Αστρολογια Πανσεληνος Εκλειψη Αυγουστου 07/08

erwtas-ateleies

Αστρολογια Έκλειψη Σελήνης στην Πανσέληνο του Οξύρρυγχου

Στις 7 Αυγούστου η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ήλιο, δημιουργώντας την Πανσέληνο αλλά και μια σεληνιακή έκλειψη. Η επιρροή αυτής της έκλειψης άρχισε από την πρόσφατη Νέα Σελήνη, τώρα είναι στην κορύφωσή της και θα ολοκληρωθεί με το σχηματισμό της επόμενης Νέας Σελήνης.

Σύμφωνα με το Ινδιάνικο ωροσκόπιο, το διάστημα 22/06 μέχρι 22/07 ανήκει στο ζώδιο του Οξύρρυγχου. Αφού μέσα σε αυτό άρχισε η επιρροή αυτή της έκλειψης, η τωρινή πανσέληνος λέγεται και Πανσέληνος του Οξύρρυγχου!

 

Η Σελήνη θα βρεθεί επίσης σε αντίθεση με τον Άρη, γι’ αυτό οι διαθέσεις αναμένεται να είναι κάπως ασταθείς και εριστικές. Ο Ήλιος από την πλευρά του, από την 15η μοίρα του Λέοντα θα συναντήσει τον Σείριο ή Αστέρι της Ίσιδας, τη θεά της Μαγικής Σοφίας και μέντορα της Θεραπείας και των Μυστικών.

zodia-taro-45

Πρόκειται για το πολύ τυχερό αστέρι Ντουμπέ – που οι Αιγύπτιοι ταύτιζαν με την τύχη, ανήκει στο σχηματισμό της Μεγάλης Άρκτου και λέγεται επίσης Κρατού (δύναμη) – που ήταν ένας από τους Επτά Διδασκάλους του Ινδουισμού.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η Έκλειψη της Σελήνης θα αφυπνίσει τις μαγικές σας δυνάμεις! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να συντονιστείτε με τη γητεμένη ατμόσφαιρα της περιόδου. Η έκλειψη του φεγγαριού θα ανοίξει την Πύλη της Ίσιδας, μια είσοδο στη δύναμη και τη σοφία των Μάγων. Να έχετε υπόψιν σας ότι οι ενέργειες θα είναι εξαιρετικά ισχυρές, άρα παράλληλα όχι εύκολα διαχειρίσιμες…

Αν αποφασίσετε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία για να απευθύνετε τις ευχές σας στο σύμπαν, οι πιθανότητες υλοποίησης είναι κατακόρυφα αυξημένες. Συνδυάστε τις κινήσεις σας με την Πανσέληνο του Αυγούστου, που πιστεύεται ότι έχει τη δυναμική να σας συνδέσει με το βασίλειο των Νεραϊδών και των Ξωτικών!

Τα τυχερά ζώδια που θα ευνοηθούν πιο πολύ από αυτή τη συμπαντική συγκυρία είναι ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως. Λιγότερο ευνοημένοι θα είναι όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Σκορπιού.

Έκλειψης Σελήνης, το μαγικό ραβδάκι της για κάθε ζώδιο

zwdia - love

Κριός

Αυτή η έκλειψη θα ασκήσει μεγάλη δύναμη σε εσάς, καθώς επηρεάζει τον κυβερνήτη του ζωδίου σας. Θα είναι συνετό να διατηρήσετε συνειδητά την ψυχραιμία σας και να επιλέξετε ήρεμες δραστηριότητες. Κάποια γεγονότα μεγάλης σημασίας θα προκύψουν στη ζωή ατόμων του φιλικού και οικογενειακού σας κύκλου, που θα σας αγγίξουν με αρνητικό τρόπο. Η κακή τους διάθεση και οι αλλαγές που θα βιώσουν, θα τους επιφέρει ένταση που θα επεκταθεί και σε εσάς.

Δώστε εκ των προτέρων σημασία και σε κάποια θέματα ή πράγματα μέσα στο σπίτι σας, που χρειάζονται φροντίδα ή επισκευή. Είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείτε να δείτε με διαφορετικό τρόπο τον εαυτό σας και το ταίρι σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας αρέσει ο τρόπος που σας βλέπουν οι άλλοι, κάτι που θα σας ωθήσει να κάνετε αλλαγές. Θα είναι καλό να αποφύγετε βίαιες και έντονες αντιδράσεις, όμως να λάβετε υπόψιν σας τις παρατηρήσεις που θα ακούσετε αυτές τις μέρες.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταύρος

Αποφύγετε κατά το δυνατόν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο, ειδικά όσο αφορά την εργασία σας. Αν έχετε μια επιχείρηση ή είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, οι συγκυρίες θα σας αναγκάσουν να δραστηριοποιηθείτε. Επιλέξτε την πρόγνωση αντί της παραμέλησης, και τη μετριοπάθεια αντί μιας μεγάλης επένδυσης. Αυτή την περίοδο να προσέξετε ιδιαίτερα κάθε ηλεκτρονική συσκευή σας και φροντίστε για την εφεδρική διασφάλιση των αρχείων σας. Τα οχήματα μετακίνησής σας δεν θα είναι απρόσβλητα από την επιρροή της έκλειψης, γι’ αυτό να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν τα χρησιμοποιείτε!

Κάποια άτομα ισχύος (γονείς ή προϊστάμενοι) θα λειτουργήσουν πιεστικά προς εσάς στη διάρκεια αυτής της έκλειψης. Είναι βέβαιο ότι θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε φιλονικίες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ή να απειληθεί μια αλλαγή εργασίας ή διαζύγιο των γονιών σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Δίδυμοι

Κάποια έκτακτα και απρόβλεπτα έξοδα αυτή την περίοδο, ενδέχεται να σας παρεκκλίνουν από τον προϋπολογισμό σας. Ένταση θα επικρατήσει και στον εργασιακό σας χώρο, γι’ αυτό επιλέξτε να αντιδράτε με ηρεμία. Αποφύγετε τις μεγάλες μετακινήσεις και τα ταξίδια στο εξωτερικό αυτή την περίοδο – γιατί περισσότερο θα ταλαιπωρηθείτε και θα προβληματιστείτε, παρά θα διασκεδάσετε.

Για τους σπουδαστές, ενδέχεται να απαιτηθεί μια αλλαγή στην εκπαιδευτική τους πορεία, κάτι που ίσως να τους επιβληθεί από το ίδρυμα που φοιτούν. Αν και αρχικά θα σας ταράξει κάτι τέτοιο, να ξέρετε ότι έχετε και υποστηρικτικές επιρροές που θα ωθήσουν την αίσια κατάληξη. Τα αδέλφια σας ή άτομα που θεωρείτε αδέλφια, θα περάσουν κάποιες συναισθηματικές δυσχέρειες που θα σας ανησυχήσουν.

Καρκίνος

Κάθε σεληνιακή έκλειψη έχει σοβαρό αντίκτυπο στη ζωή σας, όμως η συγκεκριμένη θα είναι σαν μια δροσερή αύρα σε σύγκριση με προηγούμενες – γι’ αυτό μπορείτε να θεωρήσετε ότι είστε στους τυχερούς της περιόδου! Το ταίρι σας θα επηρεαστεί πολύ περισσότερο, κατ’ επέκταση εσείς θα κληθείτε να το στηρίξετε σε κάποιες αλλαγές οικονομικής φύσεως που θα βιώσει.

Αυτή η έκλειψη θα σας ενεργοποιήσει να μελετήσετε λίγο περισσότερο τον εσωτερικό σας κόσμο και να πετύχετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Αν το κάνετε οικειοθελώς, η περίοδος θα αποδειχθεί ευοίωνη για εσάς. Αν όχι, η εμπειρία θα είναι αρκετά δυσχερής. Ενδείκνυται να κάνετε τώρα και αλλαγές στην εμφάνισή σας, χωρίς όμως να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας!

Λέων

Ο ύπνος σας θα είναι το καίριο σημείο που θα επηρεαστεί από αυτή την Έκλειψη Σελήνης. Το πιο πιθανό είναι να σας ταλαιπωρήσουν εφιάλτες ή/και κακή ποιότητα ύπνου. Πάντως μην θεωρήσετε όλα σας τα όνειρα προφητικά, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα είναι.

Ενδέχεται τώρα να ανακύψουν κάποια νομικά θέματα ή να οδεύσουν προς λύση. Επειδή η έκβασή τους είναι αμφίβολη, φροντίστε να τα παρακολουθήσετε και να είστε συνεπείς! Αλλαγές είναι πιθανές σε τομείς μάθησης, διδασκαλίας ή προσωπικών πεποιθήσεων. Όπου είναι εφικτό, αποφύγετε αυτή την περίοδο να ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot