Αστρολογια Σεληνης 18/04 Η Ωρα των Αλλαγων

erwtiki-astrologia

Αστρολογια Τελευταιο τεταρτο της Σεληνης στο ζωδιο του Αιγοκερω

Τρίτη, 18 Απριλίου

Ο Ήλιος στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Αιγόκερω και πάλι, όπως συνέβη και στην Εαρινή Ισημερία. Καλωσορίσατε στον δεύτερο γύρο, 12 ώρες πριν ο Ήλιος περάσει στον Ταύρο. Τα τετράγωνα παρακινούν αλλαγές και έχουν να κάνουν με νέες κατευθύνσεις. Περιηγηθείτε στο άγνωστο, μόνοι σας, μόνο ο εαυτός σας και η φωτιά στην ανάσα σας.

Ο σκοπός αυτού του τέταρτου της Σελήνης είναι η δομική αλλαγή (Αιγόκερως) που επικαλύπτει μια περίοδο δράσης, πράξης, ύπαρξης (Κριός). Ο Κριός κυβερνά το μυϊκό σύστημα και την ροή του αίματος στο σώμα μας. Είναι ο εύρωστος αμνός, το πρώτο στο ζωδιακό κύκλο.

zodia-taro-45

 

Ο Κριός δείχνει στον Αιγόκερω ότι κάποιες φορές η καλύτερη δομή είναι η νέα δομή. Διδάσκει στον Αιγόκερω να ξεφεύγει από τις δομές που υπάρχουν και να πετάξει μόνος.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω είναι η φωτιά που λιώνει το ατσάλινο πλαίσιο της ζωής μας. Όταν μιλάμε για τον Αιγόκερω, οι αλλαγές έχουν συχνά να κάνουν με την καριέρα, αλλά κάποιες φορές υποδεικνύουν τη σχέση με αρρενωπές φιγούρες. Σε κάθε περίπτωση, όποια δομική αναδιαμόρφωση κι αν συμβεί θα είναι εκ φύσεως υποστηρικτική.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Αιγόκερως είναι η θαλάσσια κατσίκα του βουνού. Το βουνό του ή γιανγκ ποιότητα, ζει στη φιλοδοξία του, το πείσμα του, τις εγκεφαλικές του ιδιότητες και την ανθεκτικότητα του. Η ουρά ψαριού που έχει ή η ποιότητα Γιν / ψυχή του ζει στη διαίσθηση του, την πνευματικότητα του και το πάθος του.

Ο Αιγόκερως προέρχεται από έναν θεό των Σουμερίων που ονομάζεται Enki (η Σουμερία είναι σήμερα το Ιράκ ή η νότια Μεσοποταμία και τελικά έγινε η αρχαία Βαβυλωνία). Ο Enki μεταφράζεται συχνά ως ο «Άρχοντας της Γης». Ο κύριος ναός που ήταν αφιερωμένος στον Enki λεγόταν ο «οίκος των υπόγειων υδάτων» και στην είσοδο του βρισκόταν μια πισίνα γλυκού νερού που, μετά από αρχαιολογική έρευνα, ανακαλύφθηκε ότι περιείχε χιλιάδες οστά ψαριών από μαζικές γιορτές. Όπως η μισή γη και το μισό νερό ή η μισή κατσίκα με ουρά ψαριού, ενσαρκώνει τον αρσενικό και τον θηλυκό χαρακτήρα. Η θηλυκότητα του λάμπει στην μη-συγκρουσιακή, με επίκεντρο την καρδιά διάθεσή του.

zwdia - love

Γύρω στο μεσημέρι την ημέρα πριν από το τέταρτο της Σελήνης, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, τον Θεό της Μεταμόρφωσης. Ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω σχεδόν εννέα χρόνια τώρα, σιγά-σιγά αλλά έντονα αναδιατάσσει τον πλανήτη μας σε θεμελιώδες επίπεδο με τη βοήθεια του Αιγόκερω, τον αγαπημένο αρχιτέκτονα και σχεδιαστή του Ζωδιακού.

Μια σύνοδος με τον Πλούτωνα τόσο κοντά στο τέταρτο της Σελήνης δείχνει τεράστια μετατόπιση προς τα μέσα και προς τα έξω.

Τη στιγμή του τέταρτου, η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή, τον Δία και τον Ουρανό. Θα σχηματίσει επίσης ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη.

Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου σε λιγότερο από μία ώρα από τη στιγμή που το τέταρτο της σχηματιστεί ακριβώς, έπειτα στους Ιχθύες το απόγευμα της 21ης Απριλίου. Μία ημέρα αργότερα, στις 22 Απριλίου, θα κάνει την μηνιαία σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη των Ιχθύων. Αυτή είναι μια ευοίωνη ημέρα για δημιουργικές εργασίες, ιδιαίτερα για τη μουσική και το χορό, καθώς και την επικοινωνία με τις γυναίκες.

Είναι, όμως, μια συναισθηματικά ασταθής μέρα και πρέπει να προσέξετε τους εθισμούς! Οι κλαψιάρηδες Ιχθύες απολαμβάνουν το ποτό. Η Σελήνη στη συνέχεια θα είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες στις 23 Απριλίου και θα κινηθεί στον Κριό αργότερα εκείνο το βράδυ. Δύο ακόμη σύνοδοι με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό πριν φτιάξει το κρεβάτι της στον Ταύρο το βράδυ της 25ης Απριλίου, λίγο πριν τη Νέα Σελήνη.

zwdia

Η Σελήνη είναι στο αντίθετο ζώδιο στον Αιγόκερω, καθώς κυβερνά τον Καρκίνο. Όταν ένας πλανήτης είναι στο αντίθετο από το ζώδιό του έχει τη χαμηλότερη ενέργεια και η ζωή είναι γενικότερα πιο δύσκολη. Στον Αιγόκερω η Σελήνη είναι τεταμένη, οπότε δείξτε συμπόνια στον εαυτό σας αν βιώσετε κυκλοθυμίες, ασυνήθιστα χαμηλή ενέργεια ή αν νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Φάτε καλά, κοιμηθείτε καλά και κάντε καλή δουλειά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia