Αστρολογια Δεκεμβριος 2015

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

αστρολογια ζωδια δεκεμβριου

Τον Δεκέμβριο του 2015 στο ουράνιο στερέωμα έχουμε την εμφάνιση δύο Τ – τετραγώνων : ένα στα βασικά ζώδια , που σχηματίζεται από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τον Ουρανό στον Κριό και τον Άρη στον Ζυγό, και το δεύτερο στα μεταβλητά ζώδια που σχηματίζουν ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, ο Κρόνος στον Τοξότη και ο Δίας στην Παρθένο.

Η διέλευση του Άρη μέσα από το ζώδιο του Ζυγού οδηγεί σε μία αντίθεση με τον πλανήτη Ουρανό και σε μια όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, και έτσι ανανεώνει το τρομακτικό σχηματισμό τετραγώνου που ήδη υπάρχει ανάμεσα στον Ουρανό και τον Πλούτωνα, τον οποίο αντιμετωπίσαμε αρκετές φορές τα προηγούμενα έτη.

Κατά την περίοδο αυτή, η διέλευση του Ηλίου στον Τοξότη ενδυναμώνει το Τ- τετράγωνο που έχει σχηματίσει ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, σχηματισμός που άρχισε να δημιουργείτε κατά την διάρκεια του φθινοπώρου αυτού.

zodia-taro-45

Οι προαναφερόμενες ουράνιες διαμορφώσεις δημιουργούν εντάσεις, φέρουν προκλήσεις και μας ωθούν στην δράση. Αναπτύσσουν αρκετή ενέργεια- μία ενέργεια που είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να χαλιναγωγήσουμε, η οποία έχει την τάση να βγαίνει εκτός του ελέγχου μας και που τέλος παράγει καταστάσεις ιδίως πολυτάραχες : διαμάχες, ατυχήματα, επιδρομές , κατακλυσμοί, και ποικίλα δράματα.

zwdia-agnh

 

Τα ισχυρά και αποφασιστικά άτομα μπορούν να διοχετεύσουν όλη αυτή την εξτρά ενέργεια προς την κατεύθυνση διαφόρων παραγωγικών σκοπών. Για αυτά, τα Τ-τετράγωνα, λειτουργούν περισσότερο ως κινητήριοι παράγοντες ή εναύσματα για δράση. Ακόμα όμως και αυτοί οι χαρακτήρες ανθρώπων, καλό θα ήταν να αναλύσουν προσεκτικά και πλήρως τα όποια ρίσκα θελήσουν να πάρουν την εποχή αυτή, παρόλα αυτά.

Μην ξεχνάμε όμως το γεγονός πως μερικοί από τους πλανήτες που συμμετέχουν στα εν λόγω ουράνια τετράγωνα , σχηματίζουν και αρκετούς ευνοϊκούς και θετικούς σχηματισμούς παράλληλα επίσης.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ως εκ τούτου ο Κρόνος πρόκειται να δημιουργήσει ένα μεταμορφωτικό τρίγωνο με τον Ουρανό, ενώ τα διάφορα σοκ που προκαλεί η αντίθεση του Άρη έναντι του Ουρανού μπορούν να συμβάλλουν στην τόνωση των μεταρρυθμίσεων, λόγω του ότι ο Κρόνος στο ζώδιο του Τοξότη θεωρείται ως μία θετική όψη όταν σχετίζεται με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού.

Μία ακόμη ευνοϊκή ουράνια πτυχή είναι το αναζωογονητικό και δίκαιο τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα, όταν , την στιγμή που αυτό οδηγείται προς την διάλυση, ενισχύεται από την Αφροδίτη στον Σκορπιό- η οποία σχηματίζει όψη εξαγώνου , τόσο με τον Πλούτωνα, όσο και με τον Δία. (Διαφορετικό εξάγωνο με τον καθένα πλανήτη).

zwdia-fotia

 

Η εμπλοκή της Αφροδίτης δίνει έμφαση στην σημαντική σημασία που υπάρχει μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, στις συνεργασίες μας, στο αίσθημα της καλοσύνης , της φιλανθρωπίας ακόμα και της αγάπης, σημασία η οποία έχει τη δυνατότητα να φέρει το κάθε ζήτημα της ζωής μας στον ίσιο δρόμο καθώς επίσης και στην επιρροή της επάνω στις όποιες αναθεωρήσεις ή ανανεώσεις πράξουμε το διάστημα αυτό, που μακροπρόθεσμα θα μας φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Γενικά, ο τελευταίος μήνας του 2015 είναι ιδίως περίπλοκος- όπως και οι περισσότεροι από εμάς σε αυτά τα αρκετά ευέξαπτα και γεμάτα μετατροπές διαστήματα που ζήσαμε την τελευταία περίοδο.

zwdia-zodia-tarw

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

Τα βασικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος , Ζυγός και Αιγόκερως) πρέπει να κρατηθούν ήρεμα, συνετά, διπλωματικά και ανοιχτά στην όποια συνεργασία. Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης , Ιχθείς) καλό θα τους κάνει να παραμείνουν ρεαλιστές, ειλικρινείς, πειθαρχημένοι και μετρημένοι. Τα σταθερά ζώδια τώρα (Υδροχόος, Ταύρος, Λέων και Σκορπιός) δεν φαίνεται να έχουν να αντιμετωπίσουν κάποια ιδιαίτερα προβλήματα,: πιθανότατα να παίξουν το ρόλο του καθοδηγητή, τους παράγοντες σταθερότητας ή την πηγή έμπνευσης για τους υπολοίπους.

zwdia-zodia-astrologia-65

Όμως αυτή είναι απλά μια γενική και επιφανειακή αξιολόγηση. Οι τρέχουσες πλανητικές όψεις είναι τόσο περίπλοκες που έχουν την δυνατότητα να επιφέρουν στον καθένα μας, ανεξαρτήτως από το ζώδιο γεννήσεως μας, τόσες ευκαιρίες όσες και δυσκολίες.

Τα θέματα που παρουσιάζει ο Δεκέμβριος του 2105 είναι κατά κύριο λόγο τροφοδοτούμενα από την παρορμητικότητα, την επιθετικότητα, την αποδιοργάνωση, την αδικία, την έλλειψη ρεαλισμού, τον φανατισμό, τα ψέματα και την αν εντιμότητα Όμως από την άλλη η υπομονή, η γενναιοδωρία, η εντιμότητα, η επιμονή , η λογική, και η δικαιοσύνη πάντα έχουν την ικανότητα να λειτουργήσουν υπέρ μας στην φάση αυτή γενικότερα. .

zwdia-3-zodia