Αστρολογια Ιουνιος 2017

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Αστρολογια Ιουνιου

Οι σκέψεις σας και τα λόγια σας έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν τη ζωή σας.

Η εποχη των Διδύμων έχει φτάσει και μαζί της η προσοχή μας στρέφεται από τις βασικές μας ανάγκες στις ιδέες μας, τις σκέψεις μας και την επικοινωνία. Αυτά που δημιουργούν την πραγματικότητά μας.

Μέσα στον καθένα μας υπάρχει ένα ζευγάρι διδύμων που λαχταρά την ένωση. Αυτός ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τον εαυτό σας. Η διαδικασία περιλαμβάνει την αποβολή της μονόπλευρης σκέψης, δεν υπάρχει μόνο άσπρο ή μαύρο. Αυτές οι πολικότητες σας κρατούν διχασμένους.

zodia-taro-45

 

Οι πειραματισμοί με παράδοξες ιδέες μπορούν να σας βγάλουν από αυτή την παγίδα, γιατί πιθανώς η ζωή σας αποτελείται και από τα δύο πράγματα που σας διχάζουν.

Το ζώδιο των Διδύμων κυβερνάται ή σχετίζεται με τον πλανήτη Ερμή. Ο Ερμής είναι γνωστός για την εξυπνάδα του και το πνεύμα του, την πνευματική και λεκτική του ενέργεια, την ταχύτητα και την ευκινησία του (τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα). Οι Δίδυμοι σχετίζονται επίσης με τη νεότητα και την αρχική μάθηση και θεωρούνται το ζώδιο του «δρόμου του μαθητή».

zwdia-66

Είναι πρόθυμοι και αγωνιούν να μάθουν και να καταλάβουν, είναι γνωστοί ως ο Πίτερ Παν του ζωδιακού. Η ιστορία του είναι ουσιαστικά μια ιστορία για το αιώνιο πνεύμα της νεότητας, την ομορφιά της αθωότητας και την παιδική περιέργεια για όλα τα πράγματα που το περιβάλλουν και την ισχυρή πίστη ότι μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια πραγματικότητα από τις σκέψεις και τα λόγια του. Μπορεί να σας θυμίσει ότι οι εμπειρίες της ζωής σας είναι αυτές που έχετε επιλέξει εσείς να βιώσετε, είναι ότι έχετε επιλέξει να σκεφτείτε, να πείτε και να δράσετε για να συμβεί.

Αλλά πως μπορεί να συμβεί αυτό; Πως μπορούν οι ιδέες μας, οι σκέψεις μας και τα λόγια μας να δημιουργήσουν τον κόσμο μας;

Η πράξη της δημιουργίας είναι πρώτα μια ιδέα, μια έμπνευση, μια στιγμή αναγνώρισης. Στη συνέχεια, αν επιλέξουμε να την αναγνωρίσουμε και να την κρατήσουμε για λίγες στιγμές επιπλέον, γίνεται μια σκέψη. Από τη στιγμή που είναι μια σκέψη, τότε έχουμε την επιλογή ως προς το εάν ή όχι θα δράσουμε για να την εκδηλώσουμε. Αυτή η δράση μπορεί να είναι φυσική δράση ή μπορεί να διατυπώσουμε τις λέξεις για να την επικοινωνήσουμε με άλλους μέσω γραπτής ή προφορικής γλώσσας ή και τα δύο.

zwdia - love

Στη συνέχεια, αφού έχουμε ενεργήσει ή / και κοινοποιήσει αυτά που είναι σε ευθυγράμμιση με τη σκέψη μας, έχουμε θέσει αυτή την ενέργεια έξω στον κόσμο και έχουμε δώσει τη δύναμη στους άλλους να μοιραστούν την πραγματοποίηση της. Έχει την ευκαιρία να γίνει πραγματική από τη στιγμή που της έχουμε δώσει τη δυνατότητα να αποκαλυφθεί και να κυκλοφορήσει μέσω της δράσης και της επικοινωνίας.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλά να μάθουμε από τη σκέψη μας, τις λέξεις μας και τη δράση μας πάνω στην δημιουργική μας ενέργεια. Υπάρχουν γνώσεις που πρέπει να αποκτηθούν και είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή στο πώς μαθαίνουμε αυτά που ξέρουμε. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι μαθαίνουμε αυτά που μαθαίνουμε και ξέρουμε μέσα από τις επιλογές και τις ενέργειες που κάνουμε και μέσα από τους τρόπους που επικοινωνούμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για παράδειγμα, ας πούμε πως θέλω να ψήσω μια τούρτα, αν ξεκινήσω να σκέφτομαι πως θέλω μια τούρτα, θα σκεφτώ στη συνέχεια το πώς θα ψήσω μια τούρτα. Τώρα, αν σκεφτώ ότι δεν είμαι καλός στο ψήσιμο μπορεί να σταματήσω εκεί και να μην κάνω καν το επόμενο βήμα της διαδικασίας. Αλλά αν επιλέξω να προχωρήσω, μπορεί να επιλέξω να μάθω ή να διδάξω τον εαυτό μου να ψήνει και μπορεί να κοιτάξω τα υλικά και να τα αγοράσω. Αν όμως συνεχίσω να σκέφτομαι πως δεν είμαι καλός στο ψήσιμο, μπορεί να αγοράσω ένα μίγμα και να κάνω πιο εύκολη τη διαδικασία… ή μπορεί να παρατήσω ολόκληρη τη διαδικασία και να αγοράσω μια τούρτα.

Θα ήταν εύκολο να μάθω να ψήνω μια τούρτα, όπως θα ήταν εύκολο και να την αγοράσω. Η επιλογή είναι εύκολη – δεν έχει να κάνει όμως με τη δράση – έχει να κάνει με τις σκέψεις που κάνουμε πριν τη δράση και τις επιλογές που κάνουμε ως αποτέλεσμα αυτών των σκέψεων.

Είναι το ίδιο πράγμα με τα λόγια μας. Μόλις έχουμε επιλέξει να πούμε κάτι, να γράψουμε κάτι και να το μοιραστούμε με τον κόσμο, δεν μπορούμε να το πάρουμε πίσω. Η ενέργειά του κυκλοφορεί στον κόσμο. Οι άλλοι είχαν την ευκαιρία να το δεχτούν και να σχηματίσουν τις δικές τους σκέψεις και να επιλέξουν τις δικές τους δράσεις και / ή να επικοινωνήσουν τις δικές τους σχετικές σκέψεις.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Για παράδειγμα, αν επέλεξα να πω σε κάποιον «θα ψήσω μια τούρτα», τότε το πρόσωπο αυτό θα περιμένει από εμένα να ψήσω μια τούρτα. Θα έχω δημιουργήσει αυτή την προσδοκία. Θα έχω δημιουργήσει αυτό το χώρο για δράση από μέρους μου. Αν είχα πει «θα φέρω μια τούρτα», το μόνο που θα έχει σημασία είναι ότι έφερα μια τούρτα, το αν την έψησα ή την αγόρασα είναι άσχετο.

Επέλεξα αυτό το παράδειγμα για να σας επισημάνω κάτι: επιλέγουμε αυτό που σκεφτόμαστε! Κάνουμε αυτές τις επιλογές συνειδητά, υποσυνείδητα και κάποιες φορές ασυνείδητα (όπως σε καταστάσεις ρουτίνας). Οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητα μας, επειδή οι σκέψεις μας επηρεάζουν τις επιλογές μας.

tarw-erwtoskopio

Για να επιστρέψουμε στον Πίτερ Παν, δεν έχει τόσο πολύ να κάνει με το ότι αρνούμαστε να μεγαλώσουμε (που συχνά είναι ο τρόπος που βλέπουν τα υπόλοιπα ζώδια τους Διδύμους, ότι δηλαδή οι Δίδυμοι είναι το αιώνιο παιδί του ζωδιακού), όσο έχει να κάνει με το ότι έχουμε τη δύναμη της δημιουργίας στη διάθεση μας. Η δημιουργία ξεκινάει με μια ιδέα, μια έμπνευση, μια φαντασίωση. Είμαστε τόσο μεγάλοι ή ώριμοι, τόσο έξυπνοι ή χαζοί, με τόση αυτοπεποίθηση ή τόσο ανασφαλείς όσο έχουμε επιλέξει να είμαστε και να νιώθουμε.

Οι ζωές μας είναι τόσο θαυμάσιες ή τόσο άθλιες όσο επιλέγουμε εμείς να τις αντιλαμβανόμαστε και όπως έχουμε επιλέξει να ενεργούμε σύμφωνα με αυτό που σκεφτόμαστε ότι είναι. Αυτή είναι η δημιουργική δύναμη των Διδύμων – αυτό είναι το δώρο των Διδύμων. Είναι το δώρο της γνώσης και της κατανόησης πως είναι δική μας πνευματική ενέργεια να έχουμε ιδέες και σκέψεις και να κάνουμε επιλογές με βάση αυτές τις ιδέες και τις σκέψεις, για να δημιουργήσουμε και να διαμορφώσουμε τις εμπειρίες της ζωής μας.

Δείτε που βρίσκονται οι Δίδυμοι στον αστρολογικό σας χάρτη για καθοδήγηση και για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια στο προσωπικό ταξίδι της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra