Αστρολογια Ιουλιος 2016

zwdia-ermis-karkinos

Αστρολογια Τα συναισθήματα σου, σου δίνουν την κατεύθυνση της ζωής σου

Είναι θέμα εμπιστοσύνης.

Οι επιλογές της ζωής μας προέρχονται από την εμπιστοσύνη. Είναι θέμα του πόσο εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας. Είναι επίσης θέμα του πόσο εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας.

Η εμπιστοσύνη μας αναπτύσσεται ή καταστρέφεται από το πώς ερμηνεύουμε τα γεγονότα και τις εμπειρίες της ζωής μας.

zodia-taro-45

Σαν νεογέννητα, η πρώτη κλίση μας είναι να εμπιστευτούμε. Εξάλλου, δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Μπαίνουμε σε αυτόν τον κόσμο και απευθείας εξαρτιόμαστε από τους γύρω μας να μας πουν πώς μπορούμε να πλοηγηθούμε σε αυτόν τον κόσμο που γεννηθήκαμε και ως εκ τούτου υποκύπτουμε στις ερμηνείες τους γι’ αυτόν τον κόσμο, μέσω των πράξεων τους για εμάς και τις επιλογές που κάνουν για εμάς.

Οι πρώτες και πιο βαθιές συναισθηματικές εντυπώσεις μας, προέρχονται μέσα από τις «οικογένειες» μας, μέσω της γέννησης ή / και της τυχαίας κατάστασης. Αυτοί οι άνθρωποι που μας δίνουν ζωή και μας δίνουν περιβάλλοντα που μας περιτριγυρίζουν, στην πρώτη και την πιο τρυφερή μας ηλικία, ορίζουν τον τόνο για τις προσωπικές μας επιλογές και ως εκ τούτου, για τη ζωή μας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το θέμα είναι … ότι επηρεάζουν τις επιλογές μας. Και καθώς μεγαλώνουμε και γνωρίζουμε καλύτερα τον κόσμο στον οποίο ζούμε, μαθαίνουμε ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που επιλέγουν να είναι, τα πράγματα είναι αυτά που είναι και συμβαίνουν με τον τρόπο που συμβαίνουν.

Μπορεί επίσης να μάθουμε ότι είναι το πώς ο καθένας από εμάς επιλέγει να αισθάνεται για εκείνους τους ανθρώπους και τα γεγονότα και πώς απαντάμε ή αντιδράμε σε αυτά τα συναισθήματα που δίνουν σε αυτούς τους ανθρώπους και τα πράγματα δύναμη και επιρροή στη ζωή μας.

Ο Καρκίνος είναι τα συναισθηματικά μας θεμέλια. Είναι όπου είμαστε πιο συναισθηματικά ευάλωτοι. Είναι, επίσης, όπου μπορούμε να είμαστε μας πιο απορροφημένοι συναισθηματικά ή προστατευμένοι. Όταν μάθετε πού πέφτει ο Καρκίνος στον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη, θα μάθετε ποια ακριβώς γεγονότα στη ζωή σας μπορεί να είχαν το μεγαλύτερο αντίκτυπο. Η τοποθέτηση του καρκίνου στο χάρτη σας επισημαίνει τους τομείς

tarw-zwdia

της ζωής σας που πιθανότατα θα έχουν τον πιο συναισθηματικό αντίκτυπο για σας, είτε διδάσκοντας σας να ανοίγεστε και να εμπιστεύεστε τα συναισθήματά σας ή να κλειστείτε και να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αυτά.

Αυτό μπορεί να είναι η παγίδα των συναισθημάτων – η παγίδα της συναισθηματικής προστασίας έναντι της συναισθηματικής τρωτότητας. Έχουμε μεγαλώσει τόσο εξοικειωμένοι με το να αισθανόμαστε με συγκεκριμένο τρόπο, που πιστεύουμε ότι είναι πολύ τρομακτικό να σκεφτούμε να τον αλλάξουμε τώρα. Ξέρουμε τι γνωρίζουμε, είμαστε αυτό που είμαστε. Είναι ασφαλές και άνετο. Είναι πιο εύκολο να προστατεύσουμε ότι γνωρίζουμε, από το να είμαστε ευάλωτοι και να πάρουμε θέση για το ότι δεν ξέρουμε, αλλά θέλουμε να γνωρίσουμε ως αλήθεια μας. Ακόμα κι αν αυτό που υπήρχε δεν μοιάζει με την αλήθεια σε μας, ποιοι είμαστε εμείς να το αλλάξουμε; Ποιοι είμαστε εμείς να πούμε το αντίθετο;

Είμαστε αυτοί που είμαστε. Είσαι αυτός που είσαι … και έχεις λόγο για το θέμα.

Ναι. Έχεις λόγο για το θέμα της ζωής σου. Έχετε λόγο για το αν θα υπερασπιστείτε τα αληθινά σας συναισθήματά ή όχι.

Οπότε, ποιοι επιλέγετε να είστε; Πώς αισθάνεστε για τη ζωή σας;

zwdia - love

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Και αν δεν αισθάνεστε καλά για το ποιοι είστε, για το τι κάνετε, ή ότι έχετε: Ποιος θα γίνετε για να αλλάξει αυτό; Τι θα πιστέψετε για να το αλλάξετε αυτό; Ποιες ενέργειες πρόκειται να κάνετε για να το αλλάξετε αυτό; Και επιλέγετε να εμπιστευτείτε ότι αυτές οι πεποιθήσεις και οι δράσεις είναι σωστές για σας και επιλέγετε να εμπιστευτείτε τα (θετικά) συναισθήματά σας γι ‘αυτά;

Τα συναισθήματά σας επηρεάζουν τις επιλογές σας. Οι επιλογές σας δίνουν κατεύθυνση στη ζωή σας. Ως εκ τούτου, τα συναισθήματά σας δίνουν κατεύθυνση στη ζωή σας.

zwdia

Αναγνωρίστε το πώς οι άνθρωποι και τα πράγματα στη ζωή σας μπορεί να επηρέασαν ή μπορεί να επηρεάζουν την πορεία σας, καλώς ή κακώς. Δώστε προσοχή στο πώς αισθάνεστε για την επιρροή τους και γι ‘αυτούς. Εμπιστευθείτε τα βαθύτερα και πιο αληθινά σας συναισθήματά στο να κάνετε τις επιλογές σας για την κατεύθυνση του ταξιδιού της ζωής σας.

Κοιτάξτε που πέφτει ο Καρκίνος στον αστρολογικό σας χάρτη για να σας καθοδηγήσει στο πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια στο προσωπικό σας ταξίδι στη ζωή.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot