Αστρολογια Πανσεληνος στους Ιχθυες – Ονειρα και Ερωτες

astrologia-gamos-7-oikos

Αστρολογια Πανσεληνος στο ζωδιο των Ιχθυων Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 

Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε πλήρη αντίθεση μεταξύ της Παρθένου και των Ιχθύων: του πεπερασμένου έναντι του απείρου. Η Παρθένος είναι μονίμως απασχολημένη με καθήκοντα που έχει δημιουργήσει για τον εαυτό της και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γη. Από την άλλη πλευρά, οι Ιχθύες ζουν σε απύθμενους κύκλους REM.

Έχετε συμπόνια για τους Ιχθύες –στην ανθρώπινη μορφή τους, είναι σαν ψάρια έξω από το νερό, μια ψυχή που λαχταράει την αλλόκοσμη πατρίδα της, έναν τόπο χωρίς τόπο, όπου ο χρόνος και ο χώρος είναι άγνωστες έννοιες.

zodia-taro-45

 

Η αντιπαράθεση είναι ιδιαίτερα οδυνηρή για τα ψάρια, καθώς ζουν τόσο μακριά που όταν ξαφνικά τραβιούνται πάλι πίσω με βία, θα προτιμούσαν ειλικρινά να πεθάνουν. Θέλουν να εγκαταλείψουν αυτόν τον κόσμο ή τουλάχιστον να μεταμορφώσουν την πραγματικότητα έτσι ώστε να μοιάζει περισσότερο με την Ποσειδώνια ευδαιμονία τους.

Η Παρθένος μπορεί να μην συνειδητοποιεί ότι η δουλειά της την τραβά στην ίδια θέση, τόσο θεϊκή που δεν μπορεί να ονομαστεί. Έτσι λοιπόν, είμαστε εδώ κάτω από την Πανσέληνο, με το ένα πόδι οριστικά πάνω στη γη και το άλλο να γίνεται γρήγορα διαφανές, τραβηγμένο από μια αόρατη δύναμη στο πιο μακρινό αστέρι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ποια είναι η σχέση μεταξύ του κοσμικού και του απόκοσμου; Στη γιόγκα, οι καθημερινές συνήθειες, όπως η καθαριότητα, είναι εξίσου σημαντικές με τις ασάνα. Η δουλειά του καθαρισμού μας θυμίζει ότι οι παραδόσεις πρέπει να γίνουν εδώ στη γήινη ζωή πριν μπορέσουμε να χτίσουμε το χρυσό μας ναό εκεί. Απλές, αλλά θεμελιώδεις πράξεις φωτίζουν το γεγονός ότι τα σώματά μας και οι χώροι που κατοικούν είναι το ίδιο.

Η Παρθένος απαιτεί ρεαλισμό και οργάνωση, αλλά αυτά είναι απλώς μέσα για έναν σκοπό. Μόλις παραδοθούμε στις μεθόδους της, βλέπουμε ότι είναι πραγματικά μια γέφυρα σε άλλα επίπεδα και σε άλλες διαστάσεις όπου δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ σώματος και πνεύματος.

Οι Ιχθύες είναι η κατάσταση έκστασης. Γύρω από τα πόδια μας τα ψάρια κολυμπούν σε έναν κύκλο διαχρονικότητας, μας ωθούν κατευθείαν προς τα βραχώδη βάθη του ωκεανού. Βλέπω έναν κολυμβητή να πλέει σε αγιασμένο νερό, αποσπασμένο από τους γήινους περιορισμούς: να ρέει, να αναδιπλώνεται, να ανθίζει, να αναδύεται ξανά και ξανά.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Πολύ ενέργεια από τους Ιχθύες μας κάνει να ξεφεύγουμε, ναι, αλλά πάρα πολύ ενέργεια από την Παρθένο μας κάνει σφιχτούς και άκαμπτους, και αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνο σε έναν κόσμο που διψά για πνευματικό νερό.

Αυτό είναι το ταξίδι της Παρθένου: μέρες γεμάτες με υπηρεσία στο Θείο –γιόγκα, διαλογισμός, σωστή διατροφή και όνειρα, όνειρα, όνειρα για αυτό που έρχεται στη συνέχεια. Ο αγαπημένος μου δάσκαλος μου είπε κάποτε ότι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αναλύουμε την ίδια στιγμή.

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες μας θυμίζει ακριβώς αυτό: ότι γινόμαστε μηχανικοί και αναίσθητοι όταν σταματάμε να ονειρευόμαστε. Κρατήστε τα όνειρά σας, φίλοι μου, και χορέψτε σε αυτή την Πανσέληνο. Ψυχεδελικοί άνθρωποι ξεχύνονται στους φεγγαρολουσμένους δρόμους.

zwdia

Αυτή η Πανσέληνος θα είναι μόνο μία μοίρα μακριά από τον Ποσειδώνα, κάνοντας τη μια σχεδόν ακριβή σύνοδο (όταν δύο πλανήτες καταλαμβάνουν τις ίδιες μοίρες στο εκλειπτικό επίπεδο έτσι όπως φαίνεται από τη γη).

Προφανώς, ο Ποσειδώνας δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι, αλλά μπορείτε να τον φανταστείτε να στροβιλίζεται γύρω στα 4,3 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα πέρα από την Σελήνη.

Καθώς ο Ποσειδώνας κυβερνάει τους Ιχθύες, αυτό κάνει την Πανσέληνο ακόμα πιο ισχυρή. Οι Ιχθύες είναι ο αστερισμός της πνευματικής απελευθέρωσης, έτσι βγάλτε τα όλα από μέσα σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot