Αστρολογια Νοεμβριος ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-3

Αστρολογια Νοεμβριος 

Στις 3 Νοεμβρίου ο πλανήτης Δίας σχηματίζει αντίθεση με τον Χείρωνα.

Αυτό το φαινόμενο θα επαναληφθεί τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο του 2016. Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα χρονικό διάστημα που θα διψάμε να βρούμε το νόημα της ζωής μας και να το κατανοήσουμε, αλλά θα μας είναι εξίσου δύσκολου να ευθυγραμμιστούμε με ένα σύστημα πεποιθήσεων ή με μια προσωπική φιλοσοφία που να αντανακλά επακριβώς τον πυρήνα της ζωής και ύπαρξης μας.

 

Είναι επίσης πιθανόν να παρασυρθούμε από κάποιες πεποιθήσεις και ιδεολογίες του παρόντος όμως, ή να πάθουμε μία προσωπική κρίση πίστης. Αν κάτι συμβεί το οποίο μας οδηγήσει στο να αμφισβητήσουμε τις ίδιες μας τις πεποιθήσεις , τότε να έχετε στο νου σας, ότι πιθανότατα θα μπορέσουμε να βρούμε τις απαντήσεις μας ή να ξαναβρούμε την πίστη μας μέσα από το ταίρι μας, ή από τις πεποιθήσεις ενός άλλου ατόμου.

Ακόμα προβλέπεται να περάσουμε κάποιες στιγμές που θα αισθανθούμε έντονα ότι είμαστε μόνοι μας, στους στόχους μας, τα όνειρα μας και το ίδιο μας το μέλλον μιας και τα άτομα που υπάρχουν δίπλα μας δεν φαίνεται να κατανοούν τα πιστεύω μας η να μας καταλαβαίνουν ως χαρακτήρες και υπάρξεις

zodia-taro-45

zodia-astra-tarot

 

Αποφάσεις που πήραμε στο παρελθόν μας τώρα πια σίγουρα δεν φαίνονται πλέον και τόσο σοφές ή σωστές, για αυτό και πρέπει να κοιτάξουμε βαθιά μέσα στο ίδιο μας τον εσωτερικό κόσμο και εαυτό και να κατανοήσουμε καλύτερα ποια είναι τα πραγματικά – αληθινά πιστεύω μας , και ποιες είναι οι αληθινές μας ανάγκες , ώστε να εξυπηρετήσουμε σωστά τον συμπαντικό μας στόχο, χωρίς να πέσουμε στο λάθος του να ακολουθήσουμε τυφλά πεποιθήσεις που δεν μας αντιπροσωπεύουν στα αλήθεια.

Οι νέες επιχειρηματικές μας προσπάθειες το διάστημα αυτό ίσως χρειάζονται μεγαλύτερη ανάλυση και προσοχή πριν τις προωθήσουμε προς την πλήρη υλοποίηση τους. Τέλος υπάρχει πιθανότητα, την στιγμή που παραδώσουμε το έργο στο οποίο εργαζόμαστε αυτή την χρονική στιγμή να αρχίσουμε να αισθανόμαστε ένα ματαιόδοξο κενό μέσα μας ή μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με προβλήματα που αφορούν την ερωτική μας σχέση μιας και εμφανίζεται η εικόνα διαφορετικών πεποιθήσεων και προσδοκιών ανάμεσα σε εμάς και το ταίρι μας.

zvdia-zwdia-tarw

 

Στις 5 Νοεμβρίου , ο Άρης θα σχηματίσει χιαστί όψη με τον πλανήτη Ουρανό.

Το φαινόμενο αυτό , επίσης θα εμφανιστεί ξανά στον ουρανό τον Μάρτιο και τον Αύγουστο του 2016.
Υπό την επήρεια του φαινομένου αυτού είναι αρκετά πιθανό να αισθανθούμε έντονα συναισθήματα ανησυχίας. Το θέμα είναι πως πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές στη ζωή μας.

Όμως δίχως ακόμα να γνωρίζουμε τι πρέπει να αλλάξουμε ή το πότε πρέπει να το αλλάξουμε, φέρνει την εκδοχή να ζήσουμε κάποιες εσωτερικές προσωπικές έντονες επαναστατικές στιγμές , όπου θα θέλουμε απλά να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα, ιδίως αν δεν έχουμε κάτι σταθερό στη προσωπική μας ζωή από το οποίο να μπορούμε να κρατηθούμε.

Για αυτό σας συμβουλεύω να μην προβείτε σε δραστικές ακόμα αλλαγές σε όποιον τομέα της ζωής σας, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μπορέσουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό που ζητάει από τον καθένα από εμάς το σύμπαν ξεχωριστά να αλλάξει στην δική του ζωή.

zwdia-zodia-tarw

 

Στις 11 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού.

Το εν λόγω ουράνιο γεγονός μας προτρέπει να απομακρυνθούμε από την ζώνη ασφαλείας στην καθημερινότητα μας, και να αποδεχτούμε νέες μεθόδους και τρόπους ζωής, θεραπείας και μεταμορφώσεως. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κοιτάξουμε τι είναι αυτά τα οποία κρύψαμε κάτω απο το χαλί, ως επιλογές που απλά θα θέλαμε να είχαμε κάνει ή θα επιθυμούσαμε να κάνουμε προσωπικά αλλά δεν τα καταφέραμε ακόμα..

 

 

Επίσης με το να αξιοποιήσουμε λίγο από τον χρόνο μας και να κοιτάξουμε λίγο τους γύρω μας και τα κίνητρα τους και το σημαντικότερο με το να κατανοήσουμε τα κίνητρα τους, θα μπορέσουμε το εν λόγω χρόνο να εμπλουτίσουμε τα συναισθήματα οικειότητας και συγχώρεσης καθώς και να κατανοήσουμε το νόημα της προσωπικής μας ύπαρξη στη ζωή.

Τέλος μπορούμε ακόμη να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη αυτού του κύκλου που δημιουργεί στο σύμπαν το ουράνιο αυτό γεγονός για να επικεντρωθούμε πλήρως στην ανάπτυξη μιας αγαπημένης για εμάς εργασίας που έχουμε αναλάβει , ή πάνω στην διαπροσωπική ερωτική μας σχέση , με τελικό σκοπό να προσθέσουμε βάθος και σκοπιμότητα πάνω είτε στο έργο μας είτε στη σχέση μας.

Διαβαστε αναλυτικα τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Διαβαστε αναλυτικα τις μηνιαιες ερωτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Στις 18 Νοεμβρίου ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία

Αρκετές από τις αυταπάτες που υπήρχαν στο κεφάλι μας, καταστάσεις σύγχυσης κλπ ξεκαθαρίζουν , όπως επίσης οι πληγές της δημιουργικότητας μας επιτέλους ξεκαθαρίζουν και πλέον μπορούμε να εφαρμόσουμε την δημιουργικότητα μας αυτή στον πραγματικό κόσμο.

Αντί λοιπόν να θεωρήσουμε αυτή την ενδιάμεση κατάσταση ως μία χρονική στιγμή απογοήτευσης, είναι καλύτερο να την θεωρήσουμε ως μία κατάσταση επί φώτισης κατά την διάρκεια της οποίας αρχίζουμε να βλέπουμε ολοένα και πιο καθαρά . Έχουμε περισσότερη πίστη στα όνειρα μας, στα οράματα μας, στους άλλους καθώς και στα συστήματα πίστης μας. ενώ συνεχώς επιζητούμε καθοδήγηση από εξωτερικές πηγές φώτισης.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στις 25 Νοεμβρίου η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων

Θα επιφέρει μία ξαφνική επίγνωση στις ζωές μας καθώς και μία αρκετά επείγουσα ανάγκη να μάθουμε, να μεταφέρουμε ένα σημαντικό μήνυμα στον τελικό του προορισμό, να τελειώσουμε ένα επικοινωνιακό πρότζεκτ, ή να κάνουμε μία σημαντική ανακοίνωση. Τα ταξίδια και η επικοινωνία θα είναι σε ισχυρή εστίαση.

 

Στις 26 Νοεμβρίου ο Κρόνος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα 

Η πρώτη μίας ακολουθίας μεταξύ τους σχηματισμών που θα επακολουθήσουν τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2016. Πιθανότατα να αισθανόμαστε μέσα μας αυτή την συγκεκριμένη ενέργεια εδώ και αρκετές εβδομάδες και θα συνεχίζει να την αισθανόμαστε να μας επηρεάζει για σχεδόν όλο το έτος 2016. Επειδή τα όνειρα και τα ιδεώδη μας θα περάσουν από τεστ είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν κάποια συναισθήματα απογοήτευσης που θα βιώσουμε.

zwdia

 

Με το να αμφισβητούμε όμως την πίστη μας μέσα στα όνειρα μας, θα φέρει μόνο έλλειψη υλοποίησης των εργασιών μας καθώς και σπατάλη δραστηριοτήτων μαζί με αποφυγή των ευθυνών μας. Ιδανικά αυτή η κρίση θα πρέπει να μας οδηγήσει σε μία αναδιάταξη του ποιο είναι πιο σημαντικό ο υλικός μας πλούτος ή τα πνευματικά μας ιδεώδη; Επίσης θα υπάρξουν στιγμές όπου διάφορες οικονομικές δυσκολίες θα εμποδίσουν κάποια από τα πλάνα μας ή θα έχουμε έλλειψη έμπνευσης. Ίσως χρειαστεί να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποια ζητήματα που μέχρι πρότινος αναβάλαμε, ή να ασχοληθούμε σοβαρά με τους εθισμούς μας, τα άσκοπα χρηματικά έξοδα ή συμπεριφορές οι οποίες μας τραβάνε προς τα κάτω.

Μπορεί επιπλέον να χρειαστεί να κάνουμε ακόμα και κάποιες θυσίες για να έχουμε υλική και πνευματική απολαβή. Είναι πολύ σημαντικό να απλουστεύσουμε και να αποτοξινώσουμε την ζωή μας, καθώς επίσης και να ζητήσουμε την βοήθεια και την υποστήριξη των αγαπημένων μας προσώπων, όπως και την καθοδήγηση τους. Το ερχόμενο έτος είναι πολύ σημαντικό να είμαστε πάρα πολύ αυστηροί με ζητήματα όπως είναι ο εθισμός μας, οι φόβοι και οι συμπεριφορές μας , που μας αλυσοδένουν σε μία βαλτώδη κατάσταση , η οποία μας αποτρέπει από το να αναπτυχθούμε όπως μας αναλογεί συμπαντικά.

Διαβαστε αναλυτικα τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Διαβαστε αναλυτικα τις μηνιαιες ερωτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις