Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 12-13/08

zwdio-ixtheis-afroditi

Αστρολογια ερωτικο σαββατοκυριακο –  Συναισθηματικές Επενδύσεις

Ήδη από την Παρασκευή το βράδυ και μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, η τριβή της επιθυμίας με την ανάγκη εντείνεται, από την παρορμητική και ανορθωτική διάθεση των πολεμικών αναγκών των άλλων. Αυτό θα το εξισορροπήσει ένα τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τον Λέοντα. Τεντωθείτε και προχωρήστε παρακάτω.

Η Σελήνη θα προωθηθεί σε ένα μεγάλο τρίγωνο, με τον Ήλιο και τον Κρόνο. Δράστε με ένταση και πάθος μέσα σε αυτή την εύφλεκτη σταθερότητα. Να είστε περήφανοι όταν το νιώσετε, μείνετε σε αυτό το συναίσθημα για τον εαυτό σας.

 

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη σε ένα Τ-τετράγωνο, όμως θα σχηματίσει και ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Ένα πικάντικα ιδανικό κλίμα θα πισωπλατήσει κάθε παλιό θέμα που θα αναδυθεί. Γιατί να επιλέξετε να διαθέσετε ενέργεια σε κάτι ρυπαρό και νεκρό, όταν μπορείτε να δείτε πόσο όμορφα μπορούν να γίνουν όλα χωρίς αυτή την επιρροή;

Εναλλακτικά, κάτι που αρχικά σας κάνει να νιώθετε πιο βρώμικοι, ίσως συνειδητοποιήσετε τώρα ότι έχει νόημα και απώτερο στόχο. Σε αυτή την περίπτωση, ας σκεφτείτε ξανά την αποστροφή σας…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ενίοτε, η θέα της σκιάς αποτελεί πρόσκληση για να ενοποιήσετε την εικόνα. Έχει τη χροιά του εγχειρήματος «η ωραία και το τέρας». Είναι πράγματι κάτι σκοτεινό και βρώμικο ή μήπως χρειάζεται απλά αγάπη, εκτίμηση και επαφή;

Σε αυτό το μεσοδιάστημα των εκλείψεων, όλοι διανύουν φάση αλλαγής. Αλλαγή, ανάπτυξη, αραίωση της αγέλης. Όσα σαπίζουν, θα πεθάνουν. Έτσι όσα είναι ιδανικά, μπορούν να βγάλουν ρίζες και να καταλάβουν αυτό τον χώρο. Αυτό είναι το ενδιάμεσο σημείο, που περιστρέφεστε για να δείτε ολόγυρά σας και τεντώνεστε – με το σώμα, το μυαλό και την καρδιά.

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα συναντήσει τον Ουρανό στις παρυφές του Κριού. Μπορεί να υπάρξει σε κάποιους η διάθεση για σκανταλιές, φάρσες και άλλα συναφή. Άλλοι θα θέλουν μόνο να χαλαρώσουν από την ένταση και να ακολουθήσουν το κοινωνικό ρεύμα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Το βραδάκι του Σαββάτου ο Ερμής από την Παρθένο θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Θα επαναλάβει το τρίγωνό του με την Ήρα – που είναι επίσης ανάδρομη – στρέφοντας ξανά τη σκέψη όλων στις δεσμεύσεις τους. Ακόμη κι αν η επικοινωνία κομπιάσει λίγο, να μην ξεχάσετε ούτε στιγμή ότι τα πάντα αποτελούν πληροφορία και στοιχείο!

Κάτι που μπορεί να φαντάζει βουβό, μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικό. Σκεφτείτε λιγότερο τι είναι καλό ή κακό, εστιάστε περισσότερο σε αυτά που θέλετε να έχουν διάρκεια. Τι θα θέλατε να διορθώσετε για να προωθηθεί;

Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, που τον κυβερνά η Αφροδίτη. Το πρωί θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την Ήρα, ενώ θα στήνει ένα ακόμη τρίγωνο με τον Ερμή μέχρι τα μεσάνυχτα. Το μέσο της επόμενης έκλειψης προσεγγίζει όλο περισσότερο, αξιοποιήστε στο σκεπτικό σας αυτό τον πρώτο σταθμό.

zwdia

Δεν είναι η στιγμή να βγάλετε συμπεράσματα, είναι η φάση που καταγράφετε πού βρίσκεστε συναισθηματικά και ρεαλιστικά – ανάμεσα στο «θέλω» και το «χρειάζομαι», τι λειτουργεί και τι όχι.

Η διάθεσή σας θα σας προκαλέσει να κατανοήσετε πάνω σε τι επενδύετε αλλά και τι γίνεται με τις παρούσες επενδύσεις σας… Η Αφροδίτη ετοιμάζεται να βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, κεντρίζεται από τον Δία, αναδύει ζητούμενα για τα αποτελέσματα των παλtaro-oroskopio-54αιότερων επενδύσεων.

 

Αυτό θα σας βοηθήσει στην ενημέρωση των τωρινών και των μελλοντικών σας επιλογών. Λένε να μην πετάτε τα λεφτά σας σε κάτι ανεπαρκές. Η ενέργεια που θα διαθέσετε, θα πρέπει να ισοδυναμεί με τα κέρδη σας. Η ενέργειά σας είναι το στοιχείο που επενδύετε ρεαλιστικά. Τώρα πρέπει να αναλογιστείτε και να αποφασίσετε αν σας ικανοποιεί το αντίτιμο!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot