Αστρολογια Ν Σεληνη Μεγαλο Ωροσκοπιο

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Αστρολογια Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Αλλαγή Πορείας!

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σημείο καμπής, γιατί αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου κύκλου και το κλείσιμο ενός άλλου!

Παράλληλα, αυτή η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί τη λήξη του καλοκαιριού…

zodia-taro-45

 

Όπως κάθε καινούργιο φεγγάρι, έτσι κι αυτό ζητά να πέσουν οι σπόροι για όσα θέλετε να φυτρώσουν μέχρι την επόμενη Πανσέληνο. Όσο περισσότερο εκπαιδεύετε τη συνειδητή σας πρόθεση, τόσο πιο πολύ θα καταφέρνετε να στρέψετε εντατικά τις σκέψεις σας εκεί που θέλετε. Η ικανότητα να εστιάζετε στις λεπτομέρειες, θα βελτιώσει τη δραστικότητά σας και θα αυξήσει τις πιθανότητες να πετύχετε τους στόχους σας.

Η σπάνια συνύπαρξη του Ήλιου, της Σελήνης, του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη, όλων στην Παρθένο, απαιτεί ακρίβεια στις κινήσεις και αφήνει ελάχιστο χώρο για λάθη! Το ευχάριστο στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι το σημάδι σας μπορεί να είναι τέλειο, χάρη στην τάση της Παρθένου για ακρίβεια!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Κριός

Η αλήθεια είναι ότι η υιοθέτηση μιας μεθοδικής προσέγγισης στις κινήσεις σας, θα σιγάσει κάπως το φυσικό σας χάρισμα του αυθορμητισμού. Ωστόσο το αντίκρισμα είναι η πρόοδός σας, άρα αξίζει να κάνετε τώρα αυτή τη θυσία! Η επιμελής Νέα Σελήνη στην Παρθένο επικεντρώνεται στον 6ο Οίκο σας των Συνηθειών, προσθέτοντας συναισθηματική ακεραιότητα στο πολύβουο περιβάλλον σας.

Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι η πολλή δουλειά σε αυτή τη φάση θαμπώνει λίγο τη λάμψη σας. Όμως θα ήταν αφελές να χάσετε αυτό το κύμα παραγωγικότητας, όταν έχετε να κερδίσετε πολλά. Αναθεωρήστε τις προτεραιότητές σας, οργανώστε τις πηγές σας και προσθέστε μια υγιή δόση πειθαρχίας για να στήσετε το μέλλον που λαχταράτε. Δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας, όταν πρόκειται για τα όνειρά σας!

ζωδια Ταύρος

Πατάτε πλέον σε στέρεο έδαφος και αυτό σας ενδυναμώνει για να αποκαλύψετε την καρδιά σας στο φιλικό σας κοινό. Η γήινη Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα φωτίσει τον 5ο Οίκο σας της Αυτοέκφρασης, κάτι που θα σας εμπνεύσει να επιδείξετε τις δημιουργικές πτυχές σας.

Μπορεί αρχικά να μην ακούγεται ψυχαγωγική η «συνέλευση» τόσων πλανητών στην εργατική Παρθένο, όμως η ύπαρξη της γλυκιάς Αφροδίτης στην εικόνα θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε την απόλαυση στα πιο απρόβλεπτα μέρη. Η ικανότητά σας να καταφέρνετε το καλύτερο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, θα σας επιφέρει πολύ θαυμασμό και επαίνους!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τη Νεα Σεληνη 20/09 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Δίδυμοι

Η έμφυτη ανάγκη σας για ελιγμούς, θα παραγκωνιστεί τώρα από τη λαχτάρα σας για οικειότητα. Η πλανητική «πολυκοσμία» στον 4ο Οίκο σας των Ριζών, σας κεντρίζει να αποκτήσετε πιο ουσιαστική σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή – κάτι που ενισχύει και η ενάρετη Νέα Σελήνη στην Παρθένο.

Μπορεί συνήθως να λειτουργείτε αυθόρμητα και παρορμητικά, όμως οι νέοι κανόνες που μπαίνουν σας κάνουν να βλέπετε με εξαιρετικά θετική ματιά την καθιέρωση ενός προγράμματος. Η συμπαντική ενέργεια αλλάζει τις επόμενες μέρες – και είστε αρκετά συνετοί για να ακολουθήσετε τα βήματά της. Μόνο μην χάσετε την αίσθηση του χιούμορ σας στην πορεία προσαρμογής σας, προτιμήστε να μιλάτε λιγότερο και να γελάτε περισσότερο!

ζωδια Καρκίνος

Η ζωή σας μοιάζει με γρίφο τον τελευταίο καιρό, που περισπασμοί κάθε σχήματος και μορφής προκαλούν την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε. Από τη μια πλευρά σας γοητεύουν οι μυριάδες πιθανότητες που σας κατακλύζουν, από την άλλη ξέρετε ότι αν εστιάσετε σε ένα εγχείρημα θα σημειώσετε πολύ περισσότερη πρόοδο.

Η στιβαρή Νέα Σελήνη στην Παρθένο με την μεγάλη πλανητική της παρέα, εισβάλλει στον 3ο Οίκο σας του Άμεσου Περιβάλλοντος και απαιτεί από εσάς να σκέφτεστε πρώτα και να νιώθετε μετά. Αν εντοπίσετε τη διαφορά ανάμεσα στο ασήμαντο και το κρίσιμο, θα έχετε στα χέρια σας το εισιτήριο για την επιτυχία!

zwdia

ζωδια Λέων

Τα χρήματα δεν μπορούν να σας αγοράσουν την ευτυχία. Μπορούν μόνο να σας προσφέρουν κάποια αίσθηση ελευθερίας, αν κατανείμετε τα έσοδά σας με σύνεση. Η γενναιοδωρία σας ίσως είναι ορμώμενη από την καλή σας πρόθεση – όμως πρέπει να επιστρατεύσετε πλέον την περηφάνια σας, για να μπορέσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα.

Η σχολαστική Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αφυπνίσει τον 2ο Οίκο σας των Προσωπικών Πόρων, κάνοντας έναν γενναίο απολογισμό της αξίας σας… Υιοθετήστε μια πιο κριτική ματιά στις συνήθειές σας, χωρίς να χάσετε τον ενθουσιασμό σας. Μια προσωρινή παύση στις απερίσκεπτες δαπάνες σας, θα σας κάνει να νιώσετε τη σημασία της ζωής. Το δώρο της διάθεσης χρόνου, θα είναι ανεκτίμητο για τα άτομα που πραγματικά αγαπάτε και σας αγαπούν!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τη Νεα Σεληνη 20/09 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot