Αστρολογια ζωδια Μάιος 2016

erwtikes-provlepseis-zwdia-paraskeyi-23-5

Αστρολογια ζωδια Μάιος 2016

Παίρνεις αυτό που ζητάς, αν και όταν δρας σύμφωνα με αυτό που θες να πάρεις.

Σίγουρα έχετε ακούσει το ρητό «παίρνεις αυτό που εύχεσαι». Αυτό το μήνα, του Ταύρου (20 Απριλίου – 21 Μαΐου 2016), είναι η στιγμή να ζητήσετε αυτό που επιθυμείτε.

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο των υλικών, φυσικών και οικονομικών και ακόμα πιο συχνά, των βασικών αναγκών επιβίωσης μας – όπως το φαγητό, το καταφύγιο, το σεξ και τέτοιου είδους πράγματα. Η προστασία και η σταθερότητα αυτών των πόρων, είναι συσχετισμένα με το ζώδιο του Ταύρου.

zodia-taro-45

Η άνεση και η ευκολία που έχουμε αυτά τα αγαθά, είναι επίσης σημαντικό θέμα για τον Ταύρο. Και βέβαια, είναι και το φημισμένο πείσμα του Ταύρου και η δύναμη που μπορεί να αποκτήσει ένας Ταύρος όταν προκαλείται η θέληση του ή όταν θέλει να γίνει κάτι με το δικό του τρόπο.

Αλλά με τόσες επιρροές ακόμα από τον Κριό, σε όλη αυτή την περίοδο του Ήλιου στον Ταύρο, το να ζητάμε δεν είναι αρκετό. Για την ακρίβεια, ακόμα και αν η αφθονία της ενέργειας του Κριού (κίνηση, διεκδικητικότητα) να μην ήταν παρούσα, το να ζητάμε μόνο και πάλι δεν θα ήταν αρκετό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Πέρα από το να ζητάμε, πρέπει να θέλουμε και να δράσουμε.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά , μπορείτε να παρατηρήσετε ότι πολλοί από εμάς, συχνά, ενεργούμε σε αντίθεση με αυτά που πραγματικά επιθυμούμε. Ίσως ξέρετε κάποιον που θέλει σχέση, αλλά όταν τον ζητήσουν σε ραντεβού τρέχει μακριά ή κρύβεται.

Μπορεί επίσης να ξέρετε κάποιον που λέει πως θέλει να κερδίσει το λαχείο, αλλά δεν αγοράζει ποτέ του. Μπορεί ακόμα και να ξέρετε κάποιον που λέει πως θέλει ή χρειάζεται δουλειά, αλλά απορρίπτει κάθε πρόταση που του γίνετε.

Το αστείο της υπόθεσης είναι…. Πως αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι παραπονιούνται μετά πως τίποτα δεν τους έρχεται όπως το θέλουν. Κλαίγονται για το πώς τους τα φέρνει η μοίρα, αλλά δεν κάνουν κανένα βήμα προς αυτά που επιθυμούν. Περιμένουν να τους έρθουν από μόνα τους και ακόμα και να έρθουν μπορεί να τα απορρίψουν ή να τα αρνηθούν.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Το να μιλάμε και να ζητάμε μόνο δεν είναι αρκετό. Η δράση και η προσπάθεια είναι απαραίτητες. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλες χειρονομίες ή σκληρή δουλειά – απλά κάτι να δείχνει πως είμαστε σε ευθυγράμμιση με τις σκέψεις και το λόγια μας. Ακόμα και αν είναι μόνο ένα πράγμα που επιβεβαιώνει τις προθέσεις μας, ακόμα και αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να μας φέρει αυτό που ζητάμε.

Και οι ενέργειες μας πρέπει να είναι σε αρμονία με αυτό που ζητάμε. Αν παραδείγματος χάριν θέλουμε να προλάβουμε το τρένο των 9 για τη δουλειά, αλλά αντ’ αυτού αποφασίσουμε να σταματήσουμε για καφέ, θα χάσουμε το τρένο.

Δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία, σε αυτή τη περίοδο του Ταύρου, να ζητήσετε και δράσετε σύμφωνα με αυτά που πραγματικά επιθυμείτε.

Ούτως ή άλλως, αν δεν το κάνετε, μπορεί να χάσετε την ευκαιρία σας. Αλλά και αν ζητήσετε, αλλά δεν πράξετε ανάλογα, θα χάσετε να ευκαιρία να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αυτό είναι το δώρο του Ταύρου – η ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε και να φέρετε στο προσκήνιο την άνθιση, όχι μόνο των βασικών σας αναγκών, αλλά και των πραγματικών σας επιθυμιών. Και σε αυτόν τον κύκλο του Ταύρου, μέσα από την ευαισθητοποίηση, μπορούν να συμβούν δυνατές πράξεις και οι σπόροι για ισχυρά αποτελέσματα μπορούν να φυτευτούν.

Δείτε που βρίσκετε ο Ταύρος στον αστρολογικό σας χάρτη για καθοδήγηση, για να δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια στο προσωπικό ταξίδι της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις Μαιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου

Αυτό το μήνα έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στις 6 Μαΐου . Το ζώδιο του Ταύρου κυβερνάται από την Αφροδίτη, που ελέγχει τις σχέσεις μας, την εκτίμηση μας για την ομορφιά και τον ερωτισμό μας, όπως επίσης και τη σχέση μας με τη Μητέρα Γη και τα άφθονα της δώρα. Το ζώδιο αυτό έχει επίσης να κάνει με τη θρέψη και τη φροντίδα του φυσικού μας σώματος, την ασφάλεια μας και τις υλικές μας αξίες, όπως και τα οικονομικά συστήματα και την ίδια τη γη που βαδίζουμε.

zwdia

Ο μήνας αυτός μας ζητάει να ρίξουμε μια ματιά στο πως μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερη αφθονία, περισσότερη ομορφιά, περισσότερη χάρη στις ζωές μας, πηγαίνοντας πέρα από την ενστικτώδη «φόβος και επιβίωση» κατάσταση λειτουργίας… πως μπορούμε να διατηρήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τον πλανήτη μας, μπροστά στο πρόσωπο του μόνιμου φόβου της οικονομικής απώλειας και της έλλειψης αγαθών; Αν πεισματικά διατηρούμε παλιές κακές συνήθειες, αυτή η Νέα Σελήνη, μας επιτρέπει να δούμε που έχουμε «κολλήσει» και να προχωρήσουμε μπροστά.

Η Αφροδίτη λέει πως η ομορφιά εμπνέει και μας θεραπεύει, η μουσική, η τέχνη και ο χορός, θρέφουν τη ψυχή μας. Συντονίζοντας τις συχνότητες μας σε υψηλότερες δονήσεις μέσα από τα χρώματα, τους ήχους και τις μυρωδιές, είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να «ταΐσουμε» τη συνείδηση μας και να προσπεράσουμε τα εμπόδια του φόβου.

Ο Ταύρος μας φέρνει σε επαφή με τις φυσικές αισθήσεις μας και τις ανάγκες μας. Δίνουμε προσοχή στα θρεπτικά συστατικά που βάζουμε μέσα στο σώμα μας; Τιμάμε όλες τις «σχέσεις» μας;

Διαβαστε τις αναλυτικες ΕΡΩΤΙΚΕΣ προβλεψεις Μαιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ο Μάιος είναι ιδανικός μήνας να κάνουμε ένα μασάζ, να φυτέψουμε βότανα στον κήπο μας, να περπατήσουμε στη φύση και να μυρίσουμε τα λουλούδια. Αφήστε το πρόχειρο φαγητό και τα γλυκά πίσω σας και φτιάξτε στον εαυτό σας (και τους αγαπημένους σας) ένα υγιεινό σπιτικό γεύμα. Βρείτε ένα άρωμα από αιθέριο έλαιο, ένα χρωματιστό φουλάρι, ή έναν κρύσταλλο που σας τραβάει και δημιουργήστε έναν «ιερό χώρο» μέσα στο σπίτι σας.

Πέρα από το να απασχολούμαστε μόνο με την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής, βάζουμε αρκετή ψυχή στις σχέσεις μας; Είμαστε πρόθυμοι να αγαπάμε το εαυτό μας, όσο και τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς.. και το αντίθετο; Είμαστε πρόθυμοι να είμαστε πιο συμπονετικοί και ανεκτικοί στις σχέσεις μας; Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την «αποστολή» να δημιουργήσουμε τη Νέα Γη;

zwdia-agnh

Ο Ταύρος είναι επίσης το σύμβολο της Αιγύπτιας Θεάς Hathor, όπως επίσης και το ζώδιο που κυβερνά τον αστερισμό των Πλειάδων. Η Hathor είναι η Θεά της αγάπης και της ομορφιάς, της μουσικής και του χορού, όπως και της αστρολογίας. Είναι η προστάτιδα των γυναικών κατά τη γέννηση, όπως και των ψυχών των νεκρών. Έχει το ρόλο της «πύλης» που μας συνδέει με τα άστρα (οι Εφτά Αδερφές των Πλειάδων), όπως επίσης και με τη Μητέρα Γη. Κάποιοι αυτόχθονες πολιτισμοί ανά τον κόσμο πιστεύουν πως όλοι μας προερχόμαστε από τις Πλειάδες και πως όλοι είμαστε σπόροι των άστρων.

Αυτός ο μήνας είναι η ιδανική στιγμή να φυτέψουμε τους «σπόρους» της πρόθεσης μας για περισσότερη ομορφιά, αγάπη και ευημερία στις ζωές μας.

zwdia-zodia-tarw