολύ την ένταση. Θα είναι συνετό για όλους να σκέφτεστε δυο φορές πριν μιλήσετε και να μην παίρνετε πολύ προσωπικά τα βαριά λόγια των άλλων. Στοχεύστε καλύτερα στο να ακούτε, ώστε να εντοπίσετε τους κόκκους αλήθειας που είναι κρυμμένοι πίσω από τα συναισθήματα.

Αστρολογία 18 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Ένα κύμα αυθορμητισμού και απελευθέρωσης θα σαρώσει σήμερα τις σχέσεις σας, τα οικονομικά σας, τους πόρους σας και τις απολαύσεις σας! Θα έχετε έντονη την ανάγκη να δοκιμάσετε εντελώς καινούργια πράγματα, που θα έρθουν να ταράξουν τις καθημερινές σας ρουτίνες. Είναι εξαιρετικά αίσια η ευκαιρία που σας δίνετε, να αποδεσμευτείτε από παλιές συνήθειες και να φυσήξει καινούργιος αέρας στη ζωή σας!

zwdia-fotia

Τα σημεία που πρέπει να προσέξετε υπό την επιρροή αυτής της όψης, είναι να μην παρασυρθείτε σε έξοδα που δεν αντέχει ο προϋπολογισμός σας και να μην παραφερθείτε στις κοινωνικές σας συναναστροφές και μέσα στη σχέση σας. Τολμήστε να απελευθερωθείτε από όσα σας εμποδίζουν να είστε ο αληθινός εαυτός σας, χωρίς να καταστρέψετε όλες τις δομές της ζωής σας!

Αστρολογία 19 Σεπτεμβρίου: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Χείρωνα

Αυτή είναι μια όψη που μπορεί να σας προβληματίσει, όσο αφορά τους προσωπικούς σας στόχους έναντι του διαπροσωπικού σας οράματος δυνατοτήτων. Την επιρροή της θα την νιώσετε σε τομείς όπως η πνευματικότητα, η καριέρα σας, η κατεύθυνση της ζωής σας, όσα σας πονούν σε σωματικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Πιο απλά, ίσως να νιώσετε μια σύγκρουση μέσα σας ανάμεσα σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε σε προσωπικό επίπεδο, και στο όραμά σας για όσα θα ήσασταν ικανοί να κάνετε.

zwdia

Το αγκάθι στο να προσεγγίσετε αυτές τις απώτερες δυνατότητες, είναι ότι πρέπει να ξεπεράσετε τη ζώνη άνεσής σας. Είναι απαραίτητο να πάρετε ρίσκα και να κάνετε θυσίες για να ωριμάσετε… Ίσως να ανησυχείτε ότι μια μετακίνησή σας σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, θα μειώσει την αυτοεκτίμησή σας γιατί θα νιώσετε «λιγότεροι» ή ανεπαρκείς. Ίσως σας απασχολεί ότι θα πρέπει να απαρνηθείτε τις προσωπικές σας επιτυχίες προκειμένου να προχωρήσετε περαιτέρω.

Όπως και να λειτουργήσει στη ζωή σας αυτός ο αγώνας – το να βρείτε ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που υπάρχουν και σε αυτά που θα μπορούσαν να υπάρχουν – το σημαντικό εδώ είναι το νόημα αυτής της μετάβασης. Θα έρθει η στιγμή που θα κληθείτε να κάνετε επιπλέον βήματα, όμως τώρα είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη δυναμική του παρόντος σας – και αυτό θα σας οδηγήσει στις δέουσες αποφάσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις