Αστρολογια Η Μεγάλη Έκλειψη του Αυγουστου Α

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Αστρολογια  Ηλιακή Έκλειψη στο ζωδιο του  Λέοντα

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου, συνοδεύεται από μια Ολική Έκλειψη του Ήλιου .

Οι Ηλιακές Εκλείψεις θεωρούνται διασπαστικές, γιατί έχουν τη δυναμική να θρυμματίσουν τα εμπόδια. Αν επικεντρωθείτε σε όσα σας παρεμποδίζουν να προχωρήσετε, είναι ιδανική στιγμή να αδράξετε την κοσμική ενέργεια για να διευκολύνετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

 

Με αυτή την Έκλειψη να πραγματοποιείται στον εντυπωσιακό Λέοντα, θα νιώσετε την ώθηση να γίνετε το επίκεντρο του προβολέα και να δώσετε την παράσταση της ζωής σας!

zodia-taro-45

Το μεγαλείο του καθενός θα αποτελέσει έμπνευση και για άλλους, καθώς αυτή η Έκλειψη θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ευφυή Ουρανό.

Παράλληλα, μια άβολη όψη του ελλιπούς Ήλιου με τον πληγωμένο Χείρωνα, μπορεί να σας κάνει αδέξιους στην προσπάθεια να αποφύγετε γνωστές παγίδες… Αλλά μια μοιραία συνάντηση του ζωοδότη Ήλιου με τον ευοίωνο Δία, διαβεβαιώνει τους πάντες ότι η βοήθεια θα έρθει την καίρια στιγμή από απρόβλεπτες πηγές!

Άραγε τι επίδραση θα έχει αυτό το μοναδικό φαινόμενο, στο κάθε ζώδιο μεμονωμένα;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Κριοί είστε γνωστοί για τα ρίσκα που δεν φοβάστε να πάρετε. Ωστόσο είναι καλύτερα να στηρίζεστε στην ικανότητά σας να επιβιώνετε, παρά να θέτετε τον εαυτό σας σε επικίνδυνες καταστάσεις. Ενίοτε έχετε την τάση να υπερβάλετε στις αντισταθμίσεις σας και να υποχωρείτε, όταν πείθετε τον εαυτό σας ότι δεν ήταν άσχημη η στιγμή.

Οι μέρες της αναμονής σας τελειώνουν με την υπέροχη Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα, που αναζωογονεί τον 5ο Οίκο της Έκφρασής σας και σας ωθεί να προχωρήσετε στις αλλαγές που ονειρεύεστε. Χρειάζεται θάρρος για να παραγκωνίσετε τα οικεία και να αποδεχθείτε τα καινούργια. Ευτυχώς, είστε έτοιμοι γι’ αυτή την πρόκληση!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η αφοσίωσή σας στην οικογένεια και το σπιτικό σας, είναι ζωτικής σημασίας για την ευτυχία σας – ειδικά αν κάποιος αμφισβητεί την ακεραιότητά σας. Εσείς δεν ενδιαφέρεστε καθόλου να ασχοληθείτε με τα ανόητα άτομα. Η κρίση των άλλων ενδέχεται να στηρίζεται στους δικούς τους φόβους, παρά στις δικές σας προθέσεις.

Τώρα θα σας δοθεί μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάθε αβεβαιότητα από την ατμόσφαιρα και να καταρρίψετε τις όποιος εικασίες άλλων, καθώς η εκφραστική Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα ενεργοποιήσει τον 4ο Οίκο σας των Θεμελίων. Πάντα νιώθετε καλά να κάνετε μια επιστροφή στα βασικά, και τώρα είναι επιβεβλημένη. Θα θυμηθείτε την ομορφιά της απλότητας!

zwdia-fotia

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Το παρόν είναι πάντα η καλύτερη στιγμή για να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Ίσως οι ρυθμοί της ζωής σας να έχουν αυξηθεί τόσο, που να έχετε φτάσει σε οριακά επίπεδα. Τώρα θα αντλήσετε ενέργεια για τις αναγκαίες μεταμορφώσεις, από την Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα που θα κεντρίσει τον 3ο Οίκο της Περίσπασής σας.

Ρίξτε μια ουσιαστική και ρεαλιστική ματιά στον τρόπο που διανύετε την κάθε μέρα σας και μειώστε τις μη απαραίτητες δραστηριότητες. Όταν θα έχετε περικόψει καθετί περιττό, μπορείτε να προσθέσετε κάποια στοιχεία που σας δίνουν χαρά και σας ανακουφίζουν αντί να σας φορτώνουν. Να θυμάστε ότι η περιπλοκότητα είναι εχθρός σας, και κάθε ανόητος μπορεί να κάνει περίπλοκα τα πάντα!

 

zwdia-tarw-1

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είναι πειρασμός να αποκτάτε όλο και περισσότερα αγαθά στην πορεία της ζωής σας. Είναι στη φύση των καβουριών να προσκολλούνται σε αντικείμενα που αγαπούν, ειδικά αν έχουν συναισθηματική αξία. Κάποιες φορές όμως, είναι απαραίτητη μια καλή εκκαθάριση!

Η αποφασιστική Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα επισκεφθεί τον 2ο Οίκο σας των Προσωπικών Πηγών, αποκαλύπτοντας μια νέα σχέση ανάμεσα σε εσάς και το υλικό σας περιβάλλον. Θα δείτε ότι θα νιώσετε λιγότερο φορτωμένοι και εξαιρετικά ανάλαφροι, όταν απαλλαγείτε από το επιπλέον βάρος… Ο χρόνος δείχνει τι πρέπει να απομακρύνετε, που πλέον δεν σας εξελίσσει!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η μεγαλοπρέπειά σας πρέπει να κάνει μια μικρή παύση, όσο χρειάζεται για να την θέσετε υπό νέο πρίσμα. Προτεραιότητά σας θα είναι η ανταπόδοση και η ανάλυση, τώρα που η Ηλιακή Έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας και θα συνταράξει τον 1ο Οίκο του Εαυτού σας. Καλείστε να εντοπίσετε τα σημεία που μπλοκάρεται η πρόοδός σας, να σκάψετε μέσα στους φόβους σας, να εξετάσετε διεξοδικά όσα λειτουργούν στη ζωή σας και όσα όχι.

Μόνο όταν θα δείτε τον εαυτό σας όπως είναι – όχι όπως θέλετε να τον βλέπετε – θα μπορέσετε να κάνετε βήματα για τις απαιτούμενες αλλαγές. Είναι γνωστό ότι όταν πασχίζουμε να γίνουμε εμείς καλύτεροι, τότε γίνονται καλύτερα και τα πάντα γύρω μας!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-66