Αστρολογια Α’ Τεταρτο Σεληνης – Το Παρελθον Ανθιζει

astrologia-gamos-7-oikos

Αστρολογια Πρωτο τεταρτο της Σεληνης στο ζωδιο του Ταυρου

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2017 στις 11.19 μμ EST

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη στον Ταύρο. Τα Τέταρτα της Σελήνης παρακινούν οριστικές αλλαγές.

Από τον Ταύρο μαθαίνουμε την τέχνη της ξεκούρασης. Από τον Υδροχόο τον ριζοσπαστικό τρόπο ζωής. Ο Ταύρος ζει αργά, απλά και σκόπιμα. Οπότε, το πρώτο Τέταρτο στον Ταύρο σημαίνει γείωση και πολύτιμη σταθερότητα μέσα στον ανεμοστρόβιλο των εσωτερικών και εξωτερικών ταξιδιών.

zodia-taro-45

 

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, αλλά συν-κυβερνιόταν, επίσης, από τη Μητέρα Γη στην αρχαία Ρώμη. Στην αρχαία Αίγυπτο ο Ταύρος ήταν γνωστός ως Hathor, η θεά της χαράς και της μητρότητας. Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο τέταρτο στον Ταύρο είναι απίστευτα φιλόξενο. Αυτή η διέλευση έχει να κάνει με την καλή παρέα, το καλό φαγητό, την αισθητική – ό,τι σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.

Οι περισσότεροι αρχαίοι πολιτισμοί ύφαιναν τον ταύρο μέσα στον πολιτισμικό τους ιστό μέσω της τέχνης, της λατρείας ή της μυθολογίας. Υπάρχουν βιβλία που έχουν γραφτεί για το θέμα αυτό, ορισμένα από τα οποία συνδέουν άμεσα την πανταχού παρούσα λατρεία του ταύρου με τον αστερισμό των Πλειάδων, ο οποίος εμπεριέχεται στον αστερισμό του Ταύρου.

zwdia-3-zodia

Αυτές οι καταγραφές λένε πως οι συναντήσεις με τους Πλειάδιους είναι κάτι περισσότερο από μύθος και στην πραγματικότητα περιγράφουν έναν εξωγήινο πολιτισμό, με τον οποίο συνεχίζουμε να έχουμε επαφή …

Τέλος πάντων! Μετά την μελέτη μου για την Hathor βρήκα ότι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μουσική, το τυρκουάζ και ένα είδος κολιέ ονομάζεται menat. Ακόμα και όταν απεικονίζεται ως ταύρος, η Hathor φοράει το Menat. Στην αρχαία Αίγυπτο το Menat ήταν ένα ιδιαίτερο μουσικό όργανο χρώματος τυρκουάζ αποκλειστικά για τις γυναίκες.

Όλες αυτές οι πτυχές εξακολουθούν να συνδέονται με τον Ταύρο σήμερα. Ο ταύρος είναι ένας φυσικός καλλιτέχνης και μουσικός που αγαπά τον χορό και το τραγούδι. Ο Ταύρος κυβερνά το λαιμό στο σώμα και κυβερνά επίσης τα χρώματα που βρίσκονται στο τσάκρα του λαιμού, ειδικά τις μπλε αποχρώσεις όπως το τυρκουάζ.

zwdia

Προτείνω να φορέσετε ένα μπλε κασκόλ ή ένα απλό κολιέ για να επικαλεστείτε την ήπια δύναμη της Hathor. Πάρτε τις κατάλληλες προφυλάξεις και προστατεύστε το λαιμό σας.

Λίγες ώρες πριν το τέταρτο της Σελήνης τελειοποιηθεί, η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό. Την επόμενη μέρα, αργά στις 4 Φεβρουαρίου η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους. Στις 6 Φεβρουαρίου η Σελήνη σχηματίζει μια αντίθεση (180 μοίρες) με τον Κρόνο στον Τοξότη. Ο Κρόνος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος της Σελήνης, οπότε όταν αυτοί οι δύο έρχονται σε αντιπαράθεση, η ένταση ανεβαίνει αισθητά. Αυτό αποδεικνύεται από την μπλοκαρισμένη έκφραση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η αδυναμία να επικοινωνήσουμε σωστά τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, οδηγεί σε έντονα συναισθήματα παρεξήγησης. Αυτή είναι μια χαμηλής ενέργειας ημέρα, που είναι καλύτερο να την περάσουμε με ελάχιστη κοινωνική επαφή.

Στις 7 Φεβρουαρίου η Σελήνη επιστρέφει σπίτι της στον Καρκίνο, το ζώδιο που κυβερνά. Μία ημέρα αργότερα, στις 8 Φεβρουαρίου βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η Σελήνη και ο Πλούτωνας είναι πολύ φιλικοί από αστρολογικής άποψης, αλλά από τη στιγμή που είναι σε αντίθεση ο Πλούτωνας στο παγωμένο φλερτ του Αιγόκερω υγροποιεί την αποφασιστικότητα της Σελήνης.

zwdia

Κάθε μήνα αυτή η όψη αποδεικνύεται ταραχώδης και έντονη. Θέματα του παρελθόντος και νευρώσεις έρχονται στην επιφάνεια από μια πηγή που βρίσκεται βαθιά κάτω από το συνειδητό μυαλό. Μοτίβα που κάποτε ήταν πολύ σκοτεινά για να τα δούμε, βγαίνουν σε κοινή θέα. Ενεργειακά βαμπίρ αναζητούν λαίμαργα συναισθηματικά ταλαιπωρημένα θύματα.

Αυτή είναι η εποχή του μήνα που αισθανόμαστε ότι είμαστε σε τέλμα, ψάχνουμε απεγνωσμένα για αέρα. Αφήστε όσα δεν μπορείτε να ελέγξετε. Απεμπλακείτε αμέσως από εκείνους που προσκολλώνται και υποφέρουν με μαζοχιστική απόλαυση. Προσέχετε τις εκρηκτικές αντιπαραθέσεις και τα άτομα που χειραγωγούν. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αναλώνετε σεξουαλική ενέργεια.

Τέλος, στις 9 Φεβρουαρίου η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα και τότε ξεκινά η τρέλα την Σεληνιακής Έκλειψης!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot