Αστρολογια Πρώτο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου 2015

zwdia-afriditi-krios

Πρώτο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου 2015

 

αστρολογια:  Δυναμικά θα ξεκινήσει ο Νοέμβριος. Οι δύσκολες καταστάσεις του Οκτωβρίου θα βρουν την επίλυση τους…στις πρώτες ημέρες… που οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία βοηθούν στο ξεκαθάρισμα ερωτικών υποθέσεων, που ίσως και να έχουν χρόνια ακινησίας.

 

ζωδια – Κριός: Πολλές οι ευχάριστες στιγμές που θα βιώσετε από τις αρχές του Νοεμβρίου.  Έχετε παλέψει για να κατακτήσετε τους στόχους σας, και σίγουρα τώρα θα το απολαύσετε. Πολλά από τα εμπόδια – λάθος άνθρωπο – προβληματικές καταστάσεις… δίνουν πια την θέση τους στην εξέλιξη υποθέσεων που είχαν μείνει παγιωμένες,

Τυχερή ημερομηνία:  10 Νοεμβρίου

zodia-taro-45

Εύνοια σε: Καρκίνος

 

ζωδια – Ταύρος: Περάστε όσο χρόνο πραγματικά χρειάζεστε μακριά από τον άνθρωπο που σας προβληματίζει…πια! Οι μέρες μέχρι τις 14/11 υποστηρίζονται σε όλο το εύρος τους από την αεικίνητη Αφροδίτη, που σηματοδοτείτε μια νέα εποχή για όλους του Ταύρους που θέλουν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για την ζωή τους.

Τυχερή ημερομηνία: 05 Νοεμβρίου

Εύνοια σε:  Κριός

 

ζωδια – Δίδυμοι: Μην είστε κάθετοι σε όσα σας προτείνει το ταίρι σας. Πολλά φυσικά και αυτά που έχετε ακούσει το τελευταίο διάστημα και σας έχουν πικράνει. Μια προσοχή παραπάνω στις συνεννοήσεις τις υπόγειες γύρω από την νέα σελήνη. Οι πιθανότητες για να βγουν  στην επιφάνεια τα ένοχα μυστικά σας, είναι πολλές.

Τυχερή ημερομηνία: 02 Νοεμβρίου

Εύνοια σε:  Τοξότης

 

ζωδια – Καρκίνος: Επιτρέψτε σε νέο κόσμο να μπει στην ζωή σας και να κάνει την όποια προσπάθεια του για να σας κατακτήσει. Όσοι είναι μόνοι, ή βιώνουν άσχημο χωρισμό ή μόνιμη αναταραχή…θα βρεθούν προ ευχάριστων και λυτρωτικών αποκαλύψεων από παρελθοντικό τους έρωτα…που ξαναέρχεται με διάθεση επανένωσης. Πολλά θα νέα γεγονότα του Νοεμβρίου…που καλείστε να ισορροπήσετε.

Τυχερή ημερομηνία: 09 Νοεμβρίου

Εύνοια σε: Ιχθείς

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Λέων: Επιδιώξτε πριν λήξει ο μήνας του Οκτωβρίου να λύστε αυτά που σας ενοχλούν μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες μέσα σε ένα υδάτινο ζώδιο, δεν δίνουν εύκολες λύσεις. Αν τελικά δεν μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή…τότε αφήστε τα πάντα για την εποχή του Τοξότη, που τα αστρολογικά είναι πιο συμβατά μεταξύ σας.

Τυχερή ημερομηνία: 11 Νοεμβρίου

Εύνοια σε:  Αιγόκερως

 

ζωδια – Ζυγός: Δείξτε αποφασιστικότητα και μην φοβάστε. Όλα όσα έχουν μείνει στάσιμα μετά τις 28/10, θα βρουν τους καλύτερους τρόπους για να επιλυθούν. Αυτοί που είναι μέσα σε σχέσεις- γάμους, που δεν μένουν πια ευχαριστημένοι, θα προχωρήσουν σε ξεκαθαρίσματα μέχρι την νέα σελήνη…ίσως και σε χωρισμό.

Τυχερή ημερομηνία: 04 Νοεμβρίου

Εύνοια σε: Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Σκορπιός: Αργά η γρήγορα θα βγείτε νικητές. Είσαστε μέσα στον ζωδιακό σας μήνα, άρα σίγουρα είστε και αυτοί που αποφασίζετε. Οι Σκορπιοί που ακόμα περιμένουν κάτι από το παρελθόν τους, να αναβιώσει, γύρω στις 12-14/11, πιθανόν αν δηλώσει επικοινωνία ή τυχαία συνάντηση. Για  τους ελεύθερους τα πράματα  θα είναι σε καλύτερη μοίρα, καθώς άπειρες θα είναι οι ερωτικές προκλήσεις…ι

Τυχερή ημερομηνία: 02 Νοεμβρίου

Εύνοια σε: Λέων

 

ζωδια – Τοξότης: Η εποχή επιτάσσει οργάνωση και χαμηλούς τόνους. Πολλές οι ερωτικές εκκρεμότητες και ο κόσμος …που θα σας ζητήσουν από τις 2-3 Νοεμβρίου και ύστερα την δική σας συμβολή. Αυτοί που είναι σε σοβαρή – μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να απορρίψουν τους πειρασμούς…καθώς ο Κρόνος στις συγκεκριμένες μοίρες, δεν βοηθάει και πολύ στις υπόγειες επικοινωνίες.

Τυχερή ημερομηνία: 06 Νοεμβρίου

Εύνοια σε:  Ζυγός

 

ζωδια – Αιγόκερως: Διατηρήστε την γήινη ψυχραιμία σας σε οτιδήποτε και αν συμβεί. Πολλά τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα που σας επηρεάζουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι μετριότητες στην ερωτική ζωή θα εξαλειφθούν και οι σχέσεις που παραπαίουν, θα οδηγηθούν σε ένα λυτρωτικό τέλος, με πρωταγωνιστή εσάς.

Τυχερή ημερομηνία: 14 Νοεμβρίου

Εύνοια σε: Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από αυτά που καταφέρατε να κερδίσετε στην ερωτική σας ζωή. Οι μέρες από τις 4-5/11 και ύστερα, θα σας φέρουν πιο κοντά σε ημιτελείς υποθέσεις του παρελθόντος, που ίσως να θελήσετε να τους ρίξετε ακόμα ματιά. Επίσης, οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα αυξηθούν, και οι ελεύθεροι θα έχουν τις ευκαιρίες τους…για κάτι νέο!

Τυχερή ημερομηνία: 03 Νοεμβρίου

Εύνοια σε: Ταύρος

 

ζωδια – Ιχθείς: Με δυσκολίες ξεκινάει ο μήνας του Σκορπιού, για όλα τα Ψάρια.  Οι μέρες θα καλυτερέψουν από τις 29/11 και μετά, που ο Άρης θα κάνει πιο δημιουργικές όψεις πάνω σας. Οι δεσμευμένοι ας μην υπερβάλουν σε δράσεις, μέχρι να πεισθούν για τα αληθινά συναισθήματα τους ταιριού τους…και οι ελεύθεροι ας δώσουν λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό τους, πριν εμπλακούν σοβαρά με κάτι καινούργιο.

Τυχερή ημερομηνία: 07 Νοεμβρίου

Εύνοια σε:  Σκορπιός