Αστρολογια Ν Σεληνη 23/07 Εκρηξεις Θυμου και Αγαπης

imerisies-provlepseis-tetarto-14-5

Αστρολογια Νεα Σεληνη στο ζωδιο του Λεοντα

Κυριακή, 23 Ιουλίου 

Αισθάνεστε την ορμή και την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνουν αλματωδώς καθώς ταξιδεύουμε στο άγνωστο; Η ανυπολόγιστη δύναμη βρίσκεται αδρανής στην καρδιά μέχρι να πιεστεί για να ξυπνήσει.

Αυτή η δύναμη σηκώνει το κεφάλι της κάτω από τα σκεπάσματα, πολύ ζωντανή. Μπορείτε να την αισθανθείτε, μπορείτε να την ακούσετε; Πηδήξτε στην πλάτη του Λέοντα.

zodia-taro-45

 

Σπάστε την πύλη μπροστά στον κήπο, πέρα από τον φθαρμένο, μαραμένο φράχτη. Αν μπορούσα να μιλήσω για τη λαμπρότητα του μέλλοντος, αν μπορούσα να συλλάβω ακόμη και μία λέξη …

Η σούπερ Νέα Σελήνη στον Λέοντα εκτοξεύει το χαμογελαστό εσωτερικό παιδί, που τρέχει τυφλά προς τον ήλιο. Αν θέλετε να με βρείτε, θα χορεύω. Βλέπω εξορμήσεις και παιχνίδια το Σαββατοκύριακο, μεταμεσονύχτιο κολύμπι και καυτές, καλοκαιρινές πεζοπορίες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Βλέπω χαρούμενα γατάκια να σηκώνονται στο φως του φεγγαριού και μακρυμάλληδες χούλιγκαν να σαρώνουν τους δρόμους. Αυτή η Σελήνη είναι λαμπερή, ακατανόητη. Πάρτε μια ζουμερή δαγκωματιά, αφήστε τη να στάξει στην καρδιά σας με τον ήχο του μπάσου και της ευδαιμονίας. Να γελάτε όταν όλα είναι σιωπηλά – αυτή είναι η υψηλότερη έκφραση της σούπερ Νέας Σελήνης στον Λέοντα.

Θέλω να αναφέρω ότι αυτή η σούπερ Νέα Σελήνη θα είναι σε σχεδόν ακριβή σύνοδο με τον Άρη. Οποιαδήποτε σύνοδος με τον Άρη υποδεικνύει τη δυνατότητα εκρηκτικού θυμού. Ο Άρης είναι ένας ακόμα παράγοντας της φωτιάς, όπως ο Ήλιος / Λέων και προκαλείται εύκολα, καθώς είναι ο θεός του πολέμου.

zwdia - love

Επομένως, παρακαλώ να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια και τις ενέργειές σας και σίγουρα μην ενεργείτε αυθόρμητα με αντίδραση ή με το να διορθώσετε κάποιον. Όλα αυτά μπορούν να μετριαστούν πολύ εύκολα με καρδιαγγειακή άσκηση. Σας προτείνω επίσης να περάσετε χρόνο στο / κοντά στο νερό, αφού βγάλετε τα πάντα από μέσα σας ιδρώνοντας.

Απολαύστε αυτήν την έξοχη στιγμή ηλιοφάνειας. Να είστε πληθωρικοί και ατρόμητοι. Χορέψτε με τον σέξι γείτονά σας. Τραγουδήστε καραόκε. Ανεβείτε σε ένα βουνό. Εάν είστε συνήθως εσωστρεφείς, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες υγιείς αλλαγές στην προσωπικότητα και την συμπεριφορά σας κατά τη διάρκεια του κύκλου του Λέοντα.

zwdia

Για όσους είναι ήδη φλογερά, άμεσα άτομα, αυτή είναι μάλλον μια εποχή που πρέπει να προσέχετε τα λόγια και τον θυμό σας ακόμη περισσότερο.

Σύντομα θα ανάψουμε και πάλι το μυαλό, αλλά δεν το χρειαζόμαστε τώρα. Διοχετεύστε την ενέργεια σας καθαρά στη δημιουργικότητα και την έκφραση. Δεν είναι καιρός για ανάλυση. Τώρα είναι η ώρα για ενθουσιασμό. Οπότε, ας παρτάρουμε! Μια τελευταία γιορτή πριν από το φθινόπωρο και την εργασιακή κατάσταση λειτουργίας της Παρθένου! Σας εύχομαι μόνο ευτυχία ! Να είστε άφθονοι, να είστε ελεύθεροι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw