Αστρολογια εως 19/09 Προσοχη στις Επικοινωνιες

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

Αστρολογία εως 19 Σεπτεμβρίου

Μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου ο Άρης και ο Ερμής φλερτάρουν, με μια συνάντησή τους που απέχει μόλις λίγες μοίρες από την πραγμάτωσή της στις αρχές της Παρθένου.

Αυτοί οι δύο πλανήτες, εκπρόσωποι της επίθεσης και της επικοινωνίας, είχαν συνευρεθεί στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα το σαββατοκύριακο στις 3 – 4 Σεπτεμβρίου.

zodia-taro-45

 

Να σημειωθεί ότι η Παρθένος είναι μία από τις πλέον κριτικές εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, διέπεται από μια δόση ανησυχίας και λίγο παράπονο. Όταν νιώσει πίεση, επιδεικνύει τάσεις διαφωνίας ή λεκτικών επιθέσεων που μπορεί να φτάσουν μέχρι τους έντονους καβγάδες και τις αντιδράσεις. Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να προβεί σε κακόβουλες κατηγορίες ακόμη και πισώπλατα.

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιθανό να νιώθετε απόσπαση της προσοχής σας, πονοκεφάλους, να είστε εριστικοί ή επιθετικοί, να γίνετε κυκλοθυμικοί και να έχετε την ανάγκη να ξεσπάσετε. Αυτές τις τάσεις μπορεί να τις εκδηλώσετε εσείς ή να πλανώνται στην ατμόσφαιρα, αν δεν είναι όλοι προσεκτικοί με τη συμπεριφορά τους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Άλλη μια πτυχή αυτών των ημερών, είναι η επιρροή που ασκούν οι εμπλεκόμενοι πλανήτες στις μεταφορές και μετακινήσεις. Είναι πιθανό να σημειωθούν απροσεξίες και ατυχήματα ενώ οδηγείτε, που δεν θα οφείλονται μόνο σε εσάς αλλά και στους άλλους. Να θυμάστε ότι θα επικρατεί ανυπομονησία, θυμός και εκνευρισμός, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε όλες τις δραστηριότητές σας.

Η ενέργεια αυτής της φάσης μπορεί να διοχετευθεί σε πνευματική δραστηριότητα – μέσω του διαβάσματος, της μελέτης ή της γραφής, στην επικοινωνία και τον σχεδιασμό των δραστηριοτήτων σας με συνειδητή επιλογή για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μάλιστα αυτή η περίοδος μπορεί να αποβεί εξαιρετική για τους δικηγόρους και νομικούς!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ενέργεια θα κορυφωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου, που ο Άρης και ο Ερμής θα έχουν συνάντηση ακριβείας στις 7 μοίρες της Παρθένου. Καλό θα είναι να μελετήσετε τον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη και τη θέση των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), ώστε να είστε προετοιμασμένοι για το πού θα νιώσετε πιο έντονα την επιρροή!

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia