Αστρολογια Οκτωβριος 2016

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Αστρολογια ζωδια Οκτωβριος

Τον περασμένο μήνα ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, με το σπάσιμο του ευμετάβλητου Τ-τετραγώνου που σχηματιζόταν από τον Δία (που βρισκόταν στην Παρθένο), τον Κρόνο (στον Τοξότη) και τον Ποσειδώνα (στους Ιχθύες) και με την έξοδο του Άρη από την ευαίσθητη περιοχή στην οποία γινόταν η ανάδρομη κίνησή του.

Έτσι, ένας κύκλος ανισορροπίας, αβεβαιότητας, έλλειψης συνέχειας και οργάνωσης έχει τελειώσει, ένας κύκλος αποτελούμενος από διφορούμενες, αμφίβολες, πολύπλοκες καταστάσεις.

 

Αυτοί που επλήγησαν περισσότερο ήταν, φυσικά, τα μεταβλητά ζώδια (οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες) ή εκείνοι που έχουν σημαντικά στοιχεία σε αυτά τα ζώδια (τον Ήλιο, την Σελήνη, τον κυβερνήτη του Ήλιου, ή συνάθροιση πλανητών). Το άγχος, οι αναταράξεις, και η αίσθηση της αστάθειας ήταν γενικότερες, ωστόσο.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Μπορούμε να αφήσουμε μια ανάσα ανακούφισης όμως, επειδή τώρα είμαστε ελεύθεροι από τις αποσταθεροποιητικές διαμορφώσεις.

Δυστυχώς όμως, τον Οκτώβριο πάμε από το κακό στο χειρότερο, γιατί μας περιμένει ένα άλλο Τ-τετράγωνο, αυτή τη φορά ένα παρορμητικό, που βασίζεται στην αντίθεση μεταξύ του Ουρανού (που βρίσκεται στον Κριό) και του Δία (στο Ζυγό) και η κορυφή του (σαν το κερασάκι στην τούρτα) είναι η ένωση Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Επίσης, για το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου του 2016, βρίσκουμε στο Ζυγό, στην πλευρά του Δία, τον Ήλιο και τον Ερμή – γεγονός που καθιστά αυτό το T-τετράγωνο ακόμα πιο δυνατό.

zwdia shmera

Το Τ-τετράγωνο είναι ένα πολύ παράφωνο σχήμα και η παραφωνία στα παρορμητικά ζώδια είναι γνωστό ότι παράγει ταχέα,  βίαια γεγονότα. Έτσι, μπορούμε να περιμένουμε κρίση ή σύγκρουση, επιθέσεις, ατυχήματα, φυσικές καταστροφές και ούτω καθεξής.

Αλλά αυτή η αστρική διαμόρφωση μπορεί επίσης να προκαλέσει κάποιες αλλαγές που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, καλά ή κακά, ο Οκτώβριος του 2016 θα είναι ένας πολύ δυναμικός μήνας. Συμβαδίστε μαζί του, αν μπορείτε!

zwdia-fotia

Η προσοχή συνιστάται, ειδικά για τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς, τους Αιγόκερους και εκείνους με σημαντικά στοιχεία στον χάρτη τους σε αυτά τα ζώδια (τον Ήλιο, την Σελήνη, τον κυβερνήτη του Ήλιου, συνάθροιση πλανητών).

Αν οι Κριοί και ιδιαίτερα οι Ζυγοί τα βρουν σκούρα, μπορούν να υπολογίζουν στην υποστήριξη του Κρόνου, δηλαδή την εμπειρία, τη σοφία, την υπομονή, και την επιμονή. Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορούν να υπολογίζουν στη λεπτή βοήθεια του Ποσειδώνα, οπότε στη διαίσθηση και την έμπνευση.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75