Αστρολογια εβδομαδας Επιθυμιες και Εντασεις

zwdio-skorpios-afroditi

Αστρολογια εβδομαδας 25/04  εως 01/05

Κάντε εφεδρικές αποθηκεύσεις σε όλα τα σημαντικά σας ηλεκτρονικά σας δεδομένα, απομακρύνετε από το περιβάλλον σας όλους τους άσπονδους φίλους και τακτοποιήστε κάθε εκκρεμότητα στις γραφειακές σας εργασίες. Την Πέμπτη 28 Απριλίου ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία για δεύτερη φορά αυτή τη χρονιά, υποχωρώντας στον Ταύρο μέχρι τις 22 Μαΐου.

Να αναμένετε να βασιλέψει πανηγυρικά το πείσμα, ενώ οι συζητήσεις θα μετατρέπονται σε ατέρμονες ηθικές διαμάχες μέχρι σημείου πρωταθλήματος κραυγών.

Το σημαντικό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όλο αυτό το διάστημα των τριών εβδομάδων, είναι ότι μπορείτε να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε – πριν φτάσουν οι σχέσεις όλων των επιπέδων σε διάσπαση. Αναβάλετε κάθε ευαίσθητο θέμα για λίγες εβδομάδες – αν είναι δυνατόν και μέχρι τις 12 Ιουνίου – που ο Ερμής θα περάσει στους συνεργάσιμους Διδύμους.

zodia-taro-45

Είναι γνωστό ότι ο Ταύρος κυβερνά τις οικονομικές μας πηγές, τα εισοδήματά μας και όλα τα πρακτικά θέματα αυτού του τομέα. Γι’ αυτό συστήνεται να εκμεταλλευτείτε αυτή την ανάδρομη φάση για να βελτιώσετε τον προϋπολογισμό σας ή να καθιερώσετε πλέον να καταγράφετε τα έξοδά σας προκειμένου να αποκτήσετε μια ξεκάθαρη εικόνα των οικονομικών συνηθειών και χειρισμών σας. Θα διαπιστώσετε ότι αυτή η άσκηση είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Θα ήταν επίσης συνετό να κάνετε μια αναθεώρηση όλων των μηνιαίων οικονομικών σας καταγραφών με μια «λεπτή τσατσάρα». Διευθετήσετε να διαγραφούν εκείνες οι εκκρεμότητες ή οι κρυφές χρεώσεις που ξεχνάτε να χειριστείτε εδώ και μήνες, και αλλάξτε τους κωδικούς σας πρόσβασης σε κάθε τραπεζική και ταμειακή σας συναλλαγή αν έχετε καιρό να το κάνετε.

Την Παρασκευή ο ανοιξιάτικος πυρετός θα αρχίσει να ανεβαίνει και θα σκορπίσει ξόρκια αισθησιασμού στον αέρα, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη θα περάσει στον αφελή Ταύρο μέχρι τις 24 Μαΐου. Αυτή η νέα εσοδεία επιθυμιών αναδύεται από τη ραφιναρισμένη πηγή που μάγεψε πρόσφατα η Αφροδίτη, όσο ήταν στον ζουμερό Κριό. Τώρα η σεμνότητα και η αυτοσυγκράτηση είναι οι αρετές που κάνουν τα πάντα πολύ πιο φλογερά.

zwdia-taro-astra

Κρατήστε κουμπιά και φερμουάρ κλειστά μέχρι πάνω για λίγο ακόμα, όχι όμως και τα αισθήματά σας. Ενδείκνυται μάλιστα να τα εκφράσετε με λουλούδια, με μουσικές αφιερώσεις, με ένα ιδιαίτερο δώρο – όλα αυτά τα εκλεπτυσμένα πράγματα που ζητά ο Ταύρος.

Εφόσον η Αφροδίτη είναι η θεά της ομορφιάς, η πορεία της στον Ταύρο ενθαρρύνει τις πιο φυσικές, βιολογικές και φρέσκιες επιλογές για την καθημερινή μας διατροφή και διαβίωση. Είναι η ιδανική εποχή να δοκιμάσετε

επιτέλους εκείνο το μέλι που σας έφερε ένας φίλος από δικά του μελίσσια, να αξιοποιήσετε τα λαχανικά και τα φρούτα για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός σας, να κάνετε την δική σας πάστα απολέπισης με ξηρή λεβάντα και αλάτι Ιμαλαΐων.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Θα απολαύσετε την απαλότητα στο δέρμα σας και θα είστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό όταν θα τολμήσει να σας αγγίξει το αντικείμενο του πόθου σας.

Παρεμπιπτόντως, θα είναι μια εξαιρετική επιλογή να κάνετε τις συναντήσεις σας στη φύση – στην παραλία ίσως… – στρώνοντας την καρώ πετσέτα ή κουβερτούλα. Με τον γήινο Ταύρο στο πηδάλιο, ο ανοικτός ορίζοντας και ο καθαρός ουρανός είναι το τέλειο σκηνικό για τον έρωτα.

Αν είστε σε φάση αναζήτησης του επόμενου βήματος στη σχέση σας, η οποία έχει περάσει από τις εξετάσεις παιδιών, μάνας, πεθεράς και λοιπών συγγενών, ο παραδοσιακός Ταύρος εγκρίνει κάθε είδους αποφασιστική κίνηση.

zwdia