Αστρολογια Πανσεληνος 18/08 Λαχταρα για Εκρηξη

imerisies-22314

Αστρολογια Πανσέληνος στον Υδροχόο, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Αυτή η Πανσέληνος σηματοδοτεί το μέσο ανάμεσα στο Θερινό Ηλιοστάσιο και τη Φθινοπωρινή Ισημερία.

Ο Ήλιος και η Σελήνη σε πλήρη αντίθεση μεταξύ του Λέοντα και του Υδροχόου: εγώ εναντίον εμείς. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο λαχταρά να εκραγεί προς τα έξω, να χρησιμοποιήσει τον Εαυτό ως όχημα για τη συλλογική ενδυνάμωση.

Ας δούμε τους κυβερνήτες του κάθε ζωδίου, τον Ήλιο και τον Ουρανό, αντίστοιχα. Ο Ήλιος πηγάζει από μέσα προς τα έξω, ο κυρίαρχος της ταυτότητας. Ο Ουρανός είναι ο επαναστάτης και ο αντικομφορμιστής, χορεύει εκκεντρικά στο ρυθμό του δικού του τυμπάνου.

zodia-taro-45

 

Στο ένα άκρο του φάσματος, έχουμε τον βασιλικό Λέοντα στην πληρέστερη έκφρασή του: ζει μέσα από την καρδιά, ικανοποιημένος στο να μείνει εκεί χωρίς ποτέ να δοκιμάσει ότι είναι πέρα από τα όρια του Εαυτού.

Από την άλλη βρίσκεται ο Υδροχόος, περιφέρεται τόσο μακριά έξω στο σύμπαν που αγωνίζεται να καλλιεργήσει την ευαισθητοποίηση μέσα του. Ο Λέων ζει στο εδώ και το τώρα, στο γέλιο, στο σώμα, στο ωμό εγώ. Η υπερβολική λιονταρίσια ενέργεια παράγει ιδιοτέλεια και εκφοβισμό. Οπότε, μπορούν αυτοί οι δύο να παίξουν καλά μαζί; Θα δούμε.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια Πανσεληνος 18/08

Όπως όλα τα σταθερά ζώδια, ο Λέων και ο Υδροχόος κάνουν αλλαγές ανάλογα με το τι πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουν τα πράγματα. Αυτές οι αλλαγές είναι συχνά απόλυτα ενημερωμένες και εξυπηρετικές, αλλά αυτοί οι τύποι μπορεί και να μην πιστεύουν ιδιαίτερα ήσυχα ότι μόνο κάποια συγκεκριμένη γνώση / μέθοδος / συνταγή αρμόζει στο γενικότερο καλό. Ακούγεται σαν: όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά όταν φτάσετε εδώ, ακούστε αυτά που λέω.

Ο Υδροχόος έχει την πεποίθηση ότι το Λιοντάρι συχνά υπολείπεται, παρά τα φαινόμενα. Ωστόσο, αυτή η πεποίθηση μετατρέπεται σε πείσμα στο πρόσωπο της σύγκρουσης. Ο μη ισορροπημένος Υδροχόος μοιάζει πολύ με τον Λιονταρίσιο ομόλογό του: περήφανος, βίαιος, τυφλωμένος από τον εγωισμό. Η υπερβολική ενέργεια του Υδροχόου κάνει τη ζωή να μοιάζει κρύα και απαθής.

zwdia shmera

Αστρολογια Πανσεληνος 18/08

Η υπερβολική δόση από τον Λέοντα κάνει τη ζωή να μοιάζει πολύ καυτή – σκεφτείτε μελόδραμα, ανεξέλεγκτα πάθη, παράλογες αντιδράσεις. Και από την άλλη, ο κομιστής του νερού είναι εμφανώς αποστασιοποιημένος και αποκτά μια ακρότητα αν αισθανθεί ότι κάποιος μπαίνει στην περιοχή του. Ο αλτρουισμός γρήγορα αντικαθίστανται από σκοτεινές αποχρώσεις του θυμού σε μορφή σκληρής λογικής / “αντικειμενικής” ορθολογικότητας.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να κλείσει την καρδιά υπέρ της επιμονής του αριστερού εγκεφάλου στην «ορθολογική» σκέψη. Ο Υδροχόος αγαπά τη διάδοση μηνυμάτων κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας σε όλη την ανθρωπότητα. Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί ότι η σοφία του θα φέρει την επανάσταση στον κόσμο. Εδώ βλέπουμε και πάλι την αμετάβλητη φύση του Υδροχόου. Ο κομιστής του νερού αγωνίζεται συχνά για να κατανοήσει τους άλλους ανθρώπους. Κρίνει γρήγορα και βρίσκει τους ανθρώπους βαρετούς, υπολειπόμενους σε αυτοπεποίθηση και πρωτοτυπία.

astrologia-zwdia-oroskopio-67