Αστρολογια Φεβρουαριος 2017

Αστρολογια Φεβρουαριου 

Το φως σας θέλει να λάμψει – αφήστε το! Αφήστε το να φωτίσει τη ζωή σας και τη ζωή των άλλων!

Ως το τρίτο από τα  ζώδια του αέρα στο ζωδιακό κύκλο (η ψυχική και πνευματική ενέργεια), ο Υδροχόος είναι το κοινωνικό, η εξωτερική έκφραση των σκέψεων και των ιδεών μας. Αυτός μπορεί να είναι ένας σημαντικός λόγος που το ζώδιο του Υδροχόου είναι γνωστό ότι αντιπροσωπεύει την αιχμή της τεχνολογίας, είναι η πηγή της και ότι καλύτερο έχει το μυαλό να προσφέρει.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Υδροχόος είναι, επίσης, γνωστός για την εκπροσώπηση της αιχμής της κοινωνίας. Η ενέργειά του μπορεί να είναι απρόβλεπτη, οι ενέργειες του απροσδόκητες. Μερικοί Υδροχόοι δεν είναι πρόθυμοι ή δεν επιθυμούν να κινούνται σύμφωνα με τις προσδοκίες της κοινωνίας – θέλουν να ξεχωρίζουν και να κάνουν γνωστή την παρουσία τους.

zodia-taro-45

 

Ωστόσο, σε αντίθεση με τον απέναντι του στον ζωδιακό κύκλο, Λέοντα, ο Υδροχόος δεν θέλει να ξεχωρίζει για τη δική του αξία. Θέλει να ξεχωρίζει προς όφελος ενός ευρύτερου συνόλου. Αυτό είναι το επαναστατικό πνεύμα με την επιθυμία να αλλάξει το status quo, αλλά να το κάνει αυτό σε μια μεγάλη κλίμακα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την αντίσταση ή την επανάσταση ενάντια στο σύστημα ως άτομο – έχει να κάνει με την επανάσταση για ένα μεγαλύτερο, συλλογικό σκοπό. Αυτοί είναι οι επαναστάτες με αιτία.

Ο Υδροχόος κατανοεί ότι είναι μέρος ενός μεγάλου πάζλ της ανθρωπότητας και θέλει να διαδραματίσει τον μοναδικό του ρόλο, να εξυπηρετήσει τον ένα και μοναδικό σκοπό του μέσα σε αυτή. Θέλει να είναι μέρος μιας ομάδας που κάνει τη διαφορά σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό του και μόνο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αναγνωρίζει ιδιαίτερα καλά ότι η συνεργασία μπορεί συχνά να φέρει περισσότερα αποτελέσματα από οτιδήποτε μπορεί να κάνει ένα άτομο μόνο του – ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Ο Υδροχόος γιορτάζει την ανθρωπότητα αναγνωρίζοντας και ενθαρρύνοντας τις ατομικές εισφορές στο μεγαλύτερο ποσό.

Σε αυτό το σημείο, ο Υδροχόος συνδέεται επίσης με τους κοινωνικούς κύκλους και ως εκ τούτου, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τους συνεταιρισμούς, τις ενώσεις και τα δίκτυα. Η δικτύωση είναι κάτι σημαντικό για τους περισσότερους Υδροχόους (και οποιαδήποτε gadget της τεχνολογίας υποστηρίζουν αυτές τις προσπάθειες είναι επίσης πιθανό να υπάρχουν σε αφθονία).

Είναι μια σημαντική διαδικασία ή μια τελετουργία, γιατί πώς αλλιώς θα βρίσκαμε τους συνεργάτες μας, τα άλλα άτομα που είναι ισχυρά εκεί που εμείς είμαστε αδύναμοι και το αντίστροφο; Πώς αλλιώς θα ενωνόμασταν για να δημιουργήσουμε κάτι μεγαλύτερο και πιο εκπληκτικό από ό,τι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ποτέ μόνοι;

Ο Υδροχόος απαιτεί να μοιραζόμαστε τις μοναδικές ιδέες και τις σκέψεις μας με τους άλλους, γιατί όταν τις εκφράζουμε προς τα έξω στον κόσμο σε οποιαδήποτε μορφή κι αν επιλέξουμε να το κάνουμε είναι η καλύτερη συνεισφορά μας στο σύνολο της ανθρωπότητας. Η ατομικότητά μας είναι το μεγαλύτερο δώρο μας στον κόσμο και χωρίς ο καθένας από εμάς να μοιράζεται τα ταλέντα του και τις ικανότητές του στο έπακρο, αρνούμαστε στους άλλους και στον κόσμο το δώρο της παρουσίας μας και τη συμβολή μας στη ζωή.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ο καθένας από εμάς έχει μια εγγενή ευθύνη να αφήσει το φως του να λάμψει τόσο φωτεινά όσο ο Ήλιος. Η ανθρωπότητα χρειάζεται από εσάς να είστε η πιο λαμπρή έκφρασή του εαυτού σας.

Κοιτάξτε που πέφτει ο Υδροχόος στον αστρολογικό σας χάρτη για να πάρετε καθοδήγηση για το πού και πώς να λάμψετε καλύτερα το φωτεινότερο φως σας για να βοηθήσετε τον εαυτό σας και κυρίως τους άλλους στο προσωπικό ταξίδι της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75