Αστρολογια Το Ερωτικο Φιναλε του Καλοκαιριου 2017

zwdia-afriditi-krios

Αστρολογια Η Αφροδίτη στο ζωδιο  Λέοντα 

Στις 26 Αυγούστου η Αφροδίτη του έρωτα και της τρυφερότητας περασε στον μεγαλόπρεπο Λέοντα. Ετοιμαστείτε όλοι για ένα έντονο, ρομαντικό, εντυπωσιακό φινάλε του φετινού καλοκαιριού!

Ίσως να είστε ακόμη σε αναμονή για τον έρωτα. Ίσως να διατηρείτε τις ελπίδες σας για μια θερινή ρομαντική περιπέτεια. Ίσως να αναζητάτε τρόπο να αναθερμάνετε τη φωτιά στη σχέση σας. Τώρα το σύμπαν σας δίνει το εισιτήριο για να πραγματώσετε την όποια επιθυμία έχετε, από τις 26 Αυγούστου μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου!

zodia-taro-45

 

Η αγάπη θα είναι αγέρωχη, ιπποτική και παρούσα για όλους όσο η Αφροδίτη θα φιλοξενείται στον Λέοντα. Κανακέψτε το ταίρι σας, κάντε του πολυτελή δωράκια, εκφράστε του την αγάπη και τον ασυγκράτητο πόθο σας, λατρέψτε το! Τίποτα δεν είναι πιο αποτρεπτικό στον έρωτα, από τη μιζέρια τη συναισθηματική και την υλική. Μην φανείτε τσιγκούνηδες, μην κάνετε δεύτερες σκέψεις, μην κρατάτε απολογισμό. Δώστε τα όλα, πλούσια και ανοιχτόκαρδα! Κάντε γενναιόδωρες χειρονομίες.

Το μόνο σημείο που μπορεί να σας παγιδεύσει αυτή την περίοδο, είναι να παρασυρθείτε από κάποιες τέτοιες εκφάνσεις άλλων και να παρεξηγήσετε το πάθος ως αγάπη. Είτε να αφήσετε εγωισμούς να γίνουν εμπόδιο στο δρόμο για την ευτυχία σας. Η προτροπή της λάγνας θεάς από τον βασιλιά των ζωδίων, είναι να κάνετε το συναίσθημα σημαία για να βιώσετε την πιο παθιασμένη λήξη του καλοκαιριού! Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα δώσει μεγαλοπρέπεια και ομορφιά στην αγάπη και έντονες απολαύσεις σε καινούργιους τομείς της ζωής σας. Μάθετε ποιοι είναι αυτοί και προετοιμαστείτε αναλόγως!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η επιρροή της Αφροδίτης στον Λέοντα για κάθε ζώδιο:

Κριός

Είστε σε διάθεση για έρωτες, για μεγάλους και έντονους έρωτες! Αν είστε ήδη σε μια σχέση, θα αναβιώσετε τη χαρά και το ρομάντζο μεταξύ σας και θα αναζωπυρώσετε τις σπίθες της ανανέωσης για πολλά χρόνια. Είναι καιρός να διασκεδάσετε και να χαρείτε για τη δημοφιλία και την ομορφιά σας. Μην διστάσετε να κάνετε νέες γνωριμίες, να δοκιμάσετε νέα χόμπι, να ασχοληθείτε με δημιουργικά σχέδια ή να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας.

Ταύρος

Η αγάπη θα ανθίσει μέσα στο σπιτικό σας! Περάστε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας εκεί ή κάντε μια μικρή απόδραση μόνοι οι δυο σας! Θα έχετε ανάγκη να ομορφύνετε περισσότερο τον ιδιωτικό σας χώρο αυτή την περίοδο, γι’ αυτό θα αφιερώσετε χρόνο και χρήματα για αγορές και ανακαινίσεις. Οι συναντήσεις με τα αγαπημένα σας άτομα θα είναι γεμάτες θέρμη και πάθος!

Δίδυμοι

Αυτή την εποχή θα ανθίσετε! Έχετε έτσι κι αλλιώς επικοινωνιακό χάρισμα, αλλά δεν μπορούν όλοι να γνωρίζουν πόσο χιούμορ έχετε. Οι γυναίκες με λαμπερή προσωπικότητα θα υπερισχύσουν στο περιβάλλον σας τώρα, ειδικά αν η εργασία σας σχετίζεται με τα ΜΜΕ. Αν είστε αδέσμευτοι, θα περικυκλωθείτε από ευκαιρίες για νέες εμπειρίες. Οι δεσμευμένοι ας οργανώσουν μια σύντομη απόδραση με το ταίρι τους και θα νιώσουν το πάθος να εκτοξεύεται!

zwdia-768

Καρκίνος

Έχετε πάντα μια τάση για τα όμορφα στοιχεία της ζωής, κάτι που θα γίνει πολύ πιο έντονο αυτή την περίοδο. Θέλετε να ξοδέψετε πολλά αλλά και να εισπράξετε πολλά! Αυτό που αποζητάτε είναι λίγη επιπλέον λίγη πολυτέλεια και έχετε παθιαστεί με καινούργιες επαγγελματικές ιδέες. Σε αυτή την πτυχή της ζωής σας θα γίνουν μεγάλες αλλαγές, γι’ αυτό μην πτοηθείτε αν δεν μπορείτε άμεσα να αποκτήσετε όλα όσα θέλετε… Σύντομα θα μπορείτε!

Λέων

Απλά ακαταμάχητοι! Το σύμπαν σας έχει επιλέξει για σπουδαίες αλλαγές μέσα σε αυτή τη χρονιά, που θα σας ανεβάσουν στην κορυφή ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Η Αφροδίτη σας χρίζει τους πιο ευνοημένους, γι’ αυτό δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να έλξετε την αγάπη και το χρήμα προς το μέρος σας. Φροντίστε να συνοδεύσετε τα νέα σας εγχειρήματα και με ανανέωση στην εμφάνισή σας – η εποχή το απαιτεί!

Παρθένος

Έχετε εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις σας και ήρθε η στιγμή να εξαφανιστείτε από το πρόσωπο της γης! Πηγαίνετε να απολαύσετε τα καλύτερα από τη ζωή, σε μέρη που δεν θα σας βρει κανείς. Ίσως να έχετε έναν μυστικό θαυμαστή ή μια λαθραία σχέση, που να ευνοεί την απόδραση από την καθημερινότητά σας! Κάθε πνευματική ενασχόληση θα σας εμπνέει επίσης, ενώ θα σας ευχαριστεί να εξερευνάτε τα όρια της δημιουργικότητάς σας. Πάρτε το ταίρι σας από το χέρι σας και ξεκινήστε!

zodia-zvdia-75

Ζυγός

Έφτασε η εποχή για χάδια και εξόδους, τομείς στους οποίους διαπρέπει η ιδιοσυγκρασία σας! Ίσως κάποιοι φίλοι να νιώσουν λίγο ανταγωνιστικά, ίσως να έχετε κάποιους θαυμαστές στον κύκλο σας. Οι εξορμήσεις και οι συναντήσεις με γνωστούς και αγνώστους θα αναδείξουν τη χάρη και τη μοναδικότητά σας, κάτι που θα σας χαρίσει πολλές απολαύσεις και χαρές. Το πάθος θα διέπει κάθε κίνησή σας, επιδοθείτε μόνο σε ό,τι σας εμπνέει και θα διευρύνετε τον κύκλο σας περισσότερο απ’ όσο φανταζόσασταν!

Σκορπιός

Μήπως χρειάζεστε κάποιες εξυπηρετήσεις από προϊσταμένους και άλλα άτομα υψηλά ιστάμενα; Χρησιμοποιήστε την κολακεία αυτή την περίοδο, αν θέλετε να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων. Θα γίνετε εύκολα αποδεκτοί ως αρχηγοί, αν επιστρατεύσετε τη χάρη σας και δεν γίνετε εριστικοί προς τους άλλους. Σας πάει πολύ η ηγεσία, όταν παθιάζεστε με τη διεκδίκηση των στόχων σας. Ο έρωτας είναι σε δεύτερη μοίρα τώρα που αποζητάτε την ισχύ.

zwdia-zodia-tarw

Τοξότης

Για μία ακόμη φορά, το σύμπαν σας καλεί να εγκαταλείψετε τη ζώνη ασφαλείας σας! Η αγάπη και το πάθος θα σας πάρουν από το χέρι, για να σας πάνε σε άγνωστα μέρη και σε καινούργιες εμπειρίες. Θα λατρέψετε κάθε καινούργιο ξεκίνημα και δεν θα αφήσετε ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Έχετε παθιαστεί με κάποιο εγχείρημα, που θα πάει εξαιρετικά καλά και θα σας κάνει ακόμη πιο δημοφιλείς. Μην αντισταθείτε αν σας προταθεί κάποια απόδραση, το ρομάντζο θα ανθίσει για εσάς!

Αιγόκερως

Καθετί μεγάλο, είναι η δεύτερη φύση σας! Δεν είστε από τα άτομα που κάνουν μικρά όνειρα ή ενδιαφέρονται για λίγα. Τα οικονομικά σας έχουν περάσει αρκετές φάσεις τελευταία, γι’ αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή να παθιαστείτε με νέα εγχειρήματα ή/και συνεργασίες. Αναζητήστε τώρα χορηγούς, δανειστές ή επενδυτές. Παράλληλα, αρχίστε να προκαλείτε λίγη περισσότερη δράση στο ερωτικό πεδίο, γιατί έχετε σημειώσει κάμψη τον τελευταίο καιρό!

Υδροχόος

Η αγάπη σας χτυπά την πόρτα! Όλοι σας αντιμετωπίζουν ως κινούμενους πειρασμούς και λαμπυρίζουν για να σας έλξουν, όπως η φωτιά τις πεταλουδίτσες. Η εμφάνισή σας είναι στα καλύτερά της, η δημοτικότητά σας ανορθώνεται, είναι η καλύτερη στιγμή για να γίνετε επιλεκτικοί. Οι δημόσιες σχέσεις σας είναι άριστες και το κοινό σας λατρεύει! Οι οικονομικές σας συναλλαγές θα σας γεμίσουν ικανοποίηση, ενώ η προσωπική σας ζωή θα βρει τη γαλήνη και την ευτυχία.

Ιχθύες

Δεν θα νιώσετε αγγαρεία την επιστροφή στην εργασία σας, γιατί σας αναμένουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα σχέδια εκεί. Ίσως επίσης να συμπαθείτε πολύ τους συναδέλφους σας ή να αναμένετε κάποιες ιδιαίτερες προσθήκες στην επαγγελματική σας ομάδα. Το γεγονός είναι ότι λαχταράτε να εργαστείτε και να επιστρέψετε σε ένα πιο σταθερό και υγιές πρόγραμμα.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot