Αστρολογια Ερμης στον Κριο – Φωτια στο Μυαλο

zwdia-fwtia

Αστρολογια ο Ερμης στο ζωδιο του Κριου

13 – 31 Μαρτίου, 2017

Ο Ερμής εκρήγνυται μέσα στον Κριό και παντού ανθίζει το γέλιο. Τι χαρούμενη διέλευση, όπως η ευκολία της παιδικής ηλικίας, πλούσια σε φιλία, παιχνιδιάρικη, ελπιδοφόρα, επιεικής και απελευθερωτική. Αυτή η ενέργεια που θα νιώσετε στο πνεύμα σας είναι το πραγματικό σπίτι σας, η αληθινή φύση σας.

Πράγματι, είναι ο Ερμής, ο κυβερνήτης του νου, που καταλύει πραγματικά κάθε σεζόν. Για την ακρίβεια, τολμώ να πω ότι ο Ερμής έχει μεγαλύτερη επιρροή ακόμη και από τον Ήλιο στην κεντρική μας συνείδηση. Ο Ερμής διοχετεύει τον κάθε αστερισμό στη διανοητική διαδικασία και στον Κριό αυτό εκδηλώνεται ως μια ισχυρή λαβή στην μοναδικότητα μας.

zodia-taro-45

 

Μην εκπλαγείτε αν διαπιστώσετε ότι σκέφτεστε τον εαυτό σας περισσότερο από το συνηθισμένο! Από τη στιγμή που ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο, το εγώ χαλαρώνει, θα δείτε.

Ο Ερμής στον Κριό έχει να κάνει με την αυθόρμητη εκτίμηση και την αμφισβήτηση του εαυτού. Οι προκλήσεις αυτές δεν είναι ποιητικές, αλλά απαιτούν θάρρος και είναι αναμφισβήτητα πραγματικές σαν μια μεταμεσονύχτια κατήχηση. Το Σύμπαν ανέρχεται σε όλο του το ύψος με ανελέητα μάτια. Θα δοκιμάσει την ικανότητά μας να παραμένουμε ήρεμοι.

zodia-astra-tarot

Γιατί πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι; Ο Ερμής στον Κριό έχει απότομη γλώσσα και ξεσπά ανοικτά σε στιγμές θυμού, έτσι είναι καλό να σκεφτόμαστε λιγότερο, να μιλάμε λιγότερο και να κάνουμε περισσότερα. Η μαγεία του Κριού ξεκλειδώνεται μόνο μέσω της πράξης, της ύπαρξης, της εφίδρωσης – και ως εκ τούτου της επαφής με τον πιο αυθεντικό μας εαυτό. Μια άλλη πρόκληση θα είναι η ομαδική εργασία. Ο Ερμής στον Κριό δεν είναι προσανατολισμός στην ομαδοποίηση. Στη θεωρία το κριάρι εκτιμά την αρμονία, απλά δεν είναι πολύ καλό στο να την καλλιεργεί ή να την διατηρεί.

Το κριάρι είναι αιχμηρό, κοφτό, παρων πέρα από την παρουσία. Με τόσα πολλά που έχει μέσα του, συνεχώς καταρρέον όπως είναι, δεν μπορούν όλα να μοιραστούν σωστά. Στον πυρήνα της, αυτή η διέλευση ενδυναμώνει τον εαυτό. Ο Ερμής στον Κριό τολμά να ανοίξει διάλογο με τον εαυτό του, το οποίο, εκτός του ότι είναι αξιοσέβαστο, είναι επίσης αναπόφευκτο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Πρέπει να δουλέψουμε ακούραστα για να ξεπεράσουμε εγωιστικές παρορμήσεις, αλλά όχι τις παρορμήσεις που επιδιώκουν να ενισχύσουν το εγώ. Καταπολεμήστε το παράλογο εγώ με συμπόνια. Στραφείτε με αγάπη στις

πιο αυθάδεις εσωτερικές φωνές. Πάρτε αυτό το πληγωμένο παιδί μέσα σας, κρατήστε το στην αγκαλιά σας. Θα επιτρέψετε σε φευγαλέες στιγμές οργής να σαμποτάρουν την αγάπη προς τον εαυτό; Εξουθενώνετε τον εαυτό σας σε μια προσπάθεια να αποδείξετε κάτι λανθασμένο;

Στις 23 Μαρτίου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ένας πλανήτης που είναι πάντα ύποπτος και κάπως αρνητικός στον χαρακτήρα. Οι άνθρωποι είναι γενικά απότομοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αντισταθείτε με θέρμη στον πειρασμό να παλέψετε όποιον σας ενοχλεί, ή οποιαδήποτε αισθήματα αντιπάθειας στρεβλώνουν την αντίληψη σας. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να παραμείνετε σιωπηλοί παρά να ρισκάρετε να προσθέσετε κι άλλο στο υποκείμενο άγχος και την πίεση.

Μία ημέρα αργότερα, στις 24 Μαρτίου ο Ερμής βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία. Εδώ ο Δίας και ο Ερμής (θεός της λογικής) κουτουλάνε: παραληρητικές ιδέες μεγαλείου (Δίας) μας προκαλούν να υπερεκτιμήσουμε ή να υποτιμήσουμε τη ζωή. Η «εκπαίδευση» μας δεν μας βοηθάει απαραίτητα σε αυτήν την κατάσταση. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να νιώσουμε ακόμη πιο μακριά από τους στόχους μας.

Αυτή η διέλευση είναι σαν να περπατάς σε παγίδα υπό την επήρεια ξορκιού και δεν είναι δυνατόν να αποφευχθεί, είναι απλά ένα μέρος της ιστορίας, μια ιστορία που, όπως όλες οι ιστορίες, φέρνει μεγαλύτερο νόημα στη ζωή μας και καθώς ξεδιπλώνεται η ιστορία την βοηθάμε μαζί με τη δική μας αφήγηση. Προσοχή σε αυτούς που οι αφηγήσεις τους έρχονται σε αντίθεση με τις δικές σας, ή με τα δικά σας ιδανικά και τις επιθυμίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Στις 26 Μαρτίου ο Ερμής είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τον Θεό του απροσδόκητου. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή, ή την εξέλιξη της διαδικασίας, της επαφής μας με τους απώτατους στόχους που θεωρούμε διανοητικά ή πνευματικά εναλλακτικούς – οι παράξενοι, όμορφοι εαυτοί μας, ο ηλεκτρικός άνεμος της εκκεντρικότητας και της μη κομφορμιστικής σκέψης.

Είναι μια εποχή που τα πράγματα φαίνονται να δένουν από το πουθενά, σαν μια συνωμοσία σχεδιασμένη για το απώτερο καλό. Μπορεί να νιώθουμε ταυτόχρονα βαθιά συγκινημένοι και συγκλονισμένοι, σε σημείο που να αποσπάται η προσοχή μας, να είμαστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι. Θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε αυτή τη περίοδο και η αποφυγή δεσμεύσεων μπορεί να συμβεί.

zwdia-3-zodia

Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, όμως, γιατί ό,τι μας γνέψει θα είναι μια αναζωογονητική δύναμη, ολοκαίνουρια, μοναδική, και θεραπευτική στην ξαφνική φύση της.

Τέλος, στις 29 Μαρτίου ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο για μια μάλλον βαρετή, νηφάλια ημέρα. Καθόλου συναισθηματική, αυθόρμητη ή ελαφριά, αυτή τη μέρα είναι καλύτερο να την περάσετε οργανώνοντας τη ζωή σας και σιδερώνοντας τις ζάρες. Τα κεφάλια μας θα είναι καθαρά και σαφώς επικεντρωμένα στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768