Αστρολογια Τι θα συμβεί στις 23 Σεπτεμβρίου

zwdio-zygos-afroditi

Αστρολογια 23 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Για ακόμη μια φορά, οι φήμες οργιάζουν στο Ίντερνετ για το τέλος του κόσμου και για άλλα σημαντικά συμβάντα. Ορισμένες ομάδες θέλουν αυτή την ημέρα να είναι η αρχή μιας θεολογικής δοκιμασίας, και άλλες υποδηλώνουν ότι κάτι θα χτυπήσει την γη.

Ο κόσμος δεν θα έρθει στο τέλος του και εγώ θα βρίσκομαι στο γραφείο μου ως συνήθως! Δεν θεωρώ πώς τίποτα αστρολογικό δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση όλων αυτών των ιστοριών που κυκλοφορούν στο ίντερνετ, όπως είχε συμβεί και παλαιότερα.

zodia-taro-45

 

Ο Άρης, ωστόσο, ξεκινά την αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα, και αυτή η όψη θα γίνει ακριβής στις 24 Σεπτεμβρίου. Η ενέργεια αυτής της όψης θα ξεκινήσει από πριν και θα είναι ακόμα παρούσα μετά τον ακριβή σχηματισμό της όψης. Κάθε κάποια χρόνια συμβαίνει αυτή η όψη.

Αυτή είναι μια κουραστική και βασικά αρνητική επιρροή. Κάποια πράγματα μπορεί να τελειώσουν αυτή την εποχή. Η αντίθεση του Ποσειδώνα έχει την συνήθεια να φέρνει στην επιφάνεια πληροφορίες που δεν ήταν γνωστές πριν, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με τον κόσμο ή με τις προσωπικές μας ζωές. Ο θυμός προς λάθος κατεύθυνση ή από λάθος πληροφόρηση μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Καθώς ο Άρης κυβερνά το εγώ, η σύγκρουσή του με τον Ποσειδώνα δεν είναι όμορφη και μπορεί να συμβάλλει σε αυτοκαταστροφικές τάσεις, κακή διάθεση ή αυτολύπηση και είναι συνήθως μικρής παραγωγικής αξίας. Αυτοί που είναι επιρρεπείς στο πολύ ποτό ή στην υπερβολή σε κάτι θα έχουν πιο έντονες τάσεις τώρα.

Γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να παραμορφωθούν μέσα στις σχέσεις όλων των ειδών και το σεξ μπορεί να εμπλακεί άμεσα ή έμμεσα.

Η καλύτερη και ορθότερη χρήση αυτής της ενέργειας θα γίνει με την προσφορά βοήθειας στους άλλους ή με την επιδίωξη καλλιτεχνικών και πνευματικών στόχων.

Περιμένετε να δείτε σκάνδαλα. Ο Άρης – Ποσειδώνας μπορεί να σχετίζεται με ερωτικούς συντρόφους του ίδιου φύλου και με σκάνδαλα που αφορούν το σεξ.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αν η όψη Ερμή – Ποσειδώνα σας είχε επηρεάσει, είναι πιθανό η όψη Άρη – Ποσειδώνα να σας επηρεάσει επίσης. Αυτή η διέλευση θα σας επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό αν έχετε μεταβλητούς πλανήτες (Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύες) στις 11-13 μοίρες στον προσωπικό σας χάρτη.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ερμής ήταν σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, συνέβησαν μεγάλες καταστροφές. Καθώς ο Ποσειδώνας εμπλέκεται και σε αυτή την όψη, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε μεγάλες καταστροφές και θέματα που σχετίζονται με τον καιρό / νερό αυτή την περίοδο.

Επιπλέον, η όψη Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να αντιπροσωπεύσει δηλητήρια, θάνατο και θανατηφόρες επιθέσεις, χημικά όπλα, καταστροφές του νερού, μούχλα και μολυσματικές ασθένειες, ναρκωτικά, ψέματα και απάτες.

Καπνός και ζάλη θα κυβερνούν αυτή την περίοδο και δεν θα υπάρχει καθαρότητα μέχρι να περάσει αυτή η όψη.

Τα όνειρα ενδέχεται να είναι ζωντανά πριν και μετά την παρούσα διέλευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot