Αστρολογια Νεα Σεληνη 24/06 Κατακλυσμος Συναισθηματων

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Αστρολογια Νεα Σεληνη στο ζωδιο του Καρκινου 

Σαββατο , 24 Ιουνίου 

 Νέα Υπερσελήνη ξανά, για τρίτη φορά στη σειρά!

Η Σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο –λέμε ότι βρίσκεται σπίτι του σε αυτή τη φάση. Στη φάση της Νέας Σελήνης, η Σελήνη χαράζει το δρόμο μας στο απόλυτο σκοτάδι.

zodia-taro-45

 

Η αυγή του ζωδιακού κύκλου τρέχει τώρα στη θερμότητα του καλοκαιριού. Φαντασιώνεστε μια νέα αρχή; Κολυμπώντας γρήγορα στον ωκεανό του Καρκίνου, κρατημένοι από παιδικές σκέψεις και σχέδια, καταστρεπτικά ευαίσθητοι; Δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω.

Ήρθε η ώρα να αφεθείτε. Μην φοβάστε, όμως. Είμαστε παιδιά που προσκολλούμαστε στη φούστα της μητέρας, χωρίς να ξέρουμε ότι φεύγει μόνο για μια στιγμή, ότι θα μας αγαπά και θα μας φροντίζει ενώ είναι μακριά, αφεθείτε, αφεθείτε, αφεθείτε. Αφεθείτε, ανεξάρτητα από ό,τι σας έχουν πει, ανεξάρτητα από το πόσο τρομακτική είναι η σκέψη του να αφεθείτε.

zodia-astra-tarot

Είμαστε όλοι εδώ μαζί. Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό το παλιρροϊκό ταξίδι. Η διαπερατότητα του νερού είναι ένας ισχυρός συντονισμός, ένα χαμηλό τραγούδι για τους κουρασμένους και τους τρυφερούς.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια καθησυχαστική, καθηλωτική δύναμη. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι, πρέπει να κινηθείτε. Αφήστε το μέρος σας, εγκαταλείψτε τη δουλειά που σας κάνει δυστυχισμένους, αφήστε τον όχι και τόσο τέλειο εραστή σας, οτιδήποτε.

Φυσικά η αλλαγή μπορεί να γίνει κάθε στιγμή, αλλά όσο περισσότερο περιμένουμε να κάνουμε την απαραίτητη αλλαγή, τόσο πιο περίπλοκη γίνεται η ζωή μας. Θα ξέρετε πότε όλα είναι καλά, γιατί η καρδιά σας θα αισθάνεται ελαφρύτερη. Μην αγνοείτε την εσωτερική σας φωνή – ποτέ!

zwdia

Μια πλημμύρα ανεβαίνει μέσα, και αν απειλεί να σας ξεπλύνει, ξέρω ότι μπορείτε να αντισταθείτε στον πόνο. Έρχεται και φεύγει αργά, χτυπάει και φωνάζει. Πεθαίνουμε μέσα της, έπειτα αναδυόμαστε αναγεννημένοι. Αυτό είναι ταυτόχρονα μια γλυκιά αρχή και ένα λυπηρό αντίο. Αυτό που βρίσκεται μπροστά είναι απείρως φωτεινότερο από ό,τι αφήνουμε πίσω μας …

Όταν η Σελήνη βρίσκεται σε αστερισμό του νερού, όπως ο Καρκίνος, είναι η κατάλληλη στιγμή για να φυτέψετε και να φάτε σκοτεινά φυλλώδη πράσινα φυτά και να ποτίσετε τα φυτά σας. Ο Καρκίνος ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα στο σώμα. Όταν η Σελήνη βρίσκεται σε αυτόν τον αστερισμό, το σώμα μας αφομοιώνει τα θρεπτικά συστατικά πιο αποτελεσματικά. Φερθείτε καλά στην κοιλιά σας και μείνετε μακριά από επεξεργασμένα σάκχαρα, κρέας, γαλακτοκομικά προϊόντα και τηγανητά τρόφιμα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε χημικά λιπάσματα στον κήπο σας ή μην τρώτε –όσο μπορείτε να γνωρίζετε και βάσει των οικονομικών σας δυνατοτήτων– τρόφιμα που έχουν υποστεί επεξεργασία με χημικά λιπάσματα, εντομοκτόνα ή μυκητοκτόνα. Το μασάζ με αιθέρια έλαια συνιστάται ιδιαίτερα για όλη την εβδομάδα που ακολουθεί την Νέα Υπερσελήνη.

25 – 27 Ιουνίου: η Σελήνη στον Λέοντα

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να φάτε, να μαζέψετε και να διατηρήσετε φρούτα. Φυτέψτε τον κήπο σας αυτές τις μέρες. Επίσης, μια καλή εποχή για να κόψετε τα μαλλιά σας.

zwdia

28 – 29 Ιουνίου: η Σελήνη στην Παρθένο

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να φάτε, να μαζέψετε και να διατηρήσετε ρίζες. Στον κήπο, επικεντρωθείτε στη σπορά και τη μεταφύτευση. Περάστε χρόνο στην ύπαιθρο κοντά σε φυτά και σε δέντρα. Αυτές οι μέρες είναι επίσης ευοίωνες για ένα κούρεμα.

30 Ιουνίου: η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό και φτάνει το τέλος της Νέας Σελήνης και η αρχή της φάσης του Τετάρτου.

Αυτή η Νέα Υπερσελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Ερμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66