Αστρολογια Ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη 04-08/01

genia-paidiwn-indigo

Αστρολογια Ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη, 4 έως 8 Ιανουαρίου, 2017

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος περίπου τρεις φορές το χρόνο, πιο συχνά από οποιονδήποτε άλλο πλανήτη.

Ο Ερμής είναι: η επικοινωνία, το μυαλό, τα ταξίδια, η έκφραση, η τεχνολογία. Όπως θα έχετε πιθανώς παρατηρήσει αυτές οι σφαίρες πλήττονται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες καθυστερήσεις, ακυρώσεις και ξαφνικές αλλαγές στα ταξίδια και τα κοινωνικά προγράμματα, τεχνολογικές αποτυχίες κυρίως στα κινητά τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές ή τα αυτοκίνητα, διακοπή της ομαλής επικοινωνίας, αποδιοργάνωση, σύγχυση, διαταραχή στη λήψη αποφάσεων, μυστηριώδεις εξαφανίσεις ή χαμένα / κλεμμένα αντικείμενα, δυσλειτουργία των πάντων!

zodia-taro-45

 

Δεν συστήνω μεγάλες αγορές ή υπογραφή σημαντικών συμβάσεων / εγγράφων. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, δεσμεύσεις που αλλάζουν την ζωή ή επενδύσεις. Με λίγα λόγια: πατήστε παύση στις νέες προσπάθειες.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων έχουμε βιώσει τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω και προηγουμένως, τον Ερμή στον Τοξότη. Ο Ερμής έχει πλέον ξαναγυρίσει πίσω στον Τοξότη για το τέλος αυτού του ανάδρομου κύκλου. Ας συνδυάσουμε τα θέματα και να μιλήσουμε για τη φύση της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο Τοξότη.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Οι ανάδρομες περίοδοι μας γυρνούν πίσω σε αυτά που έχουν αγνοηθεί, ξεχαστεί ή απορριφθεί, και τώρα θα επιστρέψουμε πίσω στην Αλήθεια. Σκεφτείτε πίσω στις συζητήσεις που γίνανε κατά τη διάρκεια που ο Ερμής περνούσε από τον Τοξότη το Νοέμβριο – από δύο ημέρες πριν την Υπέρ Σελήνη στον Ταύρο (την πιο κοντινή στη Γη από το 1948) μέχρι τη δεύτερη

ημέρα του Δεκεμβρίου. Τα θέματα και τα προβλήματα που συζητήθηκαν τότε θα επανεξεταστούν τώρα. Οτιδήποτε έμεινε ανείπωτο, θα ειπωθεί εδώ. Αν η συζήτηση πρέπει να συνεχιστεί ή να επαναληφθεί, τώρα είναι η ευκαιρία σας.

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι άμεσος και ειλικρινής. Ο Κένταυρος λατρεύει την Αλήθεια γιατί ευδοκιμεί στην αλλαγή και την κίνηση. Ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει τότε για να καλέσουμε την αλλαγή από το να επικοινωνήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια;

zwdia-66

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι ένας απόλυτα γνήσιος τύπος και ο πρώτος που θα δείξει ανωτερότητα στις μικρότητες. Για χάρη του να μην διακόψει, ο Τοξότης περιμένει μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει ευθέως. Ο Τοξότης δεν ασχολείται ή κρατάει κακίες, αλλά τα απελευθερώνει όλα εν θερμώ – κατά αυτόν τον τρόπο, τίποτα δεν μένει για να σαπίσει.

Αυτά που εκφράζουμε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο Τοξότη δεν είναι νέα. Τα ξέραμε βαθιά μέσα μας για κάμποσο. Αυτά είναι η απόδειξη, η αποδοχή. Ο Τοξότης λάμπει την αλήθεια σε αυτά τα στοιχεία όταν πέφτουν σε νάρκη. Είναι μια καθαρτική δύναμη, βγάζει σκέψεις και λόγια μέσω του τσάκρα του λαιμού, μεταφέροντας τα έξω στο φως.

zwdia

Μόλις βρεθούν στο φως, βλέπουμε ότι εκεί είναι όπου ανήκουν, ότι όλα είναι πραγματικά καλά και όμορφα. Το καλό θα είναι να μας γίνει συνήθεια αυτό, ή τουλάχιστον αυτός είναι ο σκοπός. Τα ζωδιακά αρχέτυπα δεν είναι μόνο επισκέπτες που φτερουγίζουν για λίγο και δεν αφήνουν κανένα ίχνος.

Αφήστε τον Τοξότη να κάνει μια εντύπωση στον τρόπο της επικοινωνίας σας – αφήστε την Αλήθεια να συγχωνευθεί με το δέρμα του λαιμού σας, αφήστε τη να περάσει μέσα στο σωλήνα αέρα σας, αφήστε τη να λάμψει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Δεν έχουμε την επιλογή για το αν θα μιλήσουμε ή θα σωπάσουμε – θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Γι’ αυτό είναι στο χέρι σας το πώς θα αντιδράσετε, αυτή είναι η ουσία, οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Τόσο σίγουρα

όσο ο ήλιος ανατέλλει, έτσι και η αλήθεια. Να θυμάστε ότι ο Τοξότης είναι μια δύναμη χαράς και δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε. Είναι εδώ για να βοηθήσει, να διευκολυνθεί την επικοινωνία, να κρατήσει τις δονήσεις υψηλές. Χαλαρώστε γνωρίζοντας το αυτό. Η σωματική άσκηση (όπως πάντα) είναι απαραίτητη. Βελτιώστε τη γλώσσα με γρήγορους περιπάτους και σύντομους διαλογισμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia