Αστρολογια Νοεμβριος 2016

astrologia-planitis-ploytwnas

 

Αστρολογια για ολα τα ζωδια 11/16

Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τους άλλους στο δικό τους προσωπικό επίπεδο άνεσης. Προσεγγίζουν τους ανθρώπους με τον τρόπο που θέλουν εκείνοι να προσεγγιστούν. Αν δεν θέλουν οι άλλοι να σκάψουν βαθιά στα δικά τους, κρατούν τα πράγματα στην επιφάνεια. Αλλά αν θέλουν οι άλλοι να γνωρίζουν τα βαθύτερα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους, θα πρέπει οι ίδιοι να ανοιχτούν και να γίνουν ευάλωτοι.

Εκεί είναι που ο Σκορπιός ζει ή οι άνθρωποι με ισχυρή ενέργεια του Σκορπιού συχνά αντιμετωπίζουν προκλήσεις – ευαισθησία.

 

Η ενέργεια του Σκορπιού είναι όλα – ή – τίποτα. Κλίνει προς τα άκρα – μαύρο ή άσπρο, καλό ή κακό, σωστό ή λάθος, γέννηση ή θάνατος. Δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη με την ενέργεια του Σκορπιού, εκτός κι αν είναι βαθιά επηρεασμένη από την τοποθέτησή της στον χάρτη ή από άλλα ζώδια και ακόμα και τότε είναι ένα αρκετά μικροσκοπικό μπάλωμα του γκρι, περισσότερο μοιάζει σαν ένα σημείο στάθμευσης της αξιολόγησης και όχι μια πραγματική γκρίζα ζώνη συμβιβασμού.

zodia-taro-45

Οι περισσότεροι Σκορπιοί αλληλεπιδρούν με τους άλλους από μια θέση έρευνας και παρατήρησης, μαθαίνοντας πότε οι άλλοι είναι πιο ευάλωτοι. Ψάχνουν τα βαθύτερα σημεία και τα κρυμμένα μηνύματα πίσω από τις ενέργειες και τις συμπεριφορές τους. Ρωτούν τις βαθύτερες, πιο προσωπικές και επεμβατικές ερωτήσεις – όλα αυτά σε μια προσπάθεια να μάθουν που είναι οι άλλοι πιο ευάλωτοι … ώστε να μπορέσουν να επιτεθούν σε αυτούς τους άλλους, πριν οι ίδιοι δεχτούν επίθεση από εκείνους.

zwdia-66

Οι Σκορπιοί είναι τόσο συναισθηματικά ευαίσθητοι και με βάθος, που συχνά αισθάνονται εξαιρετικά ευάλωτοι απέναντι στους άλλους, ακόμη κι αν αυτό δεν είναι η πραγματικότητα του θέματος. Συχνά στην άμυνα τους, προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους, έχουν την τάση να αναζητούν τα βάθη των άλλων, πρώτα να μάθουν και να ξέρουν με τι έχουν να κάνουν και στη συνέχεια, σταδιακά (ή ξαφνικά) να ανοίξουν τον εαυτό τους μέχρι τις βαθύτερες εσωτερικές αλήθειες τους όταν αισθάνονται ότι μπορούν να εμπιστευθούν… ή μπορεί να κλειστούν στο καβούκι τους και να κλείσουν απ’ έξω εκείνους που θεωρούν ότι δεν μπορούν να εμπιστευτούν ή να κατανοήσουν με σαφήνεια.

Ωστόσο, για τους περισσότερους Σκορπιούς, οι άλλοι είναι μια απειλή για τις βαθύτερες συναισθηματικές αλήθειες τους. Οι άλλοι απειλούν τον συναισθηματικό πυρήνα τους – τα «σκοτεινά σημεία» τους που δεν θέλουν κανείς να ξέρει… εκτός από τη μεγάλη «μικρή» λεπτομέρεια ότι πραγματικά θέλουν κάποιον να τους μάθει. Αυτό είναι το θέμα: οι Σκορπιοί πάντα αναζητούν τελικά το ένα άτομο που να μπορούν οι ίδιοι να ανοιχτούν και να μοιραστούν τον εαυτό τους εντελώς και πλήρως, χωρίς φόβο ότι θα κριθούν, θα επικριθούν, ή θα εξοστρακιστούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού – μια ενέργεια βασισμένη στο συναίσθημα και στη διαίσθηση. Αυτό είναι το σημαντικό πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουν και να αναγνωρίσουν οι άνθρωποι – ότι η ενεργειακή απάντηση ή αντίδραση του Σκορπιού είναι σχεδόν πάντα βασισμένη στην συναισθηματική αίσθηση ή την ψυχική αντίληψη που ξεκίνησε από τη συναισθηματική ή διαισθητική αίσθηση. Αν αισθάνονται ασφαλείς, ανοίγονται. Αν όχι, παραμένουν κλειστοί ή επιτίθενται.

zwdia-765

Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι πολύ παθιασμένοι και συναισθηματικά δεμένοι με τους άλλους Και μπορούν επίσης να χειραγωγούν συναισθηματικά και να είναι καταπληκτικοί στο να βάζουν τους άλλους να κάνουν την προσφορά τους, παραμένοντας οι ίδιοι στην εξουσία και στον έλεγχο της κατάστασης ολόκληρη την ώρα. Και οι δύο εκφράσεις εκτελούνται παίζοντας με τις συναισθηματικές πτυχές του ανθρώπου που έχουν σκοπό να δεθούν ή να χειριστούν από τη στιγμή που έχουμε πάρει μια σαφή αξιολόγηση των τρωτών σημείων του εν λόγω ατόμου.

Ποια έκδοση του Σκορπιού θα πάρετε εξαρτάται από το ποια πλευρά του Σκορπιού έχετε ενεργοποιήσει κατά τη διαδικασία:

Αν έχετε προκαλέσει την ευτυχισμένη και ασφαλή πλευρά του Σκορπιού, θα παρατηρήσετε ότι είναι πιστοί, μερικές φορές σε υπερβολή. Θα σας βοηθήσει με πάθος και ζήλο και μπορεί να είναι σχεδόν εμμονικοί στις ενέργειές τους προσπαθώντας να σας βοηθήσουν. Μπορεί επίσης να είναι εθισμένοι στα συναισθήματα που νιώθουν όταν βοηθούν εσάς ή σας εξυπηρετούν με κάθε τρόπο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωστόσο, αν έχετε ενεργοποιήσει τη δυστυχισμένη και ανασφαλή πλευρά του Σκορπιού, θα παρατηρήσετε ότι γρήγορα, αν όχι αμέσως, θα κλειστούν ή θα σας αφήσουν απ’ έξω. Και αυτό μπορεί να μην είναι άμεσο – οι Σκορπιοί είναι πολύ εκδικητικοί… και μπορούν να περιμένουν για την εκδίκηση τους.

Είναι μεθοδικοί και υπομονετικοί στο τρόπο που παίρνουν το αίμα τους πίσω – και αυτό είναι συνήθως μια μακρά και περίπλοκη διαδικασία, αλλά αξίζει το χρόνο και την προσπάθεια εάν πιστεύουν ότι πληγώθηκαν ή προδόθηκαν. Η εκδίκηση είναι ένα σημαντικό βήμα για τον Σκορπιό – για να μπορέσουν να αφήσουν τον «εθισμό» τους, θα πρέπει να αισθάνονται ότι το θέμα έχει ολοκληρωθεί και συχνά πιστεύουν ότι θα πρέπει να το ολοκληρώσουν μόνοι τους για να γίνει σωστά.

Και αν είστε σε θέση να πάρετε τον έλεγχο ή να διεκδικήσετε την εξουσία πάνω σε έναν Σκορπιό, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την εξουσία του πάνω σας, καλή σας τύχη. Ο Σκορπιός δεν θα ξεχάσει εύκολα τις προσπάθειές σας – εκούσια ή ακούσια – να πάρετε την εξουσία και τον έλεγχο από τα χέρια του.

zwdia

Αυτοί που εξουδετερώνονται (και σπάνια εξουδετερώνονται) θα πάρουν πιθανότατα τη διαδρομή της εκδίκησης για να διορθώσουν το ζήτημα. Πολλοί Σκορπιοί έχουν σύρει μια κατάσταση ή μια περίσταση πολύ περισσότερο από ότι είναι απαραίτητο για να την διορθώσουν, να δικαιωθούν, ή να πάρουν πίσω την εξουσία ή τον έλεγχο στο τέλος. Λάβετε υπόψη σας ότι μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να φέρετε μια δυναμική εκδίκησης, μια εμμονή-εθισμός σχέση, ή μια πάλη για την εξουσία στο τέλος της, είναι να φύγετε μακριά από αυτό εντελώς, να παραδώσετε τη θέση σας (σταματήστε να προσπαθείτε να είστε “σωστοί” σε αυτή ), ή να επιτρέψετε στο όλο θέμα να αυτοκαταστραφεί. Μόνο στο τέλος μπορεί να βρεθεί μια νέα αρχή.

Κάθε ένας από εμάς έχει ένα συστατικό του Σκορπιού στο χάρτη μας, ακόμη και αν αυτό είναι σχετικά αδρανές, εκτός κι αν ενεργοποιηθεί από κάποιο άλλο πρόσωπο. Έτσι, αυτό το μήνα του Σκορπιού:

Παρατηρήστε που οι «όλα ή τίποτα» επιλογές τείνουν να συμβαίνουν στη ζωή σας. Σε ποια περιοχή (ες) της ζωής σας έχετε την τάση να φτάνετε στα άκρα;

Επίσης παρατηρήστε που είστε εθισμένοι ή εμμονικοί με ορισμένα αποτελέσματα στη ζωή σας.

Δώστε προσοχή στο πως ορισμένα πράγματα στη ζωή σας φτάνουν στο τέλος… και εξετάστε για ποια πράγματα μπορεί να αφήνουν χώρο. Τι μπορεί να μπει στη θέση τους;

Και το πιο σημαντικό, παρατηρήστε για ποια θέματα στη ζωή σας νιώθετε πιο ευάλωτοι. Τι φοβάστε να αφήσετε σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας; Τι φοβάστε ότι θα έρθει στη θέση του; Ποιος φοβάστε ότι θα γίνεται ή δεν θα γίνεται, αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος;

Κοιτάξτε που πέφτει ο Σκορπιός στον αστρολογικό σας χάρτη για να σας καθοδηγήσει για το πως να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια στο προσωπικό ταξίδι της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot