Αστρολογια Αρης στο Λεοντα – Υπερβολες της Καρδιας

Αστρολογια ο Αρης στο ζωδιο του Λεοντα  20 Ιουλίου – 05 Σεπτεμβρίου, 2017

Ο Άρης στον Λέοντα συμβολίζει τη δύναμη και την κυριαρχία. Πολλοί αστρολόγοι χαρακτηρίζουν τον Λέοντα ως άκαμπτο. Αυτό μπορεί να ισχύει, αλλά το λιοντάρι είναι επίσης μαγευτικό, δημιουργικό, ατρόμητο και ο ενθουσιασμός του είναι μεταδοτικός.

Υπάρχουν περισσότερα στον Λέοντα από λέξεις κλειδιά, όπως το εγώ. Ο Λέων είναι ένα ώριμο μοβ σταφύλι, ένα φεστιβάλ, ένα στέμμα από πέτρες ουράνιου τόξου, ένα σκαθάρι, μια γούνα, κοσμήματα, ένα τσίρκο, ένα βαρέλι κρασί, ένα χρυσό δαχτυλίδι, ένα καλοκαιρινό μεσημέρι, μια βασίλισσα που χορεύει, μια ολονύχτια μανία, μια βασιλική οικογένεια, ένας ευγενής ηγέτης, ένας γενναιόδωρος παππούς.

 

Είναι εύκολο να ξεγράψετε το λιοντάρι σαν έναν δραματικό δήθεν σε αυτόν τον κόσμο που είναι γεμάτος με εγωκεντρικές συμπεριφορές. Όσο περισσότερο όμως φροντίζουμε την καρδιά του Λέοντα, τόσο λιγότερο αισθάνεται την ανάγκη να εμπλέκεται σε ανθυγιεινές, ενδοτικές συμπεριφορές.

zodia-taro-45

Μια τέτοια συμπεριφορά δείχνει την τάση του Λέοντα να προσηλυτίζεται έντονα σε έναν «ηθικό κώδικα» τον οποίο μπορεί να ακολουθεί ή όχι. Ο Λέων είναι λίγο πιο χαλαρός. Εάν κάτι δεν τον ωφελεί άμεσα, πιθανότατα να μην τον ενδιαφέρει. Ναι, το λιοντάρι είναι ένα τεμπέλικο κτήνος, δεν βιάζεται και πάντα αργεί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Παρόλο που η χαλαρότητα και η έλλειψη συναισθημάτων μπορεί να ακούγονται ελκυστικά στην θεωρία για τον Λέοντα, απολαμβάνει πραγματικά τα πάντα. Το λιοντάρι κάνει μια ισχυρή πρώτη εντύπωση. Ο Λέων έχει πολλούς φίλους και απολαμβάνει να είναι κοινωνικός, ίσως μέχρι σφάλματος. Είναι έντονα αφοσιωμένος στον κύκλο του, ακόμα κι αν δεν εκφράζει συστηματικά αυτή την αφοσίωση.

Ο Λέων έχει αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Με τον Άρη στον Λέοντα θα έχουμε άφθονη σωματική και σεξουαλική ενέργεια, μέχρι το σημείο που μπορεί να διαταραχθεί ο ύπνος μας. Πέραν τούτου, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί επίσης να μας προκαλέσει να ξοδέψουμε πολλά λεφτά ή να τρώμε με λαιμαργία. Πρέπει να είμαστε πολύ συντηρητικοί με τα λόγια και τις δαπάνες μας.

zwdia-taro-astra

Θα μπορούσαμε εύκολα να ξοδέψουμε όλα τα χρήματά μας σε είδη πολυτελείας, ειδικά σε νόστιμα φαγητά, ρούχα και νέα gadgets. Ο Λέων θέλει να κάνει κάτι μεγάλο ή να μην κάνει τίποτα. Όλα είναι σχετικά με την ποιότητα γι’ αυτόν. Δεν θα διστάσει να ξοδέψει εκατοντάδες ευρώ σε κάτι, αν φαίνεται να είναι καλή επένδυση ή αν θα του φέρει μεγάλη ευχαρίστηση.

Ακόμα και τα άτομα που γεννιούνται με τον Άρη στον Λέοντα και φαίνεται να ζουν απλά και ταπεινά, μπορεί να είναι κρυφά εθισμένα στα ψώνια. Το καλύτερο, βέβαια, είναι όταν κάποιος άλλος μπορεί να πληρώσει για όλες τις πολυτέλειές τους!

Θέλω να τονίσω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι με πλανήτες στο Λέοντα κακοί ή μανιακοί με το εγώ. Η αστρολογία δεν είναι μια απόλυτη περιγραφή του χαρακτήρα μας. Έχουμε επιλογή, όπως και κάθε ζωντανό ον, για το πώς θα διοχετεύσουμε τα αστέρια μας. Η αστρολογία δεν σας λέει τι θα κάνετε ή ποιος θα είστε, μόνο ποιες πόρτες και ποια μονοπάτια θα ανοίξουν.

zwdia

Το αν θα περάσετε την πόρτα ή αν θα ακολουθήσετε το μονοπάτι, θα το κάνετε με την ελεύθερη βούλησή σας. Με τον Λέοντα, όπως συμβαίνει με κάθε αστερισμό, υπάρχουν δύο μονοπάτια. Δεν χρειάζεται να αναλύσω το σκοτεινό μονοπάτι, καθώς είναι καθημερινά εμφανές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το μονοπάτι του φωτεινού Λέοντα είναι αυτό που θέλω να σας περιγράψω. Αυτό είναι η ελπίδα στην οποία προσκολλούμαι, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Αυτή είναι η ελπίδα μου, όχι μόνο για την υψηλότερη εκδήλωση του Λέοντα, αλλά για όλη την ανθρωπότητα.

Αν ο Λέων δεν μπορεί να περάσει στον πυρήνα του φωτός του, τότε κανένας από εμάς δεν μπορεί. Εάν ο αντρικός πληθυσμός δεν μπορεί να σκίσει το δέρμα του για να επανενωθεί με τον γυναικείο, δεν θα προχωρήσουμε. Εκεί καταλήγουν τα πράγματα, όπως και όλα τα άλλα.

Θέλω επίσης να επαναλάβω αυτό που πιστεύω ότι είναι η πιο σημαντική πτυχή του Άρη, αλλά αυτή που συζητιέται λιγότερο, έτσι όπως ήταν γνωστή στην αρχαία Ρώμη: πάλεψε μόνο αν αυτό εξασφαλίζει την ειρήνη.

Έτσι, πολεμήστε αν πρέπει, αλλά ως επαναστάτες με αιτία, ως πολεμιστές της ειρήνης και του φωτός.

Πολεμήστε αν η καρδιά σας ξεσηκωθεί στη μάχη. Και στη συνέχεια χαλαρώστε τους όμορφους εαυτούς σας και τυλίξτε τα χέρια σας γύρω από την πολεμική καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot