Αστρολογία 20-26/03 Ανοιξιάτικος πυρετός

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

Αστρολογία ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη

Ευτυχισμένη η Νέα Ζωδιακή Χρονιά!

Από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου κρεμάστε το καινούργιο αστρολογικό ημερολόγιο, καθώς ο Ήλιος θα ξεκινήσει την μηνιαία περιοδεία του στον Κριό. Το κριάρι είναι το σύμβολο του πρώτου εκπροσώπου του ζωδιακού κύκλου, που αρχίζει κάθε χρόνο με την Εαρινή Ισημερία.

Κάτω από αυτές τις μαγικές ηλιακές ακτίνες, όλοι θα διαποτιστούν από μια αίσθηση ανανέωσης και θα κεντριστούν για πρωτοβουλίες και ζήλο να μπουν σε νέες εμπειρίες!

zodia-taro-45

 

Τώρα καλείστε να αγκαλιάσετε το μέγιστο σε κάθε τομέα και με κάθε μορφή. Η εξωστρεφείς και πολύχρωμη εποχή του Κριού, είναι η κατάλληλη περίοδος για να πιάσετε τη ζωή από τα κέρατα και να αφεθείτε ελεύθερα και ατρόμητα να εκφράσετε καθετί που θέλετε.

Οι ανταγωνιστικές δονήσεις θα είναι σφοδρές, όσο ο ανοιξιάτικος πυρετός σε αυτή την παθιασμένη και αναζωογονητική περίοδο, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 19 Απριλίου. Όσο διασκεδαστικό κι αν είναι να ορμήσετε στο κυνήγι των θησαυρών, θα είναι συνετό να μην παρασυρθείτε από την αγωνιστικότητα. Όλα είναι όμορφα και χαρωπά, μέχρι να τσαλαπατηθεί ο εγωισμός κάποιου…

zodia-astra-tarot

Ο Ερμής βρίσκεται επίσης στον Κριό από τις 13 Μαρτίου και θα παραμείνει μέχρι τις 31 του μήνα. Όσο θα προσεγγίζει το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας, ο αεικίνητος θεός αναμένετε να εμπλακεί σε κάποιες φιλονικίες. Την Παρασκευή θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου, με τον πανούργο Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Θα νιώσετε να ανάβει το κόκκινο λαμπάκι για τις «πάρα πολλές πληροφορίες». Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποκαλύψετε μυστικά, ούτε να αποκαλύψετε παρορμητικά πάρα πολλά σε μια σύσκεψη.

Όποιος διατηρήσει έναν αέρα μυστηρίου αυτή την περίοδο, θα έχει το πάνω χέρι. Παράλληλα, μείνετε μακριά από αμφίβολες ή ύπουλες συμφωνίες! Αν κόψετε δρόμο από κάπου, μπορεί προς στιγμήν να βρεθείτε προπορευόμενοι, όμως η ταχύτητα ενίοτε είναι παγίδα. Καλύτερα να στοιχηματίσετε υπέρ της χελώνας έναντι του λαγού, αυτό το Σαββατοκύριακο: το βέβαιο είναι ότι θα είναι ασφαλής όποιος περάσει τη γραμμή τερματισμού!

zwdia-768

Επιπρόσθετα, την Παρασκευή ο ειλικρινής Δίας από τον Ζυγό θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον επικοινωνιακό Ερμή, κάτι που επίσης θα επιφέρει κάποιες προστριβές. Η επιμονή του Δία να κινείται στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και να σέβεται την άποψη των άλλων, θα έρθει σε σύγκρουση με τον ευερέθιστο Ερμή και την αλαζονεία του Κριού για την πρώτη θέση.

Οι μάχες ισχύος μπορεί να ξεσπάσουν με μια μικρή βοήθεια από τις προσωπικές κρίσεις περί δικαίου. Αν σκεφτείτε να κάνετε μια επιδεικτική πορεία με δάφνες και κοινό, κανείς δεν θα σας το αρνηθεί. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ωστόσο, είναι να μην παρασυρθείτε σε αντιδικίες περί ηθικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενόσω τα πνεύματα θα είναι τεταμένα.

Η Σελήνη θα περάσει όλο το Σαββατοκύριακο μέσα στους ονειροπόλους και εσωστρεφείς Ιχθύες. Αυτή η ευσπλαχνική και ευφάνταστη σεληνιακή ανάπαυλα, σηματοδοτεί την επέτειο ενός μήνα από την ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες στις 26 Φεβρουαρίου. Ποιες σοβαρές αποφάσεις πήρατε ή σημαντικές κινήσεις κάνατε πριν ένα μήνα;

Το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να ηχήσει το δεύτερο σάλπισμα για αυτή την αποστολή σας, είτε να δώσει μια ευκαιρία για να προωθηθείτε στο επόμενο επίπεδο. Να είστε έτοιμοι για δράση – αλλά να μην βιάζεστε. Η κίνηση των ψαριών είναι ρυθμική και στοχαστική. Όσο πιο συνετό βηματισμό υιοθετήσετε τώρα, τόσο πιο πολύ θα συντονιστείτε με τη διαίσθηση και το ένστικτό σας. Και θα αφήσετε χώρο έμπνευσης για τη μούσα σας στην πορεία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia